Isnin, 5 Ogos 2019

KURSANI HARIMAU



























Ini Barang Rare dan takda jual di mana mana pasaran , hanya di GBunian sahaja.

Barang Rare keluar pun susah nak maharkan , macam mana lah tok nak keluarkan barang baru huhuhu.


Kursani Harimau , Tiger Meteorite Nama omputeh tok bagi, toksah cari memang x kan jumpa dan hanya kita di sini yang ada jenis ni, p ler tanya mana mana pun haaaa. 

Ini ialah barangan perolehan terbaik dan ia mempunyai kelebihan yang banyak di dalam :

Penarik kerezekian

Perisai sihir

Kedudukan dan wibawa

Kekebalan diri

UNIK



Kod Produk : SANIMAU 22719
Bentuk : Kursani Harimau
MAHAR : RM 550

RM 300



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

6 ulasan:

  1. Assalam tok..ada x item yg sesuai utk kereta dari di curi org

    BalasPadam
    Balasan
    1. W. Salam wbt. Ada. Tapi jns ampuh dari jenis witch craft. Boleh request jika mahu. Sharon boleh request kuantiti banyak. Tok boleh bagi best price

      Padam
  2. Assalam tok..batu isian kaf 40 ( I dera kebaktian)masih ada lg x..berapa maharnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , batu kaf 40 ialah isian tuan. boleh di buat bila bila masa saja . Maharnya sama macam dulu tetap sama

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami