Isnin, 26 September 2016

GELIGA ULAR SAWA


























































Minta maaf ini bukan akik garut, Tapi GUS


Jenis ini di gunakan di dalam perubatan alternatif sebagai penyembuh dan pencegah :

Gastrik

Perut mulas

Cirit birit


Item akan di hantarkan bersama item lainnya yang anda order, sekiranya tiada maka sila berikan kos pos dan kos pekerja sahaja RM 26


FREE





39 ulasan:

  1. Balasan
    1. Alhamdulillah..terima kasih tok..

      Padam
    2. sama sama tuan..semua tenet laju laju belaka na 5G ka

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Yang mana kalah, usah berdukacita.. lain kali kita cuba lagi di Jam 9malam ini ya

    BalasPadam
  7. mencabar betul ujian yg tok bagi 😅😅😅

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu.. mcm ni baru seronok..korang submit, then tgu result... ha best kan

      Padam
    2. Tp tuan memang seronok kn bila kita ttunggu2 nie..hahaa..

      Padam
    3. :) yap..tu yang buat meriah tu.

      Padam
  8. Memang seronok tok..bila resault kuar ayah gelak cam nk pecah perut tok..kihkih..panjang cam watikah tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha... tok pun... ni tok belum tidoq dri semalam, kalau tidoq sapa nak buka ulasan pelanggan , jawab dia hangpa kena tgu jam 4pm sat la jawabnya kalau tok tidoq siang huhu

      Padam
  9. Page lepas tok xbg sebut cirit birit,tok sebut ceri beri...😁

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. bukan apa sat g ada yang whatsap apa dia ceri beri.. jenuh nak balas mesej tu mau mau lebih dari 10 huhu

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami