Sabtu, 6 Oktober 2012

BID MINGGUAN

BID MINGGUAN (6/10/2012)



Link Berkaitan : 




QUICK GRAB : RM 256 Sahaja


START BID : RM 6.00 ( KOS POS )


BID START : 6 OCT 2012 ( 11.00 pm )

BID END : 7 OCT 2012 ( 11.30 pm )



Please leave your bid in " Comment "





Your Bid For 1 ITEM IN LIST only


BID SEN SEN TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI

PEMENANG DIBERI MASA 2 MINGGU MENYELESAIKAN JUMLAH LELONGAN

JOY BID TIDAK DIBENARKAN

" TANPA NAMA " PERLU MELETAKKAN ID ANDA DI BAWAH SETIAP BIDAAN  ATAU IANYA AKAN DIGOIBKAN KE ALAM BUNIAN

47 ulasan:

  1. peh, batu ni emang cantek sgt aritu tgk.
    hmm, RM60.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg cantik... rugi lah kalau x perjuangkannya habis habisan heheheeeeee

      Padam
    2. dia bukan sahaja berbelang belang...malah berkilau dan berkilat kilat

      Padam
  2. سْــــــــــــــــــم ﷲِ الرَّحْمَنِ اارَّحِيم
    Rm 110..
    ~Anuar Sentul~

    BalasPadam
  3. rekod nih tak sampai 2 jam dh cecah rm 120

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. boleh tahan. brg ni pun agak rare sebenarnya, susah nak cari di pasaran... x caya g kedai gems dan tanya , royal zebra stone ada tak?... dia akan jawab... susah ada, kalau nak , kena tgu order luar negara 1 bulan....

      Padam
    2. saya ada sebiji, pemberian seorang tua selepas solat jumaat semasa bercuti d teganu, betul kata tok batu bekilat, sbb seakan2 berminyak d basah...tapi permata entah kemana..takda dah...zaihan

      Padam
    3. kemungkinan sy tak jaga atau ramai yg nak tebus permata tu dari sy, tapi sy tak beri...merajuk kut...

      Padam
  5. Tok Mat, ni kalau canai jadi 4-5 ketul batu cincin boleh ka?

    BalasPadam
  6. As'salam Tok,
    Saya quick bid rm256..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. mak aii tn kojak , rakus tuu...hehe menangislah tuan kalung nie yang lock 11 julai tu... sapa suruh tk bayaq...huhu

      Padam
  7. Balasan
    1. Maaf la Bro. Dah ada QUICK GRAB.Tn Kojak dah bid rm256..

      Padam
  8. Alhamdulillah...
    Ada cerita disebalik quick grab nie..
    Tok, jap lagi balik keje ese bankin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kongsi ngan kami tuan kojak, ape citer sebalik misteri grab nih..

      Padam
  9. baru nak bid...dah tutup pulak...tahniah =)

    BalasPadam
  10. Citernyer begini..


    Saya bz keje, takut terlepas!!!
    Heeeee...


    Terima kasih semua..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha... tu la jodoh namanyer. dh jodoh kalung tu ngan tuan tk dek sapa bole ambil.. huhu

      Padam
    2. Sebenarnya semalam selepas Tuan BashaH bid, saya baru online, kalung nie antara brg yg saya betul2 minat tapi da ada org lock.
      Mula2 memang tak nak bid pasal dalam hati ada ckp tak de rezeki lar, bila di unlock takde duit pulak, takpa lar..
      Dipendekkan cerita, pagi supervisor suruh jumpa lps makan.. Berderau!!!
      Rupanya, dinaikkan gaji...
      Syukur Al'hamdulillah!!!
      Tu yg quick grab..
      Kalo dah memang haq kita, mcm mana pun ada jln dibuka utk dipermudahkan..
      Allahu Allah!!!

      Padam
    3. tahniah, syukur illahi... nie sumer rezki n kuasa Allah, sy tumpang gembira

      Padam
    4. Terharu dibuatnya...
      Minggu lps baru dapat Dana Ummah.
      Rezeki diterima dengan tangan terbuka!

      Saya ada buat testimoni kat blog sebelah..

      Al'hamdulillah!

      Padam
  11. As'salam Tok, saya da bankin kat acc tok.
    Tankius!

    BalasPadam