MEMBER TOK MAT

Jumaat, 7 September 2012

GELIGA KEMALA LIPAN

GELIGA KEMALA LIPAN / RAJA LIPAN

Berapa biji Hitam, Merah dan kuning ? ...haaa..banyak tu lah adanya.... takdop dah

Merah 4 biji sahaja
* Tuan Hj Roslan.Brunei * LOCK ( 1 Biji )
* Terima kaseh Tuan Aiman.banting ( 1 Biji ) Baki : 2

Hitam 6 Biji Sahaja
*Tuan Hj Roslan.Brunei * LOCK ( 1 Biji ) baki : 5
* Terima kaseh Tuan Aiman .Banting ( 1 Biji ) baki : 4
* Terima kaseh Tuan Bashah. KL ( 1 Biji ) : Baki 3
 


Kuning 4 Biji sahaja



MAHAR BAGI TIAP JENIS WARNA:

- Hitam : RM 156 / biji

- Merah : RM 106 / biji

- Kuning : RM 86/ biji



MINTA MAAF, LOCK HP, SMS, CUIT MENCUIT TIDAK DAPAT DILAYAN, BARANG TERHAD, PERMINTAAN TINGGI....SAPA CEPAT DIA DAPAT....

Tok buat macam ni sebab masa drive pulang pun dah berbelas orang sms dan call nak lock..... tok minta.... tiap seorang ambil sebiji sahaja, kecuali jenis tu banyak dan tak banyak orang nak ya.... kita bagi adil..... nanti kalau semua nak borong, kesian la yang lain lain, barang dah la sukar nak dapat...... 

Tok hanya boleh Tolong Lock Bagi :

Pelanggan dari Brunei Sahaja kerana mereka mempunyai masalah untuk Lock Barang dalam Internet...

63 ulasan:

  1. tok citer sikit kelebihan ketiga2 benda allah ni...tentu hebat ni..dan cara penggunaan..
    saya lock merah 1...cgu.masdi

    BalasPadam
  2. Ok tok....
    Lock g.Lipan hitam 1 biji dan merah 1 biji....

    BalasPadam
  3. Merah 1 lock tok mat yer hntr ngan g.semut

    BalasPadam
  4. Salam, lock Hitam 1,Merah 2

    BalasPadam
  5. Salam,saya lock 1biji warna hitam.
    Hamzah pahang.

    BalasPadam
  6. salam tok saya lock satu merah gelap..

    BalasPadam
  7. salam tok bashah lock 1 lipan hitam n 2 semut tq

    BalasPadam
  8. Keutamaan diberikan kepada yang cepat Bank-In Dan yang dah berdeposit..... Tok buat lagu ni sebab belum apa apa dia dah bayaq...nak tak nak kena close...yang lock dulu pastu kalah, jangan risau... ada sesuatu yang special menunggu anda.... nanti yang lock dulu dan kalah, sila lapor diri hantar sms nama anda... insyallah...insyallah...insyallah

    BalasPadam
  9. salam tok nnti sertakan sekali cara penjagaan buntat n geliga tok yer.. sahaja untuk memastikan auranya tidak luntur n sentiasa berkembang tq :)

    BalasPadam
  10. kuning xda sapa nak ka, simpan dalam 3-4 bulan dah jadi merah dah, lagi 3-4 bulan dah hitam dah ..insyallah.... benda ni boleh upgrade sendiri tau

    BalasPadam
  11. salam tok...saya nak lock 1 biji warna kuning dan 1 biji warna merah...esok sy bank in kan maharnya...roger ke tok

    A.Zulkifly.Cheras

    BalasPadam
    Balasan
    1. nampaknya warna merah dah habis tok...jadi saya lock 1 biji warna kuning lah tok...esok saya bank in kan maharnya...konpom ye tok

      Padam
    2. A.Zulkifly.Cheras

      Padam
    3. Salam tok, saya dah bank in mahar untuk sebiji geliga lipan kuning sebanyak RM86 kedalam akaun maybank tok pada pukul 10:05 pagi tadi.

      Harap tok boleh hantarkan sekali geliga raja lipan kuning saya tu bersama dengan cincin ikat perak raja mani gajah ritual tarik yang saya pesan dari tok semalam.

      Harap maklum tok.

      A.Zulkifly.Cheras



      Padam
  12. En Mat, lock 1 hitam dan 1 merah

    BalasPadam
  13. zakaria manjung ---lock 1 merah, 1 hitam dan 1 kuning

    BalasPadam
  14. salam,

    Yang kuning satu

    BalasPadam
  15. tgl 1 lg yg kuning , tlng lock untuk sy tok ... nasrudin ,kuantan

    BalasPadam
  16. saya lock satu tok yang hitam duit saya bank in kejap lagi

    BalasPadam
  17. mana yang availble saya ambik tok

    BalasPadam
  18. sy nak 1 geliga lipan je.mintak pd tok.dr Din

    BalasPadam
  19. Salam..alhamdulillah dah bank in untuk ggeliga lipan merah tok ..

    pokchik kangaq

    BalasPadam
  20. Hasmizam shah alam lock 1 hitam dan 1 merah

    BalasPadam
  21. salam, kalau masih available sy nak kaler kuning 1 biji. hashimi Gelang patah. tqvm.

    BalasPadam
  22. salam tok geliga n buntat selamat sampai tq

    BalasPadam
  23. aslamkum..geliga lipan sudah selamat sampai ty tokmat

    BalasPadam
  24. Tok Saya lock Geliga Kemala Lipan Hitam 1 biji Shj

    BalasPadam
  25. Kalau nak diikutkan semalam lagi dah habis.... tadi alhamdulillah dapat lagi sekali jenis kaler hitam tapi x banyak, cuma 6 sahaja, yang dah termahar offline ialah 2 biji, jadi berbakinya 2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam mana tok adakah saya dapat geliga lipan tu? Tlg bagi no a/c saya nak masuk duit.

      Padam
  26. Salam tok mat. Sy lock baki yg 2 nilah. Sj sy tunggu org lain lock dulu. Kalu ada baki baru sy lock. Tkasih.

    BalasPadam
  27. tok ade lg ke geliga ni,sy nak lock xtau warna ape lg yg tinggal..sila maklum tok..apih 0179177078

    BalasPadam
  28. tok aper kegunaan ,kelebihan geliga ni tok.ramai yg lock ni.ada lagi ker

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallah untuk penawar gigitan berbisa... perubatan dan pelarisan, serta pendinding.... tok x berapa arif sangat, sila google ya

      Padam
  29. Salam. Alhamdulillah. Geliga lipan dh sampai. Service yg pantas. Padahal sy yg terakhir lock. Hebat GB.

    BalasPadam
  30. geliga lipan boleh betukar kalerkan?

    BalasPadam
  31. Salam c.mat..g.lipan baru shj tghri tadi saya trime.entah kenapa ble lambat plak trime.tp syukurlah smpai jgak barangnye huhuhu..dh lama tak brurusan dgn c.mat,tp ble tgk g.lipan ni tringin plak.insyaallah lain kali brurusan lagi.tq c.mat
    -hamzah pahang-

    BalasPadam
  32. cara jaga batu lipan : simpan batu geliga lipan bersama 3 atau 5 butir beras dalam kain kuning, merah atau hitam. setiap malam jumaat kena tukar beras. bila nak judi letak bawah lidah untuk tembus nampak nombor daun terup.. atau simpan dalam poket bila gi berjudi.. dia akan tarik duit.. confirm menang banyak duit (amalan untuk yg BUKAN islam shj)

    BalasPadam
  33. Selain itu Khasiat geliga Lipan ni setahu saya jika digunakan oleh manusia hanya untuk menarik bisa lipan jika digigit oleh si sang lipan sahaja. Dari segi tembus pandang, sang lipan menggunakan untuk melihat apa yang tidak dapat dilihat olehnya jika naluri pandangannya terhad pada sesunggutnya. Hanya raja lipan sahaja memiliki geliga atau buntat. Saiznya pula adalah lebih besar dari lipan biasa.

    Geliga lipan saiznye amat kecil kerana ianya terbentuk dari air liur bisa lipan itu sendiri. Pembentukkan geliga tersebut memakan masa begitu lama (renungkan la air pun ambil masa nak beku kat dalam peti ais), lama-kelamaan geliga tersebut akan menjadi cukup masak sehingga menjadi buntat lipan. Bentuk geliga adalah membujur sedikit serta berkilau dan buntat lipan agak buruk berwarna gelap. Jika nak tahu geliga tersebut ori, pegang geliga tersebut dengan jari telunjuk dan ibu jari, jangan tekan kuat cukup sekadar lekat di jari,..jika geliga atau buntat tersebut yang asli..anda akan merasakan geliga tersebut seperti mengigit dan ada rasa seperti panas bisa. Jika geliga tersebut memiliki khasiat yang tinggi maka anda akan merasakan seperti ada lipan merayap dari jari yg memegang geliga hingga ke lengan lalu keseluruh badan….silap ari bulan malam tu siap la tak boleh tidor.(saya sendiri pernah kena akibat nak try sangat..malam tu kene kacau dek penjaga lipan tersebut..padan muka aku)

    Ada orang yang memiliki Ilmu tembus pandang dengan menggunakan geliga atau buntat lipan dengan memasukkan geliga tersebut kedalam mulut dibawah lidah..setelah memasukkan geliga kedalam mulut..mata akan berair secara otomatik dan dimasa itu lah orang yang ada ilmu tembus pandang akan dapat melihat tentang apa yang nak dilihatnya….wallahu..alam. Bagi yang memiliki geliga atau buntat lipan, tanyalah pada diri sendiri kenapa geliga atau buntat tersebut ada pada anda????..kerana bukan senang atau calang-calang orang yang ada mende ni..kerana, banyak yang menggunakan geliga ni untuk jalan yang salah..Bukankah pancaindera manusia itu lebih terang dari menggunakan pancaindera binatang?

    Maafkan lah saya jika komen ini tidak betul atau pun jauh lari dari yang sebenarnya..sesungguhnya saya ni manusia biasa yang sentiasa membuat kesilapan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak yang guna untuk berjudi kat genting, nauzubillah

      Padam
  34. Cara scan fungsi gelipa lipan.
    Subhanallah, Cuba saudara pegang geliga atau buntat Lipan tersebut. Kemudian kosongkan pandangan jangan tutup mata, Pastikan Diri Tuan bersih, Berwudhu, Berzikir seperti biasa, Istigfar kemudian Bersyahadah serta Berselawat, lafazkan sepenuh hati dan tiada segalanya Melainkan Allah, Cuba pandang kotak yang berisi rokok yang tidak tuan ketahui akan isinya untuk mencuba..telus pandang tidak bererti dapat melihat setiap batang rokok tersebut,akan tetapi untuk permulaan kebiasaanya jika diIzinkan Allah, Tuan akan mendapat Melihat kilasan nombor atau imbasan akan isi rokok tersebut Imbasan bererti “Scan” Telus pandang juga tidak semestinya macam Cincin Lord Sauron dalam criter Lord of the Ring..Klu cam tu ..Banyak la Orang yang ada geliga Lipan Dok kat Tandas Orang Pompuan..heheheh….(Gurau Bro)..tapi Hanya niat yang baik sahaja mendapat keizinan Allah serta balasanNya jua. Mana kala untuk Tujuan Sebaliknya…Lepas tu sendiri Jawab la…

    Maafkan saya Jika salah dalam membuat catatan..apa yang saya bagi tahu adalah mengikut dari Pengalaman saya..Akan tetapi Telus pandang geliga lipan jika digunakan oleh Manusia ..ianya tidak berterusan sebagaimana Lipan dapat melihat telus…kene relax dulu, lepas tu baru leh pakai balik..macam Bateri telipon…dah pakai kene charge la…Kan logik tu…..

    BalasPadam
  35. salam sy ingin kongsi satu lagi cara utk tahu asli nya buntat lipan anda ialah lihat pada beras, jika beras tersebut asal sebutir lama2 terpotong2 menjadi beberapa bahagian maka buntat anda hidup & asli.;)cube la cek (pengalaman sy)

    BalasPadam
  36. trima kasih atas info yg menarik.

    BalasPadam
  37. Salam tok n sahabat, 3 hari lepas sy mimpi disengat lipan n sy telah menggunakan gl lipan kemala tok untuk sedut bisa, ... semalam org tua saya mengadu jari nye bengkak n bisa.. sy telah meletakkan geliga lipan hitam sy pada tempat yg bisa di jari org tua saya, alhamdullilah dengan kuasa Allah bisa tersebut telah pulih, masyallah ... sy bertanya dgn org tua saya apakah rasanya.. org tua sy menjawab rasanyer seperti bisa itu di sedut masuk ke dalam geliga ..berdenyut ...walaupun bengkak beransur kurang tp dh tk sakit sebab bisa telah keluar.. Alhamdullilah..sy bersyukur pd Allah. semuga Allah selamatkan tok, sahabat n saya n org tua saya.. amin. tq tok

    BalasPadam
  38. salam tok mat..saya nak lock sebiji ye..warna kuning satu..

    aiman-kuantan(013-9933631)

    BalasPadam
  39. Lock th lining satu tok

    BalasPadam
  40. Assalamualaikum tok...says nak th kuning tok..jika ok tlg sms saya kat +6738667744

    BalasPadam
  41. Salam Tok. Saya Pelanggan baru... Saya Lock Geliga Lipan Kuning 1 Biji Tok. Email: celester@mpb.gov.my. Num Fon:0109592616. Hubungi Saya ya Tok Sekiranya Masi ada dalam Simpanan Tok. terima Kasih.

    BalasPadam
  42. ade lg ke g.lipan yg warna hitam tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada tuan, yang paling masak / tua sekali

      Padam
  43. ada lagi kah? sila sms 0168374801 apa-apa warna pun boleh.

    BalasPadam
  44. Tok, saya lock 1 hitam & 1 kuning

    BalasPadam
  45. salam tok... jenis yang mana ada lagi..???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jenis buntat lipan semua dah habis tuan, geliga ke batu ke, semua dah habis tuan..

      Padam
  46. Salam tok..kalo ade lgi sye nk 1 colour hitam..alley..air biru johor..01111442550

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  47. Salam Tok, ada lagi ke?..i nak color hitam....boleh balas 0123170028...terima kasih...

    BalasPadam
  48. salam tok.
    masih ada lagi ke geliga ni?
    warna merah. berminat.
    010-7131795
    tq

    BalasPadam

Setiap komen anda di rekodkan di dalam sebuah sistem langganan kami beserta Peta GEO. Harap Maklum