Isnin, 19 Februari 2018

CINCIN

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera kepada anda. Apa habaq? Haha. 

Semalam saja tok tak bawak masuk item memandangkan staff ambil cuti. Bonda pula kena selsema dan batuk batuk. Tok sendiri nyaris nyaris kena. Alhamdulilah. 

So kalau masukkan barang pun nanti pelanggan mesej drg tak balas so no point juga. Takut ada pula cust yg marah sebab x balas haha. Kalau cust lama drg memang dah faham. 

Baiklah.. item di atas ialah cincin bersaiz 18 dan saiznya boleh di selaraskan sehingga ke saiz 20-21 iaitu tok sendiri akan adjustkan .kena bagitau Awai lah. Setakat adjust boleh.

Batunya sejenis akik yang sudah tok isikan dengan ritual ilmu dalaman. Kalau org cina di panggil ilmu tenaga chi.

Pengisian yang di jalankan berupa kelebihan :

Pemagar dari sihir

Pelarisan untuk bisnes

Keberuntungan dan tuah di dalam urusan seharian

Item ini bagus untuk anda yang sering merasa kerja dan urusan terganggu, seolah olah apa saja jadi serba tak kena. Ada sebab dan punca kenapa jadi serba tidak kena, selain dari ayat umum dosa dosa kita terhadap manusia perlu diingat bahawa ilmu kemelayuan Islam sudah menjelaskan di dalam sihir bahawa manusia boleh terkena sihir paling kecil namun berbisa iaitu sihir Ain.. atau nama lain...sihir mata, sihir ini boleh membuatkan hati dan perasaan manusia terganggu.. sebagai contoh.... Anda melakukan kesilapan kepada seseorang dan dari matanya timbul pandangan kebencian, sedih, dendam, iri hati.... Jelingan tajam, semua ini akan menganggu perasaan anda menjadi serba salah, keliru, dan akan membuatkan anda sering terfikir dan kadang kadang akan mengganggu emosi dan jiwa anda sendiri...ini di dalam Islam di panggil sihir Ain. Sihir mata.

Sihir membawa erti mengubah sesuatu yang normal... Yang biasa menjadi tidak biasa

Bahkan terkadang sampai terbawa ke dalam mimpi.

Contoh yang sering anda alami ... Mimpi teringatkan kekasih lama yang anda tinggalkan... 

Ini adalah kerana semasa anda meninggalkannya anda terlihat unsur kesedihan di dalam matanya. Bagi anda ia adalah biasa. Namun ia tetap terkesan di dalam jiwa.

Mimpi si dia akan terbawa bawa selama bertahun lamanya, malah terkadang bisa menganggu kehidupan normal anda bersama pasangan baru anda. 

Pada ketika itu anda akan beranggapan kekasih lama anda menyihir anda . Walhal pada ketika itu kehidupannya normal bersama teman baharu tanpa mengingati anda.

Maka di dalam perubatan Melayu Islam, ini ialah gangguan jin, gangguan jiwa dan ia hanya boleh di rawat melalui 2 kaedah sahaja

Kaedah 1 : memakai pemagar diri

Kaedah 2 : mencari, memujuk dan mengahwininya semula

Jika halnya berlaku kepada bukan lawan jenis dan hanyalah sahabat lama maka tindakan terbaik adalah mencarinya semuka dan meminta maaf kepada mereka. In Sha Allah kehidupan anda tidak di bantu oleh mimpi mimpi ini.

Kod produk : CINCIN7218-S18
Bentuk : siap cincin
Saiz : 18
MAHAR : RM 120


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GBBONDA JJ : 0127845231


Mr Chai : 0178259540


5 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami