Selasa, 27 September 2016

GELIGA PUTERI WALINONG SARI









Item ini di gunapakai medium :

Pengasehan yang diisikan oleh Puteri walinong Sari kerajaan Gunung Tebu 



Itu saja kelebihannya.... isian ni jangan banyak sangat kelebihan... ibarat power yang dah terbahagi... x kuat dah la. ada sebabnya jadi lagu tu.. nak terangkan pun susah.. ringkasnya... katakan kita nak buat isian 5 jenis.... 1 jenis dah 777x bacaan..itu kalau pakai ayat, kalau pakai asma' kena baca 99x sahaja.... isian pertama, kedua... masuk ke empat./.mulut dah menguap atau dah tersasul sasul dah bacaan.. ha acer cuba beul tak betul tok cakap ni haha... jadi sudahlah dah di bahagikan, yang betul masuk cuma isian 1 dan 2.... bacaan dah di pendekkan.. bilangan dah di kecilkan.. jadinya tak lah sekuat mana. Ada cara macam mana nak buat walau 11 jenis isian dalam masa sekejap ...tu kena belajar... bab ilmu isian ni pun panjang ilmunya..bukan pendek....


Kod Produk : GP3WS 25916
Bentuk : Walinong Sari
MAHAR : RM 77.25


9 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Maaf ye tok,sy unlock pada sahabat yg mmerlukan..sy dh banyak item pengasehan..hehehe..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Payment done tok dh wassap en buz. Sory lmbt

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami