Isnin, 19 Februari 2018

BERTAM






















SOLD OUT


Bertam Atau org namakan sebagai sulur bertam. 

Sulur bertam dicari dari bawah tanah dan ia menjalar di bawah tanah dan sesekali kelihatan naik ke permukaan tanah. 

Jenis ini mempunyai kekuatan PEMBISA

Semenjak dahulu kala, org dahulu lebih bijak dengan pengetahuan teras dan kayu, orang kita sekarang banyak dengan ilmu loyar buruk dan ilmu persekolahan sahaja. 

Orang dahulu lebih lama mengetahui akan kelebihan Sulur bertam ini yang mempunyai kekuatan pembisa.

Untuk mengujinya mudah sahaja

Ambil dan pukul orang, kalau orang tu tak mati bagitau tok, tok akan pulangkan semula duitnya, kalau anda pukul orang dan mati serta kemudian jadi kes polis, maaf itu bukan urusan tok, urusan anda ialah nak melihat kehebatannya kan, pandai buat pandai tanggung lah, haiyaa. 

Dalam simpanan kami cuma ada stok ini sahaja, kalau anda tak beli, offline beli. Nasihat tok kalau anda tak suka pun, tahun depan mana tahu anda suka, selalu barang dah habis baru orang nak tanya, masa tu dah terlewat benar nak membelinya.

Semudah zaman sekarang ialah dengan menghulurkan wang. Kalau zaman dahulu kena masuk hutan, cari sendiri, terkadang kena tukar dengan sebidang tanah bagi mendapatkan sebatang tongkat bertam. 

Ada sebuah kisah di zaman Jepun ketika Jepun memerangi tanah melayu, ada seorang kayu di Simpang empat Perlis sampai sanggup menukarkan Tanahnya yang seluas 20 ekar ( tanah sawah ) untuk mendapatkan sebiji batu kursani , ya batu kursani yang kita dok jual sekarang ni lah.. yang harganya Rm 50 tu. 

Org kaya ini sanggup tukar dengan tanahnya yang luas bagi mendapatkan Batu kursani bagi mendapatkan kelebihan kebal itu. 

Pada tahun 2018 ini, orang kaya itu sudah meninggal dunia lama dahulu..., mati tetap mati..pemilik asal batu kursani juga sudah mati... namun anak cucu tuan asal batu kursani ini kini hidup mewah dan kaya raya malah ada yang jadi taukeh kilang padi . 

Anak cucu sang kaya pula hidup melara....

Inginkan kebal, tapi tergadai anak cucu ... mati tetap mati, ada nampak apa maksud tok cuba cerita ni?

Sekarang mudah, ada Rm 50, batu kursani yang di tukar dengan berekar tanah itu boleh di dapatkan , Rm 50 nak dapat 1 bucket tanah pun tak dapat .... 

Tapi kalau esok lusa negara kita di landa perang, tok nak tukarkan dengan baglow anda, nak tak nak PASTI anda sanggup bukan?.. hehehe....


Pakai item di atas jangan kena kulit dan boleh di pakai walau oleh bukan islam, tidak menjadi masalah.

Awas bagi barang isian muslim, anda bukan islam terkadang hanya membeli batu kosong kerana jin Muslim yang diisikan akan lari jika anda masuk tokong atau sembahyang depan Dewi. Jadi sebelum nak beli item isian , sila bertanya dahulu atau request Khodam ugama Buddha, sapa kata takda. Tok pernah merawat pesakit kena gangguan Jin Ugama Buddha... Tok panggil Tok sami buddha suruh ambil bawak balik, ketakutan yang merasuk itu, Kejadian berlaku di Felda Air Tawar 5 Tahun 2006. Orang tu pun masih hidup lagi. 


Kod Produk : BERTAM 7218
Bentuk : Bertam asli Tanpa Was was
MAHAR : RM 80




Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540





1 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami