MEMBER TOK MAT

Selasa, 11 September 2012

EPAL JIN 7 DAUN

MINYAK EPAL JIN 7 DAUN




Permintaannya berdasarkan Syarat yang ditetapkan oleh Guru Tarik atau proses, Malah dipercayai ia mampu untuk membuat IBU DUIT dengan menggunakan ia, Di sarawak Seorang sahabat Tok yang juga tentera Menggunakannya untuk narik duit dalam jumlah yang sedikit, dapatlah 1 malam dalam 3000 - 10,000. Dia menuntut dengan seorang guru yang dia rahsiakan dari tok , namun tok dapat tau guru tu tinggal di Betong Sarawak.... Tak pa la...main rahsia rahsia pulak dia kan 

Kod Produk : MEpal-7
Bentuk : Buah epal
MAHAR : RM 200



10 ulasan:

  1. ye ke tok mat boleh tarik duit..abis dlm video tok mat kata mana ada org tarik duit dah...la ni kalau ada dah kaya dah..hehehe....nak lock ke tak nak lock nih??hehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang tok maksudkan tu bukan menafikan terus main ytarik duit...maksud tok ialah, kalau takda barang betui betui O.K ...tak payah la main tarik tarik ni, ini baru cara yang betul, pakai epal jin, pakai kemenyan jin, pakai minyak salwa... bukan nya pakai barang entah apo apo hahaha....

      Rahsianya ialah: carilah barang yang jin suka...baru lah dia p amik duit bgi kat kita, minyak atau kemenyan ni pulak upah dia.....

      Bunian tak bagi duit tarik, tapi dia bagi pinjam , pinjam pun dalam masa singkat macam 40 hari ke , 1 tahun ke.... haaaa... kalau x boleh bayaq balik, dia amik anak kita sebagai bayaran... mau?...lagi dasyat dari Ah Long...atau Tai Long

      Padam
    2. erkk...bunian bagi pinjam jek ekkk..hehehhe....saya ada dah kemenyan bunian...cincin sultan bunian...hmm..bleh la panggil bunian ekk...hehehe...ada kemenyan jin ke tok??hmm...nih bleh la riki nih..hehehe...

      Padam
    3. Barang tuan dah sampai..... banyak betol...

      Padam
    4. dah sampai dah..terima kasih tok mat...ada surat sekali tuh..hehehe....

      Padam
  2. lock je tuan jimwest ...byk guna minyak ni

    BalasPadam
  3. Tok suka jika ada yang berkongsi maklumat dan info... memang kekadang berlainan kerana setiap perguruan ada pendapat dan cara masing masing yang di anugerahkan kepada mereka. Yang tok tak suka ialah perdebatan, jatuh menjatuhkan...memang nanti kena spam mesejnya.... insyallah heheh

    BalasPadam
  4. salam tok,saya lock ya. :)
    Muhammad Fariz,Pasir Gudang

    BalasPadam
  5. Salam. Saya lock 1. Ada masa saya menyusul ke rumah Tok

    BalasPadam
  6. apa beza dan kelebihan minyak epal jin dan minyak epal jin super. cuba ceta cikit tok

    BalasPadam

Setiap komen anda di rekodkan di dalam sebuah sistem langganan kami beserta Peta GEO. Harap Maklum