Selasa, 9 Oktober 2012

AKIK P.AISYAH













Insyallah kegunaannya ialah :

- Pemikat makhluk
- Penenang Jiwa
- Mudah belajar
- Mengembalikan akal yang waras
- Tidak mudah gemuruh

Insyallah semua dengan izin Allah swt juga

Kod Produk : APSHAH
Bentuk : Permata cincin
MAHAR : RM 26

80 ulasan:

  1. Xpe la..saya bg muzzy..saya bkenan kt 1-12..bg laluan

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. sila padam yang dah di tukar tu tuan ya

      Padam
    2. Maaf tok nk padam mcmana?saya x tahu

      Padam
    3. Slm, kalo tuan fairuzz bp nak lpskn lock 2-12, izinkan sy lockkn 2-12 ats persetujuan tuan itupun kalo ada rezeki sy tuan fairuzz: iqbal sharqawy

      Padam
    4. Wslm..maag la tn iqbal..saya dh bg laluan skali sblm ni.ni saya btol2 nk..cuba tn negotiate dgn ahli2 gb yg lain..maaf la ye..trima kasih

      Padam
    5. mungkin saya salah faham sbb saya x pasti tuan muzzy lock samaada 4-12 @ 1-12,ingatkan tuan fairuzz nk unlock 2-12 maaf bebenor2 tuan, kesilapan teknikal, so sy skang tunggu keputusan dr tuan muzzy, mohon jelas kalo sy salah faham dr tuan muzzy & tuan fairuzz: iqbal

      Padam
    6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  3. puteri nie dr kerajaan belumut gak ke tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak... bukan dari kerajaan belumut...tapi kerajaan Gunung Pulai.

      Padam
    2. Gunung pulai pn ada gak ek tok..hehe..seram..

      Padam
  4. Balasan
    1. Aisey, baru kak mimi kita nak lock tadi hehehe... tak pa la ..rezeki cikgu

      Padam
  5. Balasan
    1. loket simple, rm 100, loket design terbaru sila ikut sebut harga yang sudah tertera di blognya ya

      Padam
  6. NO 7, KAK SURI LOCK..... tolong tolongkan sebab dia kat luar kawasan..tq

    BalasPadam
  7. salam tok, sya lock 7-12
    -Jiv

    BalasPadam
  8. Mana yang belom lock? Saya amik satu.. Besok jugak saya bank in.. Amar Seremban

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. Tuan,ulasan pertama Tuan Muzzy lock 4-12...

      Padam
    2. Alamak ye ke tok?? Memang tak nampak ulasan dia tok.. Encik Muzzy camne??

      Padam
  11. salam tok..jika ade lg sy nk lock stu ye..no 9-12

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. Bahaya gini bro, kat atas, bro kiliangga_signal da lock. Awak plaq terus bankin, harap bincang ye, kalo tak, Tok yang kene return duit..
      Kepo lar saya nie...
      Semoga takde yg kecil hati..

      Padam
    2. Tuan Hilmy ... Adakah tuan sudah berbincang dengan tuan Kuliangga_signal tersebut?... jap tok sms tuan

      Padam
    3. mungkin tuan hilmy xperasan da ada yg lock..harap tuan kojak jgn berasa hati..

      Padam
    4. Saya ok jer, tak nak pasal sikit2 ada perasaan tak puas hati.. Itu jer.
      Dari sikit ni kita nak jaga sebelum sempat hati di api2 syaitan!

      Harap2 brader2 faham, lebih baik berkawan dari berlawan..

      Padam
  14. mcm penuh dah ustaz....wanted tu...nak try lock ok gak

    BalasPadam
  15. pening tgk orng lock .. rasenye dh hbis dh ...

    BalasPadam
  16. adoi harga istimewa je mesti terlepas arghhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  17. slm tok..tima kasih byk2..
    baru dpt line.
    suri.

