Khamis, 29 September 2016

GELIGA ULAR SAWA



























Kekuatan special di dalam :

Penunduk makhluk dengan izin Allah

Penarikan kerezekian dengan asbab lain yakni berniaga, ia membantu memudahkan dengan izin Allah SWT

Dan ada lagi, maap sebab tok x boleh nak kasitau banyak khasiat dia pasal benda ni bukan selalu kita dapat dan ia masih dalam kajian mistik kami. kalau nak tulih memandai mandai boleh la tulis panjang berjela 1 muka surat A4.. tapi kita kat sini, kalau boleh hak kita tau saja dan kita rasa menjadi atas asbab kita berani kasitau. 

Tapi insyallah pemakai sendiri akan merasakan kekuatan mistisnya dengan izin Allah Taala


Kalau Tak Pueh hati kelebihan di atas dan nak ketepikan kelebihan rahsianya yang belum dapat tok Muda Revealkan di sini , bolehlah request untuk diisikan mengikut kehendak anda sendiri... bab isi ni, mana mana batu boleh tau, kayu saja tak boleh, dan plastik serta item yang dah siap wafaq, wafaq cetakan kilang boleh isi lagi , wafaq asli tulisan tangan takleh buat apa lah. 


Kod Produk : GUS 27916
Bentuk : G.Ular Sawa
MAHAR : RM 150




7 ulasan:

  1. Salam tok,nape kayu x bleh buat isian

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt.. jawapannya agak complicated. ia sama dengan bagaimana melihat perkara ghoib

      Padam
  2. Lock deposit 1a...esok transfer payment..ad sahabat dari oman berminat item tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment done..In Shaa Allah tok..item2 tok akan tsebar di Oman selepas ni

      Padam
    2. Alhamdulillah, terima kasih tuan

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami