Khamis, 29 September 2016

GELIGA REZEKI



























Ini ialah geliga rezeki... 

Tok saja nak belanja hanpa semua di sebabkan sokongan kepada tok di dalam perniagaan ini.. makin anda sokong insyallah makin banyak kita akan bagi..more u give and more i will give... tu perinsip tok lah... 

Tapi kalau anda hanya nak tunggu free gift dan item lain tak jalan, susah juga kami nak keluarkan item free gift.. jadi tok harap anda di sini bukan sahaja menunggu item free gift. tu namanya I Give u take.. takda Give and take la., naya tok hahaha 

Di gunakan untuk urusan memudahkan kerezekian di pakai sebagai cincin dan warnanya akan bertambah hijau dari masa ke semasa, kalau ada sapa sapa mempunyai masalah sihir dalam badan, batu ni akan jadi makin cerah. Batu ni antara batu mistikal dan bertuah. 

Khusus kepada mereka yang pernah membeli item kami di sini, dan ini ialah hadiah buat anda.


GRAB ONLY

53 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ayah lepas 2a kat sy..hehehe..

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Balasan
    1. waktu tuan sama dgn ayah, tapi ulasan ayah yg keluar dulu..klau nk kena bincang dgn ayah ye..

      Padam
  3. Balasan
    1. ayah, item free gift sorang 1 ja ayah.. dari dulu camtu kan?

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Salam tok mat
    Mohon grab 2a
    Pos sekali barang lain๐Ÿ˜Š

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf 2a ayah dh grab..cuba tengok grab yg atas sekali..

      Padam
  6. Adakah ada rezeki sy hari nie???๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ

    BalasPadam
  7. Salam tok. Saya grab 1A. Bersama ibu duit yg saya order kat pembantu tok. Saya bayar dalam masa sejam. Ok,tok?

    Sarah (sabah)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm tuan. Utk makluman tuan, item 1A dah di grab terlebih dlu oleh tuan Sharom pada 12:02 ptg tuan.Maaf ye tuan..

      Padam
  8. Kalau xde sape grab 2a, sy tringin nk grab 2a..

    BalasPadam
  9. Ramai nya yg grab. Item free gift kira sapa yg grab dlu

    Item lain sapa yg grab dan selepas grab tu jd ungrab, maka org selepas tu sapa sapa yg bayar dlu. Maka jd dia punya.
    Tok tgh drive nak ke chakah ni. Jam 3pm ada item. Komen lah dlu, sana xda line. Tok keluar nanti tok terbitkan Komen anda, usah risau dan jangan tulih banyak Kali k

    BalasPadam
  10. Saya dah bayar item order kat gemstone tok. Bukti pembayaran dah saya post kat pembantu tok. So,grab sekali dgn item geliga rezeki ni juga ye...terima kasih.

    Sarah (sabah)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mana boleh grab..awak dh kalah..hehe!!

      Padam
    2. Mana boleh grab..awak dh kalah..hehe!!

      Padam
  11. PEMENANG

    Tuan IB : 1A
    Tuan IPunk Ghema : 2A

    Settle.. selesai masalah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalam tn Ipunk...sy lepaskan item 1a pd tuan..xpa,tanda persahabatan kita di dalam blog tok...In Shaa Allah,akan dtg ad rezeki lebih..yg penting tn iPunk gembira yaa..mohon grab tn ipunk ๐Ÿ˜Š

      Padam
  12. Apa kata smua beralah n bg kt sy item di atas..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sabar Miss N.. tunggu berita sebentar lagi

      Padam
  13. Kesimpulannya, Item 1A menjadi milik tuan Sharom dan item 2A milik tuan Iblis Singa.. Harap maklum semua ya tuan2.. Mana yg xdpt tu, in sya Allah rezeki tuan2 mgkin akan dtg ya..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami