Selasa, 23 Julai 2019

PETIR KENYIR

















































Hanya OTAI mengenal BENDA BERTUAH


Hahhaa, kita siksa newbie malam ni... kasi dorang tertanya tanya 



Kod produk : P.KENYIR 22719
Bentuk : Petir Kenyir
MAHAR : RM 100




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

18 ulasan:

  1. Assalamualaikum tok.sebenarnya magnet segi empat tu ada lagi ke tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.slaam wbt, tuan.. meh sini dekat sikit, tok pulas telinga dan bisik kat tuan " magnet tu 4 segi sebab design. sekarang kita ada design bulat 100 pcs, tok baru order dari US, nak sampai ke tangan tok ni ambil masa 30 hari, FAHAM!!..., yang kamu nak sibuk sangat pasal magnet takda makna tu kenapa?... tak yakin barang tok, so pegi beli magnet tu kat chowkit, tanya dia magnet neodymium, atyau magnet industri".

      Tu hari rasanya tok dah jelaskan kat tuan bab magnet ni, kita hantar kat cust yang kita patah patahkan , asalkan ada, dan asalkan nampak benda tu lekat di batu.. sebab benda tu kami sendiri nak dapat amik masa 30 hari . Tok cakap bahasa melayu kan., Faham tak bahasa tok cakap ni, kalau tak faham bagitau, tok pegi rumah tuan dan tok fahamkan , okay?

      Padam
    2. 1 lagi magnet segi 4 di atas tu yang lama, maksudnya batu ni stok lama. kecoh apa ke magnet, nak batu ke nak magnet?

      Padam
    3. Huhu..sabar tok.first time tgk tok mrh kat blog ni.ni kes berat bab magnet ni.

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. Tu ok lg.kira tok marah manja je tu.

      Padam
    6. aah , marah manja tu tuan, toksah malu aih, takpa bagi newbie lain kenal tok ni , pagi pagi memang ahli spiritual agak panaz sikit sebab malam yang dingin banyak di habiskan dengan amalan zikir. sebab tu posting waktu malam tok boleh buat lawak, sebab waktu malam dan waktu petang kalau ajak tok bergaduh memang tok akan mengalah punya. takpa tuan, its okay

      Padam
  2. Ini newbies x amik..memang rugi..barang rare ni..harga pun jauh lebih murah berbanding dulu..kaw2

    BalasPadam
  3. Huhu!! Item bertuah ni..Saya dh ada sebiji..

    BalasPadam
    Balasan
    1. newbie sebenarnya tuan IB kita tak nak beri sangat, takut salah guna, sebab tu tok hanya utamakan otai dalam bidang ni, jatuh ke newbie buat salah guna atau tak kena tempat, susah jadinya

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami