Rabu, 14 Februari 2018

JEMALA ULAR TEDUNG HITAM
























Barang LIMITED EDITION

Semua sedia maklom Ayah membela ular sekarang, tapi bukan tedung selar, kegilaan membela ular untuk ayah baru sampai ke tahap level ular Katang Tebu, itu pun sebab ada gunanya... ada laaa... kalau tedung pun ada gunanya, baik bisanya, kulit salinnya atau memeliharanya. tapi tahap ayah masih gerun nak bela ular Tedung Selar.. Pak Guru Pok Der ular di sini saja yang berani membelanya.. Tok belum habis belajar dengan dia lagi nih.. kena ulang lagi ke rumahnya. Tapi Pok Der ular memaklumkan dia sendiri memakain Teras Gamunggal, memang ular akan jadi keras macam ais, tak bergerak walau seinci. 

Ini ialah Jemala Ular Selar yang duduknya di atas kepala Tedung Selar. Kegunaannya yang di maklumkan ialah menundukkan manusia, menundukkan ular dan mentawarkan kesan patukan mungkin kerana bahan organik yang ada di dalam batu ini dan terbentuknya batu ini. Semuanya pasti ada alasan lojikal dan fakta yang lojikal HANYA mereka yang berilmu di dalam hal hal ini. 

Ni ayah sedang menunggu ular katang tebu ( Teri masak: kembar Katang Tebu ) dan ular Rusuk Kerbau... Bagaimana Rupa ular Rusuk Kerbau dan Teri masak?... Bawah Gambarnya



ULAR TERI MASAK







ULAR RUSUK KERBAU


Ini ialah Hobi baru ayah dan ayah ada beberapa tujuan lain selain mendapatkan khasiatnya... ini janji ayah, selepas ini musuh musuh ayah yang suka sangat berloyar buruk, ayah bawak sekali anak anak ayah ni untuk berdepan dengan mereka, kalau masuk wad pun, kes kena patuk ular... bagus ni untuk mengajar dan habuan memberi pengajaran. Setiap benda Allah cipta itu ada kegunaannya... kalau anjing penjaga rumah, ular pula pembinasa musuh yang ampuh dan tangkas haha, betul tak?.

Ular ular ayah di bawa ke mana sahaja ayah pergi, di dalam kenderaan ayah sekarang dan di badan serta leher ayah ( dalam baju dan leher ) ada 2 ekor ular... 



Satunya mexican black King Snake 






Duanya Garter Snake





Dua ekor ini memang sentiasa ada di badan ayah kecuali time solat, mandi dan tidur, nahu masa makan pun dorang ada, pegi pasar, pegi mall, pegi hotel, pegi jalan jalan... ada di badan, cuma org tak perasan.. selepas ni ular teris masak @ katang tebu pula akan duduk dalam baju dan ular Garter tu akan duduk di rumah.. yang tu padan la kalau kena spital mau mau 2 minggu, kalau lambat..koma. 

Ada cara menjinakkan ular , seperti mana kata Pok da, nak pegang ular badan tak boleh kosong, dia sendiri memakai cincin Teras Gamunggal, katanya lagi apa khasiat Allah beri pada sepohon kayu.. kita guna, jangan jadi bodoh sombong dengan Allah, khuatir binasa dek patukan ular. Itu baru guru ular, belum guru lain yang menyebut tentang kelebihan batu dan mustika. Cari sendiri lah dan perhati sendiri baru nak percaya. 

Ayah juga ada ular Sawa, sawa Burma albino sepanjang 2 meter, Ular tikus sepanjang 2 meter... ada gambarnya ayah masukkan dalam facebook...semua ini ialah koleksi dalam masa 1 bulan.. 1 bulan 5 ekor.. 2 bulan 10, 3 bulan?.. setahun?.... serius ke ni... ayah ni.. kalau dah minat, silap haribulan, 1 rumah penuh dengan dia saja tau.



Ok, silakan


Kod Produk : JULAR 4118
Bentuk : Jemala Ular
MAHAR : RM 210.99

PROMO CNY
RM 104

Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com


Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540



17 ulasan:

  1. Balasan
    1. Silakan

      maaf lambat balas tok di gelanggan silat BUNGA tadi

      Padam
    2. Assalamualaikum tok..paymemt done, tkasih..sy beli😊 slip sy wasab ustzh.

      Padam
  2. macam terencat menipu je ular dibawa ke mana2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan jaga adab cikit bila mai umah orang..tuan baru kenal blog ni kot..lain kali mai umah orang bagi salam dulu ya..jangan biadab!!

      Padam
    2. Haha. Takpa tuan IB. Dia x caya sudah

      Kalau nak tengok.mai la...

      Tok bawak ular sampai ke Alamanda Putrajaya tau.jadi persembahan kat sana.

      Org lain x boleh bawak.tok je ada lesen besar. Haha

      Baru semalam bagi makan puyuh 4 ekor kot. Open table. Org lalu lalang berenti tengok tanya berapa nak jual. Mujur x nak jual je.kalau x semalam boleh duit la

      Padam
  3. kalau ular 2 ekoq ni stim dan mengawan dalam baju tok, tak ke haru nanti tok...? :p

    hehe lama tak jenguk blog

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami