Selasa, 28 Jun 2016

GELIGA PUTERI ACHEH






Ada sebuah kitab menerangkan bahawa zabarjat turun dari syurga, wallahualam. Samada kitab itu di cetak masa kini untuk kepentingannya atau memang kitab itu sudah semenjak zaman dahulu kala lagi. 

Kelebihannya lebih kepada Kebal darurat dan juga mampu di buat sebagai benteng dari peluru dan senjata tajam di medan peperangan. 

Kalau tak kerana uratnya tak berapa cun, sah sah maharnya dalam rm 2000. 

Selain itu ia di gunakan di dalam perubatan SAKA dan gangguan JIN

Ayah Tok sendiri di Perlis memilikinya sebiji di atas pemberian tok 4 tahun lepas dan seringkali dia gunakan di dalam mengubati kes kes gangguan dan SAKA. Alhamdulillah sembuh dengan izin Allah SWT

Item ini pemberian Puteri Acheh yang belum tok ketahui namanya dan ia di temui tok di banjaran Nakawan Perlis semasa kerja kerja geliga permohonan di jalankan tok di sana beberapa hari lepas..ni pun penat masih terasa.

Insyallah pada kadar terbaik 



Kod Produk : GPA 26616
Bentuk : Zabarjat
MAHAR : RM 500

Promo Idulfitri : RM 200

19 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Alamak..dh turun rege huhu..dakpe ayah lock menunggu jer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan Ayah... saya dah unlock tu

      Padam
    2. Silakan Ayah... saya dah unlock tu

      Padam
    3. klu ayah taknak sy nak lock

      Padam
    4. Apa2 nanti ayah inform kt tuan dulu..

      Padam
    5. Salam tuan rahmat...ayah unlock item ni kepada tuan..silakan lock..

      Padam
    6. Salam tuan rahmat...ayah unlock item ni kepada tuan..silakan lock..

      Padam
    7. wassalam, baik lah ayah sy lock, terima kasih

      Padam
    8. Alhamdulillah..silakan.....

      Padam
  3. Saya lock boleh ke ayah & tuan rahmat

    BalasPadam
    Balasan
    1. melepas dah ayah dulu yg dapat. 😁😁😁😁😁😁

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami