Ahad, 4 Ogos 2019

BULUH BERTEMU RUAS










Ini ialah Buluh bertemu ruas tak ori.. ingat..TAK ORI.. dan ini cuma utk pembelajaran sahaja, tok dulu beli semua, ori ke tak ori ke, di situ tok belajar bagaimana nak bezakan barang ori atau tak sampai tahap sekarang, melihat saja tok dah kenal batu permata ori ke palsu alhamdulillah, sama juga dengan buluh tumpat bertemu ruas ini. 

Kalau di Ganu dulu tok simpan 1 yang ori dan 1 yang tak ori, dan dalam simpanan tu tok belajar, tok belek, tok selak sana sini , dari sentuhan , selak sana sini dan melalui mata tok belajar, alhamdulillah Tok p Indonesia hari tu tak lah terkena dengan penjual tepi jalan sana yang cakap ni barang ori, maklumlah bila melihat foreigner. Tok hanya tersenyum. 

Ori maksudnya alami dari pokok dah macam ni, tapi benda tak ori ni boleh di buat witch craft dengan meletakkan sumpah atau niat atau akad. Tok lebih gemar perkataan Sumpah kerana itulah perkataan paling sesuai sekali. Kita sumpah ke atas barang, niat bersifat umum, akad pula lebih kepada nak menikah bini nombot 3 pulak kut, adeh. 

Baik, Silakan


Kod Produk : BTRUAS 27719
Bentuk : Buluh Tumpat Tak Ori
MAHAR : RM 17



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231




























2 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami