Khamis, 15 Februari 2018

ZAMRUD ZAMBIA 1







GRADE A

Zamrud Zambia untuk di maharkan.. 

Di dalam kelas kelas king dan menawan hati bagi yang melihatnya. 

Kalau di kedai besar ni berapa?... hah, toksah tanya tok la, p tanya kedai sendiri la. 

Inclusion terbaik, clear eyes terbaik, urat menawan.. harga..cun kita bagi... tak sama di kedai kedai dan lain lain. 

Peniaga bazar di Kuala Berang pun menjualnya Rm 5000 bang.. ya.. tak caya.. p tengok sendiri. Kalau jauh, p bazar yang terdekat dengan anda dan cari jenis kualiti macam ni. takda 5k.. memang pejam mata saja.. 

Insyallah kita di sini masih boleh memberikan pada nilai terbaik.. Sijil tadak, kalau ada sijil kita takleh jual murah, sat g ada saja pihak yang marah dan yang mengadu domba.. so,.buat sijil sendiri, kalau bukan zamrud.. pulangan wang di berikan semula itu adalah di jamin 100% , ni saksi semua orang dan mata di sini yang melihat halaman ini .. 

Deskripsi ni sama sahaja bagi semua halaman zamrud memandangkan barang pun sama, cuma kualiti sahaja mungkin berbeza, itu anda mampu nilaikan melalui harganya. tapi serendah kualiti zamrud di sini pun kat luar harganya masih makan raban raban

Kelebihan Adalah lebih kepada penarik kerezekian dengan ampuh dan ia diisikan dan di perkuatkan dengan zikrullah Asma Allah. Yakinlah kepada Allah insyallah Anda senang.


Kod Produk : Z1 6218
Bentuk : Zamrud Colombia
MAHAR : RM 3000

PROMO ONG CNY
RM 150


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540



3 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami