Isnin, 27 Jun 2016

GELIGA RIMAU PUTIH







Mempunyai daya kekuatan pembinasa

Jika pihak lawan mempunyai batu geliga atau permata berkuasa di dalam persilatan, atau tenaga dalaman insyallah automatik ia akan membinasakannya dengan izin Allah SWT

Batu ini diisikan oleh Panglima Rimau Putih Banjaran Nakawan sebagai medium pembinasa.. ayat pembinasa Suratul Yassin 66-67 di bacakan dengan caranya tersendiri dan diisikan secara kekal ke dalam batu ini dengan kuncian Asma Ul Husna


Cakap banyak tak mau


Kod Produk : GRPUTIH 26616
Bentuk : G.Rimau Putih
MAHAR : RM 350

28 ulasan:

  1. Barang baik tuan..firts time dapat geliga rimau nakawan ni..

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan IS dah buat payment belum? Sila update di sini

      Padam
  3. Tahniah ayah makin mantap ayah lagi.

    BalasPadam
  4. Salam tok mat..item ni msi ade stock lgi x..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm tuan. Item rare mcm ni sukar nk dapat tuan. Kalau tuan IS belum buat payment, tuan boleh terus grab dan bayar ya

      Padam
  5. Salam tok..geliga diatas msi ade stok x?..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Geliga di atas belum dibuat payment tuan. jika tuan nak, silakan. Stok dapur memang xda, brg rare susah dpt tuan

      Padam
    2. Tq Tok..jdi.cmne nk wat payment ye?..

      Padam
    3. Tok..cmne cara nk wat payment..sbb kat sni..Maybank yg dkat..

      Padam
    4. Maybank medium utama kami tuan

      Maybank 551016691626 my gemstone

      Kemudian whatsapp detail bayaran.nama.alamat dan kod brg ke

      0178259540

      Padam
    5. Baiklah Tok,Insyallah sy akan mmbuat pmbyrn selepas brbuka puasa pda ptg ini..trima ksih bnyk2 Tok..

      Padam
    6. Tok..bntuk geliga tu mcm xyah nk canai,redi nk letak kat cincin dh..

      Padam
    7. Orait,Tok..sy ni newbie..nk brtnya,nnt sy nk buat cincin letak geliga tu..mne yg lbih baik utk buat cincin..perak atau suasa?..

      Padam
    8. tidak kisah mana mana pun , ikut pada kemampuan dan keinginan tuan

      Padam
  6. Oh mcm tu ye..mekasih Tok krna bgi pndpt..mcm sy ni msih newbie lgi,bnyk la prtnyaan..hrp Tok xambil ksh ye..hehe 😆

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamualaikum Tok..sprti yg sy jnjikn..payment sy dh buat..Tok sila rujuk di whatsapp ye.😆

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami