Isnin, 26 Februari 2018

KPK GRADE SPECIAL


































Cutting Diamond... Ini ialah Batu Asli TERJAMIN. 

Nama Sainsnya Amethyst


Alhamdulillah mempunyai aura jingga dan kebiruan yang mana auranya akan sebati dengan aura pemilik di dalam menaikkan unsur 

Wibawa dan kemasyuran pada dirinya , insyallah


Di pakaikan sebagai cincin terbaik sebagai kalung ya, insyallah


Tak nak ulas panjang, barang baik dan sudah lama masyur di dalam blog ini



Kod Produk : SPI. 3 6218
Bentuk : Permata Puteri Kamariah Linggiu
MAHAR : RM 80

Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540


20 ulasan:

  1. tok.hak ni ada penyejuk bg yg baran tak?

    BalasPadam
  2. tok.hak ni ada penyejuk tak bg yg baran?

    BalasPadam
  3. tok.ada tak sarong cincin utk permata ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sarung cincin utk permata ini skrg tok tidak ada, tapi kalau tuan nak buat, tok boleh berikan no kontek orgnya

      Ayah Din : 018-906-4882

      Padam
  4. Dipakai sbagai cincin atau Kalong yg terbaik?....tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tuanbagi lelaki bagus cincin, kalau perempuan bagus di jadikan kalung, kalau beli 2 boleh buat anting2

      Padam
  5. Assalam tok..ni nak duk cerita pasal kecubung puteri kamariah ni..sy bg adik laki sy pki..dia kata dh bnyk kali mimpi psl puteri..1st time dia separuh sedar..dia kata nmpk perempuan..mmg cantik yg amat skali..yg bestnya dia..2 kali dia mimpi bab no tok..dia pi try..dua2 no tu naik..smpi sy pun jadi jeles..hahaha itu r asbab adik sy pki KPK ni..alhamdulillah

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , alhamdulillah ada juga yang bermimpi berjumpa dengannya. Bab nombor kena tak kena atas kuasa Allah jua, bila kena tu kena lah beringat anak yatim dan yang memerlukan, jangan di lupakan dan selesaikan hutang yang melibatkan riba. Selesai hutang hentikanlah main no tu ya tuan

      Padam
  6. Salam.tok payment done detail kt bonda
    terima kasih

    BalasPadam
  7. salam.sy ada tgk artikel tok berkenaan kpk ni.ada perbezaan ke tok yg special dgn gread A.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya ada perbezaan. Dua duanya terbaik. Tapi yg special kerana susah dapat dan di jumpai.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami