Selasa, 20 Januari 2015

ROTAN GUNUNG





Ini barang tok x nak cakap banyak.... 

Apa pun ia lebih berbisa dari Bertam beb... nasib la sapa dapat.. ni stok last minit je neh

Kod Produk : TRH 19115
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 110

28 ulasan:

  1. tuan shamsul..mani gajah pure tu tuan dapat ke?..dgr crita ada oder bertindih

    BalasPadam
  2. Sila lihat ulasan terbaru kt blog sebelum ni..dh jadi milik tuan hainol sebab dia wat payment tk update kt blog.lepas 3 hari saya tgk lock abis tempoh saya grab n wat payment.tu yg bertindih order tu..rupa2nya dia dh wat payment awal n tun teja dh post item tu..jadi tuan baz minta saya grab item lain atau beliau gantikan item yg saya minat..so saya minta item gmgb n tuan baz kata ada lagi stock dapur.n item tu tuan baz gantikan item mg pure tu ngan gmgb..begitulah kesah nya..tk caya refer bali kt tuan baz yer..

    BalasPadam
  3. Saper grab mustika ular sawa kt i-bay yer..adakah tuan nazir..

    BalasPadam
    Balasan
    1. YA TUAN..NI TGH SCROLL BALIK NENGOK APA BLH GRAB...TUAN BLH AGAK..EK

      Padam
  4. Best woo jadi pengguna iBay ni. banyak hadiah boleh tebus . hadiah pulak bukan mcm selalu penjual bagi sesuka hati penjual, tapi hadiah ni yang boleh di pilih sesuka hati oleh Pembeli sendiri melalui belian mereka.

    Jimat Jimat Dan Jimat

    BalasPadam
  5. Salam tok and the geng, nk tny kalo beli kt ibay tu semua item ke ada bonus atau hanya yg ada dinyatakan jer? Berapa bonus utk setiap item n kt mana nk pilih bonus?

    tq2

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada di nyatakan di dalam page memasing tuan, bilangan hadiahnya x sama, ada yang sampai hadiah 5 barang pun ada, cer tuan tengok sana

      Padam
  6. A'kum tok mat..saya dh buat pembayaran penuh item rotan rimba..detail payment saya dh wassup kat en.baz sebensebentar tadi..t.kasih..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami