Ahad, 19 Jun 2016

AKAR BAHA










































































Akar Bahar bepermata

Kegunaan akar Bahar ?

Banyak...

Antaranya kekuatan Tangan

Kekuatan Ranjang

Perisai dari jin dan sihir dengan izin Allah SWT

Ramai Bomoh dan pesilat memakainya di lengan kanan atau kiri. 

Nak cuba silakan



Kod Produk : A.BAHA 18616
Bentuk : Akar Bahar
MAHAR : RM 80


Promo Ramadhan : RM 40

30 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalam tuan ejam..sudi x tuan lepaskan akar baha tuan pd sy,berminat tapi x sempat nk lock..sekadar bertanya shj.

      Padam
    2. Tok..bole kaa sy lock 5a..tn ejam xd respon lg..tempoh 3 ari je kan tok???

      Padam
    3. Tok..bole kaa sy lock 5a..tn ejam xd respon lg..tempoh 3 ari je kan tok???

      Padam
  2. Harga ni lg murah dr update sblm ni...torbaik tok...tahniah ayah,tahniah tn ejam.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Maaf ayah
    X perasan 2A ayah dah lock

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam tuan Syed, tok ingin bertanya. apakah status Lock tuan di halaman ini

      http://geligabunian.blogspot.my/2016/06/geliga-panglima-jin-islam.html?showComment=1466364804653#c8745223048168272385

      Jika bayaran sudah di buat, sila nyatakan ulasan "payment Done / Dibayar " pada bahagian bawah ulasan lock tersebut

      Padam
  5. Wa a'laikum salam
    Utk makluman tok
    GPJI telah saya maharkan pd 13jun bersama2 bbrp item lain
    Mohon rujuk conversation wassup antara saya dengan tok yg mana tok sudah sedia maklum
    Saya mohon maaf sebab x update dlm blog berkenaan payment kerana saya sudah update kepada tok melalui wassup

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dakpe tuan masih baru dan pasni tuan update kt blog payment done selepas buat bayaran...mana2 item di blog gb..

      Padam
    2. Dakpe tuan masih baru dan pasni tuan update kt blog payment done selepas buat bayaran...mana2 item di blog gb..

      Padam
  6. Kne update dua2 tn.. Dlm blog dan wasup.. Dlm wasup / evernote utk rujukan ptugas2 tok dan tok.. Dlm blog pula utk rujukan sahabat2 kalau ada yg lock menunggu..

    BalasPadam
  7. Sbb tok dah letakkan syarat apabila lock sila update payment sebelum 3hari..selapas 3 hri org lain boleh grab and terus buat bayaran...nnti ada kes satu item 2 payment...maaf tuan and tok kalau salah..

    BalasPadam
  8. Saya mohon maaf atas kelalaian saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. takpa tuan.. biasalah org lama pun mcm tu juga dulu.. memang kena update di sini dan wassup

      Padam
  9. Saya mohon maaf atas kelalaian saya

    BalasPadam
  10. item 5a payment done! detail watsap kt mr Baz..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami