Khamis, 15 Februari 2018

BATU SERAI PUTERI DELAILA CANTIK BAK ANG!!!























Batu Serai Puteri Delaila Sari dari kerajaan Sabara.

Ini ialah Kali pertama tok melihat Batu Serai retak 1000 dan mempunyai warna keemasan.. alhamdulillah.. ni kalau tok nak jual mahal sikit, tok akan letak bunga ka, dedaunan ka buat lapik.. boleh up sikit harga hahaha... nanti lah.. tok belum rajin lah nak ambil daun atau bunga buat gimik, letak atas tapak tangan pun dah cukup... aura sapa kuat, manusia ka tumbuhan haaa.. rahsia tu kenapa tok pakai tapak tangan sahaja ambil gambar, ni tapak tangan Mr Baz la. Walau pun kami ada mini studio serba putih., langsung tak guna, buat perabih duit beli saja haahaha.


Kelebihannya?


Nantiiiiiiiiiiiiiiii

Tok kena bagitau kebenaran batu ini... jangan anggap semua batu penarikan alam ghoib adalah asli.. jika anda lihat org tarik batu ikut buah, ikut telor, ikut mulut.. bukan semua adalah asli, ada sintetik , tapi INGAT... sintetik yang di buat dari kaca ada kelebihannya... kenapa?.. kaca di perbuat dari apa?... ya Pasir ... pasir itu dari apa?..mineral... Ini bermaksud batu sintetik seperti batu serai mampu diisikan dan isian kali ini pada item ini bukan tok yang jalankan melainkan sang puteri itu sendiri. 

Isian yang di lakukan ialah penarikan kekayaan secara Total .........nantiiiiiiiiii.... sudah tentulah dengan berniaga..bukan makan gaji...ini hari G17... esok pakai item ni, minggu depan terus naik ke G48?....adakah ia tidak menjadi kepelikan.. ah pelik betollah... kalau macam tu, kaya cepat lah tok jual batu saja hahaha. 

Kelebihan seterusnya ialah Perisai dari sihir, bukan perisai , tapi penumbal, penumbal ni ibaratnya macam perisai tapi perisai ada spring, sihir datang dan ia di kembalikan automatik dengan izin Allah Kepada penyihirnya....bab ni memang seronok kerana sudah ramai yang memakai item penumbal memberitahu tok ramai penyihir mereka tumbang dan insaf, malah ada yang datang meminta maaf. 

Baik lelaki atau wanita, insyallah silakan. 

Pakai buat cincin boleh, buat kalung boleh

SYARATNYA... mesti kena cahaya matahari agar auranya memancar mancar terang insyallah



Kod Produk : R1000 2118
Bentuk : Batu Serai Emas Retak 1000
MAHAR : RM 600


PROMOSI CNY
RM 109



Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540






15 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Payment done ..maklumat pembayaran saya dh wasup kepada bonda sebentar tadi..

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. payment done.detail pembayaran saya dh wassap bonda

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang mana 1 tu tuan, 1A atau 2A.. Grab tanpa kod adalah tak sah. ia mengelirukan

      1A dan 2A sudah di grab dan di bayar tuan , sila konfirmkan semula dengan bonda

      Padam
  4. Grab sebiji kalao msh available tok.

    BalasPadam
  5. Tok nak pm boleh ..kalau siap kalung dengan tok berapa...

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami