Selasa, 28 Jun 2016

GELIGA PANGLIMA PUTERI








Ni baru mistik.. batu mistik... apa yang pelik kat situ.. anda nilaikan sendiri.. 

Batu Panglima Puteri ini ialah Milikan Puteri Ratna Dulah Dari kawasan Kolam Ikan Patung dan mempunyai kekuatan paling istimewa di dalam semua batu permata dan geliga yang pernah di maharkan di Blog GB dalam tahun 2016.. sungguh.,. tengok masa ia di suluh.,. apa yang anda nampak?.. anda nampak tak seperti energi dan tenaga bima sakti seolah di dalamnya?

Sebelum di suluh, batu ini kelihatan biasa , tiada kepelikan kepadanya.. selepas di suluh.. baru nampak keunikannya batu ini, Alhamdulillah


Apa kelebihannya.. Sirr Allah, Sirr Muhammad... ia di dalam rahsia terdalam, tok hanya mampu menyebur Wallahualam Bissawab.

Minta maaf, hanya dapat 1 sahaja dan nak dapat lagi tu bila tak tahu.. jadi stok dapor belum ada untuk di maharkan 


Kod Produk : GPP 26616
Bentuk : Geliga Panglima Puteri
MAHAR : RM 4000

Promo Ramadhan : RM 1500

9 ulasan:

  1. Balasan
    1. Maaf tok, sy unlock item ni dan lepaskan pd ayah.. ;)

      Padam
  2. Balasan
    1. Assalamualaikum ayah, klau ayah nak item ni, saya unlock pada ayah.. ;)

      Padam
    2. O.k tuan ayah lock item ni..t.kasih bebanyak semoga berkah di hari yg mulia ini..alhamdulillah..

      Padam
    3. Payment selewatnya hari isnin tok

      Padam
  3. Tahniah Tn Lykan , rezeki bulan puasa

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami