Khamis, 29 Januari 2015

UPDATE 29.1.2015

































































Punyalah Slow nak naik ke Blog, maaf semua.... server tengah slow, kabel putuih, fiber optik nya masih ketinggalan zaman...Jalan dari Kuala Ganu ke Kola Berang sedang naik highway utk tembus ke LPT, lepas bulan May ni umah tok depan highway la, senang tamu nak mai,,  lai lai lai

14 ulasan:

  1. ya allah ada 1 memang kalau dapat saya orng paling brtuah atas muka bumi...hihihiii

    BalasPadam
  2. wah..geliga ulung pun ada..yg hari tu gedebuk besor...yg ni comey sikit...kol 9 kluar ni...tak niaga hari ni pun sanggup...hihihiii
    Tok akan komen,,,macam ni pun ada..hahahaaa

    BalasPadam
  3. Emm emmm. Item gb77 bley than comey nye.
    Tpi maharnye mampu tgok jee.huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik beli di Ibay, boleh Grab free item di sini tuan

      Padam
    2. hu hu hu tok hp cokia tak boleh login very sad you know...congrat tok u r still the best.....

      Padam
    3. Yg gb77 mcm xda mention psl free item kan tok?

      Padam
  4. Ohh bulan...bilakah hadirmu...lama g.b xmuncul..huhu

    BalasPadam
  5. GB yg mana tu tuan Syah? Asam garam ke?

    BalasPadam
  6. Btol tu tuan syah..LMA dah gbulan x muncul DLM GB ni.hemmm

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. ibu mutiara pon utk pancing gak tuan2 kaki pancing

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami