Rabu, 28 September 2016

SANIMAU (RARE COLLECTION, LEKAT MAGNET)


Antara koleksi rare Tok sendiri dan ia kini di keluarkan pertama kali di dalam blog 

Ini berasal dari permohonan di Gunung Tebu bersama rakan Tok Abg Megat., Jenis ini di namakan sebagai Kursani Harimau namun ia dari kalangan kelas KING HYPER dan melekat magnet

Mempunyai aura yang cukup tinggi di dalam menundukkan musuh dan juga kekebalan darurat,. memakainya harus mengena kulit .

Kelebihan lain juga ada dan hampir semua batu permata mempunyai efek tambahan mengikut kekuatan dan juga aura pemiliknya sendiri. 

Tok ingin menekankan bahawa item ini tidak sepatutnya jatuh ke tangan orang yang berniat serong 

Kursani harimau adalah sejenis batu geliga yang sukar di jumpai dan keberadaannya cukup kecil di dalam dunia ini. Anda tidak percaya silakan cari sendiri 


Kod Produk : SAIMAU 27916
Bentuk : Kursani Harimau
MAHAR : RM 450

RM 300

3 ulasan:

  1. Assalamualaikum tok.. Terlebih dahulu sy mohon maaf kepada tok dan pihak GB, serta sahabat2 di sini... Sy terpaksa lepaskan item ini kerana ketika ini keadaan kewangan sy msih belum membolehkan sy untukdapat memaharkan item ini berikutan sehingga kini sy masih belum memperolehi payment yg mencukupi untuk berbuat demikian.. Sy mohon maaf sekiranya menyusahkan pihak tok, GB dan semua sahabat disini.. Mudah2an dgan sistem baru GB ini, membuatkan blog ini dan tok bertambah maju dan berkembang lagi.. Salam ukhwah utk tok dan semua sahabat disini.. #kipidap #dongibab.. ;)

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami