Rabu, 28 September 2016

GUCHMANI







Tok tahu ramai merindukan GUCHMANI jenis ini iaitu jenis paling asal pernah keluar di dalam blog... dan tok kira kirakan semenjak beberapa tahun beratus Mesej dan pesanan di hantar kepada tok melalui W.app. Sms. FB dan face by face bagi menanyakan item ini dan sebanyak itu juga tok nyatakan ia belum tok perolehi

Apakah Guchmani ini?...

Hurm... mungkin ia hanya di idamkan oleh orang lama di dalam blog. Alhamdulillah Bukan kebanyakan.. namun semua pemiliknya kini sudah hidup senang..nak kata kaya..itu atas kepandaian menguruskan wang... tapi senang ni insyallah hari hari ada wang dan tak kesempitan 

Jasa Geliga Ular cinta mani yang Allah berikan ini kepada mereka adalah tidak terhingga sehingga di ceritakan kepada kenalan akan kehebatan Geliga ini , kenalan mereka menghubungi tok bagi mendapatkannya ketika itu, namun sayang mereka terlewat.. selepas bertahun dan ratusan pertanyaan... akhirnya ia muncul...... sebiji... untuk insan yang Allah pilih , untuk Insan yang Allah gerakkan memilikinya dan untuk insan yang bakal di takdirkan di beri kesenangan tidak lama lagi, untuk insan yang kini di dalam kesempitan namun mengingati Allah.. Insyallah.. Setiap perkara yang anda lakukan tidak lain tidak bukan adalah gerak dari Allah.. yang tidak bak dari kita sendiri. 

Meski pun ia di rebutkan orang dan di tanyakan orang bertahun lamanya, insyallah Allah belum membutakan mata hati tok untuk meletakkan maharnya melebihi nilai asalnya Guchmani edisi 1 iaitu .......



Kod Produk : GUCHMANI 27916
Bentuk : Geliga Ular cinta mani 
MAHAR : RM 500

Namun, item ini tok Syaratkan sebagai 

GRAB SAHAJA


Semua lock dan lock deposit batal dengan sendirinya jika ada. 

38 ulasan:

  1. Balasan
    1. Klu tn rahmat nak canai saiz lebih kecil..klu ad lebihan,bgtaw lah naa..mmg dh lama nk guchmani ni

      Padam
    2. Tahniah tuan rahmat..in sha allah kedepan ada rezeki sy pula nanti..hehehe..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. x dapat dah nak potong saiz ni tuan...

      Padam
    5. maaf tok sy terpaksa ungrab item ni, kira2 baje pulak lari. sy tgk ayah berminat ngan edisi pertama ni, sy ungrab pada ayah.

      Padam
    6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    7. dia x kira dah, dia kira sapa cepat ja la ni yah... kena marah ke org lock memain la sistem berubah jadi mcm ni.. ada pro n kontra mana mana sistem

      Padam
  2. Balasan
    1. Dapat kepada tuan kerana tuan org no 2 gram, tuan rahmat ungrab

      Silakan

      Padam
    2. Allah!!!..rezeki ni,lama dok cari guchmani..mlm ni duk berdoa mintak2 tn rahmat melepaskan nya..terima kasih tn rahmat dan tok..sy doakan tok dan tn rahmat,rezeki melimpah ruah dan diberkati di dunia dan akhirat..Yaa Allah,mcm x percaya ni tok..mmg dh lama cari guchmani

      Padam
    3. kalau nak grab, baik tuan sebut, sebab ada org dok tya dah tu

      Padam
    4. Grab tok..In Shaa Allah payment dlm mlm ni..klu x,rezeki sahabat2 sy yg lain

      Padam
    5. Tuan sharom bole lepaskan pada saya? Saya da buat payment sebenarnya. kalau tuan sharom tak keberatan sudilah tuan sharom lepaskan pada saya.

      Padam
    6. x sempat la tuan sharom, tuan krieu dah buat payment merujuk kepda ulasan tok paling bawah

      Padam
    7. Ok xpe tn..sy lepaskan pd tn..In Shaa Allah akan dtg..ad rezeki sy pula..silakan tn krieu 😊

      Padam
  3. Balasan
    1. Tuan Kreiu bersedia jika tuan M.Sharom tidak bersedia grab

      Padam
    2. Semestinya tok. Tuan mohd sharom kalau nak ungrab sy standby

      Padam
    3. tok dah buka ulasan di bawah, sapa sapa boleh grab

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Siapakah yang bakal memilikinya???
    Tahniah..

    BalasPadam
  6. Nampaknya tuan Rahmat Ilham mendahului teman2 yg lain. Tahniah tuan..

    BalasPadam
  7. teringin nak ada satu ni 😅😅😅

    BalasPadam
  8. Tuan rahmat sudah buat payment ke?sy bkenan sgt la pula kat item nie..kalau tak sy grab dulu..huhuhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia un grab dan ia jatuh ke grab no 2 iaitu M sharom... jika dia lewat , maka sesiapa pun boleh grab

      Padam
    2. Ok tok..tp tuan kreiu dh ulas payment done dah tok..tak sempat la camnie..huhuhu..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  9. Balasan
    1. Xpa..silakan tn krieu..sy lihat tn bkenan sungguh2..rezeki tn..tahniah tn krieu..

      Padam
    2. Terima kasih tuan sharom. Sy tak pernah ade lg guchimani ni. Semoga allah membalas kebaikan tuan sharom berlipat kali ganda.

      Padam
    3. Tahniah tn.. mmg terbaik n rare item ni

      Padam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami