Selasa, 20 Januari 2015

G.IBU MUTIARA



























Jeng jeng jeng... lamo tak keluar item ni.

Alhamdulillah dengan Izin Allah swt, item ini diperolehi melalui Pantai Marang. x banyak pun...mulah la layan kejap. 

Geliga ibu Mutiara adalah item Legend dalam Blog GB ni tuan tuan. Kalo melihatkan dari maharnya memang mcm ni la dari dulu sampailah selepas GST pun , insyallah. Alhamdulillah kita terlepas dari GST berikutan tida barang kita melibatkan cukai seperti item komersial dan sebagainya. Alhamdulillah

GIM ini sejak lama dulu di kenali sebagai Penganyer Darat dan laut. Alhamdulillah rezeki semuanya dari Allah, namun usaha kena ada juga, ibarat Menggunakan umpan super yang di jual di kedai gak la, Percaya umpan serbuk tu boleh hangkat ikan.. lagi power lagi mahai..huuuu.. cuma bezanya GIM ni usaha dalam bentuk geliga der, Insyallah letak dalam poket atau dalam Joran dan perlulah sentiasa bersyukur dengan rezeki yang diperolehi.. Allah yang bagi tau, bukan geliga..tu kena ingat.. tapi lebih baik usaha dari xda langsung usaha kan.

Stok dapor takde dah ya, perolehan kali ni memang 3 biji sahaja, perolehan lepas yang banyak tu dah lama habis dah

Kod Produk : GIM 19115
Bentuk : GIM
MAHAR : RM 150

28 ulasan:

  1. Balasan
    1. kerja saya tuan semenjak 2 menjak ni kan tuan...ngadap blog tok 24/7/30/356...minat baru tuan.Rasanya la tok dah''tangkap'' saya kot...hihihiii..

      Padam
    2. Yer tuan saya tgk tuan ni sentasa ada di blog gb..tahniah..#psst#yg menang bid mingguan pada 3 jan 2015 tk salah saya tuan yer..kalo nk maharkan item tu semula kasitau saya k..

      Padam
    3. itu teras urat naga...woooo....belum puas menikmati tuan. kecik n ringan je teras tu.tapi uratnya,,,subhanallah...apa2 saya update tuan shamsul. mungkin kita blh tukar suka sama suka...hihihi..saya tau tuan pun dpt bnyk item yang menarik...saya dah buat kajian siapa ada apa,,,hihihi...

      Padam
    4. TUAN SHAMSUL..MANI GAJAH PURE TUAN DAH DAPAT BLOM? KALAU TAK SAYA NK FAST GRAB..saya ada baca tentang oder bertindih tu..SULUH TUAN SULUH....

      Padam
    5. Mg pure tu sya dh buat payment tapi bertindih order ngan tuan hainol..beliau buat payment tapi tk update kt blog tuan..item tu dah tkde tuan.. tk salah saya kod mg pure 2a..tarikh item tu diterbitkan pada 03-12-2014..tuan nazir..saya rasa kalo tuan tk caye cer wassup kt tuan baz..kalo saya ader kita leh tukar suka sama suka tuan...

      Padam
  2. Congratz to the winners he..he..he..

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Assalam..ada lg tak geliga ibu mutiara ni tok mat?

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Salam tok mat...maaf atas kelewatan info pembayaran. Barangan tuan sudah saya transfer pembayarannya pada 2/2/2015.
      terima kasih...

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami