Sabtu, 24 Februari 2018

GELIGA HARIMAU PANGLIMA BUNIAN




































Geliga Harimau Panglima Setia Megat Alam Yang Tok perolehi dari dirinya sendiri ini di gunakan di dalam pertempuran, peperangan, penggerun musuh, penggerun Jin dan makhluk Halus , Penaik semangat diri, Membantu pesakit lemah semangat atau di ganggu 

Nasihat Tok pakai pada diri sendiri ketika berubat orang sahaja, tak perlulah di bagi kepada pesakit, kang pesakit tu campak ke luar tingkap saja je hahaha.. nak mencarinya celah rumput dah 1 hal pula kang.....

Panglima Setia Megat Alam Adalah nama gelaran dan hampir sama gelaran di semua kerajaan alam Bunian, sama la dengan gelaran di alam kita  ni, Dato Dato Paduka apa semua tu. Mereka sendiri punya nama mereka sendiri di dalam kehidupan seharian mereka. 

Panglima ini mempunyai seekor harimau bagi mengiringinya di dalam peperangan di alam sana, Kalau tok nak ceritakan ciri ciri harimau ni kang ada jugak kang yang kata tok terpengaruh filem filem hahaha... susahhhhhhh....

Ok baik baik, apa pun kita berbalik kepada khasiat geliga ini sahaja.. tok x jau bercerita macam dulu, nanti ada pulak yang menjadi obses , tok kalau boleh nak didik masyarakat agar masih di jalan manusia tapi dalam masa yang sama melayakkan diri untuk merasa memakai barang barang macam ni.... takkan nak bagi freemason je pakai benda benda berkuasa macam ni utk menindas kita... Batu?.. Allah cipta Kowt... takkan Allah cipta utk kegunaan orang bukan islam dan di gunakan pula untuk menindas org islam...cuma masalahnya..org kita yang tak faham dan tak nak menerima Kejadian ciptaan Allah Yang Lainnya... Kita mudah lupa.


Ok lah, tok persembahkan kepada anda Item King Hyper rare hari ini ..... Ayah kata nak pencen dah tu... nasihat tok... belum masanya ayah pencen daa... insyallah dalam tahun ni banyak item best best akan keluar di dalam pelbagai gabungan sumber.... dari serata ceruk kg, ceruk negeri , negara .... tok sedang buat usahasama dengan agen agen mistik sedunia antaranya di Istanbul kita dah ada, di Aussie kita dah ada, Di India Kita Dah ada, Di Thailand Kita dah ada....  Yang buat lambat cuma, negotiate harga sahaja..... dan permasalahan dalam berspeaking...

Item ini di simpan di dalam timbunan beras jika tak pakai, nasihat tok, pakailah buat cincin dan bagi wanita, pakailah ia buat kalung. InsyaAllah

Kod Produk : GMAULA 10218
Bentuk : Geliga Harimau Panglima Bunian
MAHAR :RM 150



Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540







28 ulasan:

  1. Maaf tok , tak jadi grab . Ada perkara lain yg terpaksa didahulukan . Maaf tok 🙏

    BalasPadam
  2. Buleh kerat dua ke tok ayah jadikan besar lima sen bertanya dahulu tok ayah

    BalasPadam
  3. Buleh kerat dua ke tok ayah jadikan besar lima sen bertanya dahulu tok ayah

    BalasPadam
  4. Salam, just nak bgtau item ni best tok . Saya dah pakai 1 beli dari tok juga . Alhamdulillah .

    'mrl'

    BalasPadam
  5. Assalam tok.bertanya.1A dan 3A masih ada lg ke tok?ni tembus cahaya x tok?

    BalasPadam
  6. Assalam tok.sy grab 3a.payment akan dibuat secepatnya.nt sy whatsapp mr chai ye tok.

    BalasPadam
  7. Payment done tok.dah wasap bonda dan tuan chai.

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. silakan, yang ada no tepon tadi tok masukkan dalam fail simpanan ya

      Padam
    2. Baik tok saya dh ws bonda jj , sedang tunggu respon🙏

      Padam
  9. Salam..nak tanya..1A 2A 3A tu saiz die ke tok?geliga harimau ni spesis batu ke kayu tok

    BalasPadam
  10. Salam tok..3A tu saiz ke tok?geliga harimau ni spesis batu ke kayu tok

    BalasPadam
  11. Salam..nak tanya..1A 2A 3A tu saiz die ke tok?geliga harimau ni spesis batu ke kayu tok

    BalasPadam
  12. Salam..nak tanya..1A 2A 3A tu saiz die ke tok?geliga harimau ni spesis batu ke kayu tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, kod itu bukan grade

      Bukan Saiz

      Ia adalah untuk membezakan antara satu sama lain sahaja sebab semuanya tidak sama.

      Kami jual tak kira inclusion , urat, kami lunsum dalam 1 page 1 harga

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami