Sabtu, 10 Februari 2018

FEROZ PUTEH IRAN
































































Feroz iran Putih... Antara jenis mahal..bukan jenis murah.. jangan tanya peniaga melayu, kalau peniaga melayu dia akan sebut feroz yang kaler biru atau hijau tu... p kedai nasi arab atau kedai pakistan , tanya kan kepada terutama warga Sudan, Iran atau Pakistan... Totally kalau dia international dia akan cakap Very expensive in my country...

Kat tempat dia pun dah mahai dah...

Kalau anda di JB, anda boleh ke kedai nasi arab depan LHDN tampoi tu, LHDN belah Kanan, Ke depan sikit dia belah kiri... Tanyakan Org Iran di sana. 

Tok ada 2 biji dan enggan di jual , dan pada mulanya Tok memperolehi dari sekutu tok di Johor Bahru pada Nilai Rm 700 Siap cincin Bagai RM 1400. 

Ia hanya tok pakai kalau nak berdepan org besar besar yang banyak duit.. lagi besar lagi rasa tak ralat nak dok depan depa... bukan sekadar zamrud... zamrud maybe dah biasa. Feroz iran..insyallah luar biasa, Jarang di jumpai kedai jualnya... 

Dalam ni Insyallah tok nak berkongsi kepada semua orang pada nilai Ter-ngam di dalam dunia, kalau anda beli di Platform antarabangsa sekalipun  ia masih mahal insyallah. 


Kegunaan?..

Banyak kegunaan di dalam urusan meneutralkan keadaan , membantu anda di dalam keadaan yang sempit, umpamanya situasi tegang yang tertuju kepada anda, insyallah suasana akan dapat di kawal dan anda mampu tersenyum kemudiannya. 

Semalam Baru tok pakai pada diri sendiri bagi mengubati demam panas.. demam la semalam perubahan cuaca musim timur sekarang


Kod Produk : FIRAN 6218
Bentuk : Feroz
MAHAR SATU SATU : RM 120

BORONG SEMUA
RM 360





Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540


2 ulasan:

  1. Salam tok sorry lari tajuk , wak apai yg dekat bazar karat tu niaga lagi ke ?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami