Khamis, 31 Mei 2018

URAT RIMAU








WGMAU 31518 1A
















WGMAU 31518 2A


Item ini berasal dari wang kelian, tempat tok menaiki harimau dari Gua Kelam ke Puncak wang Klian sebelum mereka yang melalui terowong Gua kelam sampai di parking Kereta, Tok sudah menelefon mereka mengambil tok di Atas Puncak Wang Klian, 10 biji mata 5 pasang melihat dan bersaksikan.. Masa tu tengah marah kepada seseorang dan frust sesangat dan dari sana mereka melalui terowong sementara tok melalui kawasan hutan dan memanggil harimau belaan tok yang tok miliki sejak beberapa tahun lepas... ada yang bertanya boleh tak tok panggil untuk mereka melihat, boleh dengan syarat mereka sanggup jadi makanan harimau tok tu la, feedback selain  membelainya hanya akan mengundang maut, keduanya buat apa la nak menayang harimau tok depan orang, kita tak tau niat org entah entah selang seminggu dia datang dengan PERHILITAN mai tembak, hati dengki orang siapa tahu?. 




Tapi apa yang tok belajar pada hari tok menunggangnya ialah, bila orang bersaksi mata , mulut mereka terdiam tak banyak tanya... dan terus berdiam sampai ke hari ini.... diam pulak kan... masa nak tengok kemain bersuara itu ini, dah nampak kenapa diam?... haa tu orang kita ... so baik takyah tunjuk...buang masa, buang tenaga, buang karan... tempohari tu pun sebab memang tok marah sangat sangat pada 1 hamba Allah ini, takpa lah, dia pun cabut dah setelah tok ugut dia kalau buat lagi tok tak teragak agak suruh harimau tok telan dia hidup hidup, hilang teruih mayat pun tak jumpa. 

Gelang ini adalah gelang Urat rimau dan mempunyai kelebihan energy kekuatan pada badan , otot, urat dan darah.

Ada 2 sahaja. Ya 2 sahaja, stok dapor takyah mintak..barang ni tok sendiri simpan dalam kotak tok sebelum ambil gambar tadi, angpa lihat ada label kod?... maksudnya bonda pun tak tau benda ni dah masuk ke blog. Sebab dia lah yang dok menulis label selain admin. 


Kod Produk : WGMAU 31518
Bentuk : Urat Rimau
MAHAR : RM 350

PROMO AIDILFITRI
RM 170

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540








HARIMAU TEMPANG JERAI









































































Nah, masuk pun dalam blog... tapi dah tak cukup bilangannya lah , sebab dah ada yang grab offline selepas ia di beritahu kan lepas, terima kasih kepada buyer kerana mempercayai GB di sini . 


Mustika Harimau Kudung itu ada 6 sahaja....5 Sahaja kini....., dan ingin di maharkan pada nilai RM 200 Sahaja, mustika ini benar mirip belang harimau dan mempunyai beberapa kelebihan iaitu :

Penarik kerezekian dengan izin Allah SWT

Kemakmuran kekayaan sedia ada

Apabila bergaduh musuh akan bertempiaran jika mereka takut kepada harimau kerana mereka akan melihat adanya harimau di sisi kita. Musuh sahaja, kita tak nampak lah. Kalau kita nampak sekali kita lari buat apa.. cuba bayangkan.. musuh lari kiri, kita lari kanan..


Kod Produk : MAUPANG 31518
Bentuk : Mustika Harimau Kudung
MAHAR : RM 200



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540







PETIR KAYANGAN BENTUK LOKLAQ





SOLD OUT

















SOLD OUT

















SOLD OUT

















SOLD OUT















SOLD OUT













SOLD OUT

















SOLD OUT




Haaaa tudia , petir kayangan bentuk Loklaq, ni la yang tok maksudkan... Tuan Raj dapat batu ni dalma bentuk lagi loklaq tapi banyak untuk di buat minuman keluarganya alhamdulillah. Menolong tanpa mengira bangsa dan Ugama ini ialah sidat Islami yang di tuntut Oleh Nabi Junjungan Kita Nabi Muhammad SAW

Ini ialah Petir kayangan bentuk loklaq tapi dah siap polish, masih semulajadi tanpa ada tebukan lubang, anda boleh bawak dalam bentuk dompet, poket, atau di dalam gemgaman, atau boleh diikat di dalam bunjut lalu diikat sebagai penangkal, boleh di gunakan dalam air rendaman dan meredakan gangguan jin dan setan serta saka. 

Jika di bagi pegang kepada pesakit.. ah malas nak cakap, buat sendiri dulu baru tahu ya. 


Kelebihannya :


Perisai Sihir dan Gangguan Jin Serta Makhluk Halus lain

Mengaktifkan Gerak Hati Yang Tajam Kepada Manusia

Menyembuhkan Baran dan membuatkan seseorang itu lebih cool

Kelebihan Kekuatan Tambahan Kepada Tubuh Manusia

Melegakan Sakit Kepala

Memulihkan orang Gila 

Meningkatkan imun bdan kepada penyakit , Lawas perut

Menurunkan daya Stress dan Gelisah dan memberikan kegembiraan Hyper King

Menormalkan tekanan darah dan sistem kardiovaskular 

Mudah Tidur bagi yang susah tidur

Menguatkan semangat dan mengawal emosi manusia yang beremosi

Melawan Penyakit Sedia ada 


Terapi neurosis, mood depresi, penyakit jantung vaskular dan sistem pernafasan, saluran gastrousus, endokrin dan alahan


Kod Produk : PK 31518
Bentuk : Combo Petir kayangan
MAHAR : RM 450 shj


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540