Rabu, 29 Jun 2016

GELIGA TIANG ISTANA KERAJAAN TEBU


































































Kalau polish pakai 5000 acer bayangkan line biru tu akan jadi macam lightning... kilat memancar biru... 

Batu ni di ambil dari rekahan tiang lama istana Kerajaan Gunung tebu... Kalau kata mengarut biaq p ke dia nak kata mengarut pun, kalau kita sebut batu permata pun tetap masih ada regenya, malah maybe mahal lagi mampu di maharkan hahaha

Kelebihannya..?.. hitam., untuk penangkis sihir, tanya mana bangsa pun , hitam untuk menangani sihir, baik cina, baik omputeh baik melayu , Insyallah 

Tapi kalau rasa macam tak best je kan.,. nak diisikan.. insyallah kita isikan ikut kemahuan anda lah, isian ni ada levelnya.. selalu kita syorkan level biasa, kalau dah memang ahli spiritual insyallah mampu level tinggi pun.. bukan apa, talkut tak boleh jaga hati, tu saja.. bahaya akidah


Kod Produk : G.ISTANA 26616
Bentuk : Geliga Istana
MAHAR : RM 70

29 ulasan:

  1. Tok..slain nak isikan geliga ni bole polishkan skali ke tok???

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh takda masalah, kasitau ke tuan baz ya tuan, dia akan arahkan tukang polish semula, tadak hal, kos tok tanggung

      Padam
    2. Haha!!meme susprise tok!!dlm tracking kod g.permohonan nama ayah takda dlam senarai tapi barang baru sampai tadi..masih panas2 lagi tu haa!!t.kasih tok..

      Padam
    3. Ok tok...terima kasih..semoga diberkati di bulan ramadan ni

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    6. Ayah..klu suprise tu ayah xnak..bole r bg kt sy..hahaha

      Padam
    7. Mesti ayah tersuprise kn.. hehe

      Padam
    8. Mesti ayah tersuprise kn.. hehe

      Padam
    9. bhahahha, ada 2 kan hak ayah... salah satunya tu ada di simpan guru tok di bintulu.. rezeki ayah la dapat benda tu

      Padam
    10. Haha..betul tok. .ayah pernah baca diskripsi tok mengenai geliga tu..hadiah daripada tok kepada guru di...hehe..

      Padam
    11. Haha..betul tok. .ayah pernah baca diskripsi tok mengenai geliga tu..hadiah daripada tok kepada guru di...hehe..

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Lock 3a dan 5a...n polish sekali tok yer..

    BalasPadam
  5. Assalam tok..payment done utk item G.Istana 26616-2a..sy hantar dkt sistem tok..klu x keberatan,bole polish sekali tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik, masa hantar ke sistem atau wassup tu , silakan pesan sekali ya tuan. tapi kena bagi masa utk polish ya

      Padam
  6. Ok tok..bereh..item hantar lepas raya pon xpa tok 😉

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami