Khamis, 18 Oktober 2012

G.SHAH JIHAN




Jihan Miskin...... tumpang lalu dan jangan perasaan, tok tak memaksudkan tuan sebagai pemilik Geliga Permata ini hehehe... 

Nampak macam GMG kan?... tapi bukan...Namun kegunaannya macam GMG.... Pengasehan Umum

Kod Produk : S.JIHAN
Bentuk : Permata 
MAHAR : RM 56




Tok Mat : 017-825 9540
No Akaun MAYBANK ( MY Gemstone )
5510 1669 1626

11 ulasan:

  1. shah jihan bersama muntaz... nie geliga cinta raja pada princess tu ke tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaaaa.. tok tak paham.... citer dlm tv ke tuan?.... hehe..tok dah tak tgk tv 6 tahun dah.... tgk dvd je tuan...

      Padam
  2. huhu shah jehan nie tk silap saya yang bina taman tergantung babylon tu...baginda seorang raja nak menunjukan keagongan cinta kepada isterinye muntaz... maaf jika sy silap..

    BalasPadam
  3. bkn die buat tugu taj mahal yg kt india tu ke.... -D.C-

    BalasPadam
  4. Taj mahal di agra india kot kalau tak silap,salah satu keajiban dunia,huhuhuhu

    BalasPadam
  5. mak aih tok.. smpi 6 taun x tngkbt.v... tu dia haih... papepun.. smoga tok mat ngan kak sya slamat smpi ke pahang ari ni insyallah... -Daniel Cheras-

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami