MEMBER TOK MAT

Selasa, 18 September 2012

MINYAK PONIBA SALWA


Poniba Salwa 7 Jarum Besar

Kod Produk : Salwa 7 Besar
Bentuk : Tabung Jarum
MAHAR : RM 706

______________________________________________________________________



Minyak Poniba Salwa Kecil

Kod Produk : Salwa7Kecil
Bentuk : Tabung Jarum
MAHAR : RM 256 ( Fix )


Harga Pasaran : RM 600-2000 

______________________________________________________________________________
Minyak Poniba Salwa Kecil Turki

Kod Produk : PonibaSalwaTRurki s
Bentuk : Tabung Jarum
MAHAR : RM 256 ( Fix )


__________________________________________________________________________________


Assalamualaikum wbt.....

Minta maaf buatkan anda tertunggu tunggu, untuk 3 hari ini , hari ini, esok dan lusa Tok mungkin lewat post barang disebabkan Perlu fokus kepada peserta yang hadir bagi kursu Ilmu Kebatinan Dan Kerohanian Di rumah Tok. Alhamdulillah urusan untuk hari bersamanya sudah selesai.

Di sini Tok persembahkan Minyak Poniba Solwa yang popular di dalam urusan mistik tarik duit dan sebagainya, minyak ini sering kali menjadi buruan penggemar mistik untuk urusan kekayaan dan ada juga untuk urusan perubatan. Insyallah

Tok ingat lagi dulu pernah minyak ini menjadi permintaan kumpulan tarik duit sehingga mereka sanggup membelinya dengan nilai RM 5000-15000 sebotol bagi merealisasikan impian bergelar JUTAWAN... wallahualam..ada yang gagal dan ada yang berjaya.

Minyak di atas ada yang pelik kenapa tok jual murah sangat, Terus terang tok cakap. Kawan sekutu tok ni memang dia ada kedai dan ada lesen import barang macam ni dari indonesia dan dari indo pula mereka ( kompeni di sana ) mengimportnya dari turki.. Tak tau kenapa mereka tak boleh direct terus,,,mungkin ianya masalah cukai ...wallahualam bissawab

Bagi Tok , bagus di miliki kerana di bahagian yang sukar mencarinya, harganya memang agak mahal juga..
Insyallah


Link Berkaitan : http://www.antik-mistik.com/minyak-bertuah/277-minyak-poniba-salwa.html

13 ulasan:

  1. alahai.... tok tak open ke kursus kat umah tok tu... kesian kita orang nie, degar ajelah....
    munkin lain masa tok boleh bukak kat peminat blog GB...tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah lama Tok buka, tapi tak lah tok buka dan dedahkan sgt. Yang mana faham, dah mendaftar dah... buat masa skrg pelanggan yang dah jadi murid dah ramai, yang mendaftar dan akan datang belajar juga ada lagi dalam 3 orang... Yang sedang belajar sekarang 1 orang sahaja

      Padam
    2. dengan ihsan tok bole bg tau ilmu yg tok ajar tu adakah mengenai alam ghaib@ perubatan@ ritual lln.. biasanya kalu sy nk menuntut ngan tok baper lama ke ijazahnyer, tqvm

      Padam
    3. jika yang berugama islam , datang ambil asas selama 3 hari fix .

      Jika bukan islam lebih kurang 2 hari sahaja merangkap ilmu pernafasan ( aktifkan aura dalaman ), perubatan menggunakan tenaga dalaman, Kunci Hakikat dan Pengisian barangan menggunakan nafas

      Padam
    4. wahh kena p bljr ni...nk kna tggu my superbike kuar dlu...klu serius nk bljar brapa yuran dia tokmat?...sy minat dgn aktifkan aura dalaman tue...

      Padam
  2. SILA BACA : " Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera kepada Tuan Tuan semua, Dalam sehari dua ini blog kurang aktif bukan atas sebab apa, namun pihak GB sedang membina sebuah website rasmi dan alhamdulillah sudah berjaya didaftarkan tadi di :

    www.geligabunian.com

    Bagi Pelanggan yang berdaftar melalui Hp, anda akan diberikan pengumuman apabila website ini sudah cukup benar bersedia untuk berkhidmat. Insyallah.

    Bagi yang baru, dan baru melihat lihat blog tok ini, sila daftarkan nama anda dengan sms ke no hp tok sesegeranya.

    Untuk pengetahuan...... =( Blog tok sudah digantung Perkhidmatannya akibat terlalu Popular di google search.... Tak percaya .....sila Ke www.google.com dan taip geliga bunian..... insyallah semua page dipenuhi dengan maklumat blog GB sahaja...adoi.... sebab tu la Tok buat page .com ......

    Update tidak dapat dijalankan selama ia digantung, namun beberapa peralatan blogger masih dapat tok gunakan seperti memadam ulasan yang tidak diingini.....

    Sedihnya... member dah ramai, alih alih google boleh dengki pulak.... hehehe... insyallah... sila ke www.geligabunian.com dan mendaftar sebagai ahli , kelebihan mendaftar sebagai ahli ialah :

    - Diskaun hebat
    - Menerima Email Pemberitahuan
    - Boleh Mencipta profil peribadi , berchatting, bertukar pendapat antara memmbers

    Insyallah....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Website ini akan di aktifkan pada jam :

      3.00pagi ini ( 20/9/2012 )

      Terima kaseh

      Padam
    2. 3.00pagi (21.9.2012) kot tok

      Padam
  3. hoho, baru jek aritu sy tegur yg tok ni sikit mase lagi nak kene wat website sendiri.
    x sangka ar plak secepat ney.
    pemindahan dari blog ke laman web rasmi menunjukkan betapa ramainya pemfolo blog tok ney.
    apapun TAHNIAH!! diucapkan kepada Tok Mat GB kerana kejayaan ini.

    BalasPadam
  4. tahniah tok.. berkat keiklasan n tidak menipu dlm perniagaan.. Allah buka lagi pintu rezki..

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah... Kita Jujur maka qada dan qadar juga akan jujur dengan kita

      Padam
  5. wow,tahniah...mmg power,pasni rindu la sy kat blog ni,blog pertama yg kujumpa...oh...tokmat klu yg dah daftar kat blog sini camna plak?

    BalasPadam
  6. Tahniah tok, sikit moga di murahkan lagi rezeki tok mat, sikit masa lagi boleh pakai audi sport dua pintu ni, huhuhuhu

    BalasPadam