    BalasPadam
  18. saya memohon maaf sebab terlalu excited ingin memiliki sampai tak terperasan yang tuan kuliangga-signal dah lock..saya juga berharap kalau tuan kualiangga-signal tidak keberatan dan sudi untuk melepaskan kepada saya...saya terima apepun keputusan dari tuan kualiangga-signal ...saya tahu..tuan seorang yang pemurah dan baik hati...insyallah lepas nie tak berlaku..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya'allah bro, mungkin ada yg lebih utk anda..

      Padam
    2. ok tuan.. tak apa... hal kecil saja.. :) tuan ambilah....

      Padam
    3. Terima kasih tuan...kita sama sama tunggu barang lagi rare dari tok untuk akan datang....moga persahabatan kita kekal terjalin..lepas nie kita boleh tubuh kelab fan geligabunian. terima kasih atas kemaafan.

      Padam
    4. Best gak! Bila Tok buat open house, kita datang pakai cincin & loket yg kita beli dari Tok..
      Hah bling2!!! Cara geng kita..

      Padam
    5. Tu macam best jew reunion 'tok mat", nak kenai ahli geliga bunian tengok kat cincin @ loket yang di pakai, kalu ade cop lagi best ..hehe baru betul kelab GB..tebaikk

      Padam
    6. Memang nak buat Ukir G.B Kat setiap cincin Kita Buat, Tapi Tukang kata mahai nak ketuk benda tu, hehehe, kalau boleh buatkan best... ada ketukan ukiran G.B bhgn dalam cincin hehehehe

      Padam
    7. kalu mahai tok pakai pen ultraunggu jew.. bile suluh nmpak gak GB tu, klasik gitu.. idea sj kos pon murah.. bole la wat kenang2an

      Padam
  19. hehe..tuan hilmy..mungkin rezki tuan kuliangga...insyaallah rezki tuan hilmy mesti barang yang amat2 rare lps ni...

    BalasPadam
  20. Insyallah mudah-mudahan....kita nak cari kawan dan luaskan siratulrahim...

    BalasPadam
  21. Balasan
    1. dah habis tuan, buat masa skrg..itulah stok yang ada pun tuan... nanti ada lagi tok bagitau na

      Padam
  22. oh pedang rm130...bila la nak muncul ni...lama ku menunggu...kui3

    BalasPadam
  23. Untunglaa tuan hilmy..nasib baik ada org bermurah hati mcm tuan kuliangga...apa pun GB mmg terbaik!

    BalasPadam
  24. Tok mintak tolong sangat sangat, tolong jangan main bankin saja menonong tanpa melihat org yang terlebih dahulu lock, No3-12 , 4-12 ada lock bertindih, bagi 3-12 pulak tuan shukri dah lock, tapi org kedah pulak bankin.. 4-12 pula dah di bayar org lain sedangkan yang lock dulu ialah murzi... tak pa la.. kalau tok hantar item lain yang sama nilai, jangan marah pulak... haiiiii..pening kepala tok mcm ni..

    BalasPadam
  25. tu la tok....kena confirm lock ngan tok dulu...baru bole banking...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan kompom dgn tok, tok kekadang kat Luar.. tak tau mana yg lock... sila kompomkan kat sini, drg tau produk sekian sekian, maksudnya drg ada masuk lihat gambarnya dalam blog, cuma malas nak baca ulasan saja... aiii..hehehe

      Dah, nak g makan... pastu nak panaskan enjin kete, tok g CH dengan pasangan cust juga, baru kenal seminggu ni... saja bawa dia sekali p sana tenangkan minda dan jiwa..

      Padam
  26. tok semua item ni dh xda ke?

    BalasPadam
  27. Tok,kalau mister muzzy tak amik 4-12 tuh saya amik teruih la nah.. Jadi book awai2 dulu :D

    BalasPadam
  28. perggj laju betul. puteri aisyah dah berpunya ke tok mat?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami