Sabtu, 25 Jun 2016

KECUBUNG JARUM EMASNampaknya permintaan agak tinggi juga.


Kecubung jarum emas

Sebenarnya item ini banyak di perolehi.,. terlalu banyak.. tok ada setongkol rawnya sebesar betis dan setinggi 2 kaki yang di perolehi di Cheneh dan tok mengambail sedikit sahaja sebelum selebihnya di bahagikan kepada sekutu lainnya di seluruh Malaysia memandangkan Pasaran GB amat perlahan di dalam penjualan Jarum emas, Tidak tahu sekarang bagaimana, Kita mampu melihat permintaan pasaran di Halaman ini. Insyallah 

Kelebihan kecubung jarum emas ini banyak dan antaranya ialah dari buah mulut orang yang pernah memakainya tidak mengira bangsa :

Cina : Medium Ong dan kekayaan , Penjauh sihir

Melayu : Penstabil aura dan menguatkan saluran saraf

WallahualamNamun bagi kami di GB yang memaharkan item sebegini semenjak sebelum Blog Ini di tubuhkan 4 tahun lepas, iaitu semenjak Pusat Utama Aktiviti tok lagi iaitu www.runnerantik.webs.com di tubuhkan ia berguna di dalam :

Menstabilkan aura dan energi barang "panas " Lain seperti batu petir dan barang bisa seperti bertam atau batu ular. Bermaksud ia mengurangkan kadar panas baran bagi pemakainya menjadi neutral dan pemakai mampu menikmati faedah batu ber energi panas dan bisa tanpa memudaratkan mood dan diri mereka ( baran ) 


Kod Produk : KJMAS 21616
Bentuk : Kecubung Jarum Mas
MAHAR : RM 40

Harga yang di tawarkan ialah harga borong 


5 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami