Rabu, 21 Ogos 2019

AZIMAT PENUNDUK DAN KEKAYAAN
































































































































































Alhamdulillah di atas ni ialah azimat Penunduk dan Kekayaan.

Bagaimana nak cari kekayaan dengan penunduk?

Kalau anda Gangstar budak budak bawah saja, nak jadi taiko ni senang. nak dapat duit senang

Kalau anda ni bekerja dan dengan menundukkan pegawai atasan anda mampu mendapat jawatan yang kebih besar 

Atau... menundukkan pasangan anda akan mendapat harta dan kekayaan.. siapa tahu


Jadi benda ini kalau kita fikirkan balik. bukanlah benda yang baik sangat akan tujuannya, sebab kalau nak kaya mestilah atas usaha kita sendiri betul. dalam skop ini kecil sahaja yang baiknya. contohnya melakukan pekerjaan baik namun perlu menundukkan mereka yang zalim. Itu di bolehkan. 


Baik, tok teruskan saja. ni 100% barang siam. jangan tanya tok apa bendakat dalam aku tatau. 



Kod Produk : ADUKYA 19819
Bentuk : Penunduk dan kekayaan
MAHAR : RM 100


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231


16 ulasan:

  1. Boleh tundukkan siapa2 ke.. Di mana2 saja kita pergi

    BalasPadam
  2. A'kum Ayanhanda, yg ni pun tok guru hj pa juga ke yg buat? Item yg sy maharkan sblm ni dari beliau mmg berkesan. Bersyukur sangat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. W. Salam wbt. Ya. Ini juga yang Di jamli dari dia alhamdulillah

      Padam
  3. Grab Mohd Rahmat ADUKYA 19819 2A.

    *1st time beli dari blog, hrp cara sy grab item betul. sblm ni hanya beli dari Shoppee.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik tuan. Alhamdulillah. Jazakallahu khairan kathira atas payment ya

      Padam
    2. Salam..masih ada lgi ke..klu ada sy nak satu.

      Padam
    3. Wslm wbt. Hanya 2a, 8a dan 10 yg dah di grab. YG lain msih Ada, silakan.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami