Selasa, 31 Disember 2019

CINCIN GELIGA SARANG ULAR







Alhamdulillah inilah batu paling special dalam hayat Tok, dan sampai ke akhir hayat ia tetap special kerana ia di pilih sebagai batu iringan semasa tok menjadi pengantin dahulu. