Khamis, 23 Jun 2016

FEROZ PUTIH







Feroz iran Putih... Antara jenis mahal..bukan jenis murah.. jangan tanya peniaga melayu, kalau peniaga melayu dia akan sebut feroz yang kaler biru atau hijau tu... p kedai nasi arab atau kedai pakistan , tanya kan kepada terutama warga Sudan, Iran atau Pakistan... Totally kalau dia international dia akan cakap Very expensive in my country...

Kat tempat dia pun dah mahai dah...

Kalau anda di JB, anda boleh ke kedai nasi arab depan LHDN tampoi tu, LHDN belah Kanan, Ke depan sikit dia belah kiri... Tanyakan Org Iran di sana. 

Tok ada 2 biji dan enggan di jual , dan pada mulanya Tok memperolehi dari sekutu tok di Johor Bahru pada Nilai Rm 700 Siap cincin Bagai RM 1400. 

Ia hanya tok pakai kalau nak berdepan org besar besar yang banyak duit.. lagi besar lagi rasa tak ralat nak dok depan depa... bukan sekadar zamrud... zamrud maybe dah biasa. Feroz iran..insyallah luar biasa, Jarang di jumpai kedai jualnya... 

Dalam ni Insyallah tok nak berkongsi kepada semua orang pada nilai Ter-ngam di dalam dunia, kalau anda beli di Platform antarabangsa sekalipun  ia masih mahal insyallah. 


Kegunaan?..

Banyak kegunaan di dalam urusan meneutralkan keadaan , membantu anda di dalam keadaan yang sempit, umpamanya situasi tegang yang tertuju kepada anda, insyallah suasana akan dapat di kawal dan anda mampu tersenyum kemudiannya. 

Itu apa yang tok nampak.. tok sendiri... kalau kelebihan lain tok tak jamin.. benda ni tok pakai dah lama, yang pertama tok buat dulu ialah pada tahun 2013 dan biasa, benda bisa ( baguih ) kita cuba dulu, agak berbisa baru tok berani keluarkan di sini, lebih kurang macam berani la nak syorkan anda pakai... 

Barang?...

Insyallah banyak, kita mampu mendapatkan lebih dari 5000 biji, jika anda inginkan lagi sila wassup Mr Bazz 0178259540 insyallah dia akan uruskan


Kod Produk : FEROZ 21616
Bentuk : Feroz
MAHAR : RM 100 

20 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Saiz 4cm lonjong berapa kosnya tok..ayah nk tempah satu kalau ngam ngan bajet..sempat kot kalau nk pakai raya ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sempat ke ayah nak ikat cincin?sy nk ikat cincin g.ulung dgn mr.baz baru2 nie mr baz cakap tukang tak ambik tempah..kalau tak sempat dah raya nanti pakai cincin tu..huhuhu..

      Padam
    2. teringin juga 4cm lonjong! assalammualaikum ayah!

      Padam
    3. Kalau tk sempat ikat sarang..ayah ikat ngan getah la..barang rare wat apa pun nampak cantik hehe

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. Ikat getah ayah lg la btambah rare..hahaaha..jgn tcicir sudah la..heheehe..

      Padam
    6. tambahn rm 40 ayah utk saiz tu

      Padam
    7. O.k tok ayah jadi tempah saiz 4cm tapi kalau boleh nk urat yg lawa tok..kira special untuk ayah hehe..

      Padam
    8. Polish yg 5000 tok..nampak berair huhu..

      Padam
    9. Bentuk sebiji cam feroz putih tok tu yer..haha!!

      Padam
    10. Bentuk sebiji cam feroz putih tok tu yer..haha!!

      Padam
    11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    12. Haaa.. tu kena tya baz tu hahaha

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami