Khamis, 1 Ogos 2019

MANI GAJAH SPECIAL











Ada orang bertanya kan kepada tok mani gajah kuning, tapi tok lupa dah siapakah gerangannya dalam hp tok tu, ada buyer tawarkan tinggi lah tu kot. 

Ini ialah Mani Gajah Special dan tok cuma ada 1 sahaja bagi jenis kaler kuning masak macam ni, Mani Gajah yang sudah matang.

Padia kelebihan mani gajah ni?

Dari dulu memang ia glamour sebagai PENGASEHAN dan PELARISAN lah. 

Bila ada kelebihan lain macam pembisa lah, penawar penyakit lah.. tok nak tanya lah. sanggup ke nak minum air mani gajah ni, yalah walau dah bertukar sifat sekalipun tapi sikit sikit unsur organik ayaq mani gajah tu ada bercampur dalam air tu. kalau tak macam mana batu lain boleh di jadikan penawar penyakit lain sekiranya kandungan organiknya tak bercampur di dalam air, ni 1 hal. dah macam takda ubat lain dah ka.. tok pegang 1 pusat pengumpulan herba asia, xda sapa pun nak menggunakannya.. sanggup nak terlentang atas katil bertahun tahun kot sebelum ajal sampai ya?.. mati banyak cara, ada mati dalam sihat, mati dalam solat, mati dalam tidur, mati dalam memandu, mati atas katil setelah bertahun lamanya terlentang, kalau sebab penyakit tua atau penyakit saraf ya kita faham. Jadi bukanlah tok nak kata yang terlentang tu salah, tapi yang masih sihat ni... usahalah ikut jalan yang betul , jangan biarkan saja mereka terlentang begitu saja. Kalau nak pakai Pakar ya kalau duit banyak, tapi kena ingat juga pakar juga berlandaskan pada ubat ubatan generik dan herba masa kini. 

Ok tok teruskan 



Kod Produk : MGS 27719
Bentuk : Mani Gajah Special
MAHAR : RM 200


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

2 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami