Rabu, 21 Februari 2018

GELIGA DEWA SRI SUKMA
































Geliga Pemberian Dewa Sri Sukma

Bagi Newbie.. Dewa bukan beerti dewa hindu atau buddha, dewa merujuk kepada org sakti yang di kenali sejak zaman dulu dulu , sejarah di kisah Nabi Sulaiman A.S akan adanya Manusia yang di dewa dewakan kerana kehebatan mereka. Jika anda membaca di blog blog yang mengisahkan tentang manusia manusia di zaman dahulu insyallah anda akan terbuka minda bahawa mereka wujud sejak zaman dahulu kala. Ramai orang kita tidak ambil peduli dan menganggap ia cuma dogengan bibir nenek moyang sahaja, namun perlu diingatkan apabila dongeng di bukukan bersiap fakta maka ia bukanlah sebuah dongengan, Cerita dongeng wujud kerana zaman dahulu amat kecil bilangan ilmuwan yang menulis di dalam kita kitab mereka , erti kata lain nenek moyang kita banyak ilmu pengetahuan namun malas untuk mereka bukukan.. lihat di zaman ini.. berapa ramai sangat yang suka menulis?... dan berapa ramai sangat yang ada minat untuk membaca?.. maka salah siapa... sudah tentu salah diri kita sendiri.

Di sini ingin tok ketengahkan sebuah blog yang mendapat perhatian dunia barat sehingga barat sanggup mengeluarkan Berbillion Dollar untuk melakukan kajian melalui teknologi yang mereka ada. 

Jika anda mampu luangkan sedikit waktu apa kata anda membaca di sini :

http://re-matrix.blogspot.my/2012/02/mereka-yang-terdahulu.html

Atau 



Batu di atas mempunyai kelebihan bertukar warna apabila sampai waktunya kepada warna hijau. dan ia mempunyai kelebihan di dalam menarik sumber kerezekian asalkan dengan sedikit usaha insya Allah..

Kod Produk : GB03 7218
Bentuk : Batu Sri Sukma 
MAHAR : RM 80
RM 60

GRAB SEMUA RM 100

Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540




2 ulasan:

  1. Cadangan bahan bacaan antara yang terbaik tok bagi, terbaik lah tok... sesaja jer tanya tu blog tokmatlife tak mo update ke tok hehe..lama dah tunggu sambungan hikayat last update 2013 tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikayat tu akan di sambungkan juga kelak. Cuma Tatau maybe lagi 20 tahun lagi kot. Memandangkan masa tok kurang

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami