Isnin, 12 Februari 2018

RAJA MANI GAJAH 2 SUPER!!!










Ini ialah Mani Gajah . dalam kelas Raja Mani Gajah, nama di dalam Blog GB lah... dulu ada org kata ia asal dari mani gajah yang mengeras di dalam tanah, ingat ...apa pun  asal dari tanah sudah semestinya dari keluarga akik.

RMG ni kelas super tau atau sama dengan MGSuper tu. Tu saja la tok nak habaq bagi

Dalam dunia ni ada 2 keluarga besar permata , Akik dan Kristal

Nama Geliga la, Mustika la, ini nama panggilan orang nusantara bergelar orang Jawa, atau Majapahit, atau Orang Melaka Zaman Kegemilangan dulu dulu, kena paham lah bab bahasa .. di dalam permata sahaja banyak benda kita mampu belajar..

Daerah mana dulu yang panggil geliga kepada batu permata?.... Dan negeri mana pula yang panggil mustika?..... Negara mana pula panggil Sebagai Gemstone... Negeri mana pula panggil dengan Jauhar?.... Ada di dalam semua ni panggil permata?..... 

Permata ialah nama MODEN bagi geliga, bagi Mustika untuk orang melayu Malaysia dan Indonesia... kalau ada pertikaian, sila lihat taraf pendidikan yang mempertikaikan.. kerana hanya yang berpendidikan tinggi sahaja tahu dan kaji tentang bahasa.. Bila di sebut macam ini , jangan marah , please.. tapi hadapi dengan tenang jika memang benar kita tidak berpendidikan tinggi.. so.. apa kita kena buat, jangan kekalkan kebodohan dan kejahilan kita , belajarlah.. in sha Allah lepas ni cerdik la sikit dari sekarang. Itu sudah pasti janji Allah kepada mereka yang nak belajar..bukankah begitu?.. kalau salah di mana benarnya   :)

Raja mani gajah di pakai sebagai cincin dan kelebihannya akan berlaku dengan sendirinya sebagaimana yang Allah Amanahkan kepada sebutir RMG ini... 

Owh sebelum terlupa....Kita selalu nak ambil berkat melalui nabi nabi terdahulu kan.... 

Kalau batu permata nak di sisihkan sebagai sebuah benda yang berguna, maaf ayah cakap, jika pergi haji lepas ni, jangan lah cium batu hajarul aswad tu, SYIRIKKKKKKK........ haha.. bukan ayah cakap, mereka yang berkata.... apakah penjelasan Hajarul Aswad, melalui peristiwa bukan kah begitu.... nas dan dalil mana di dalam Al-Quran mengenainya?... suruh p cium?... berbillion orang sudah cium, hati cakap syirik, tapi mulut p cium... 

Manusia memang kelakar dan melucukan. 


Mani Gajah untuk kelebihan pengasehan, asbab kelebihan, berkatnya untuk pengasehan. kena sebut berkat la kot noh lepas ni, ayat tu silap... sebut asbab atau kelebihan sat g org kata syirik , hakdess

Kekuatan pengasehan Tahap Gaban

Cakap banyak tak guna...4 negara..semua dah tau apa dia kegunaan mani gajah.haaaaaa


Kod Produk : RMG2 6218
Bentuk : RMG SUPER
MAHAR : RM 350


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540


7 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami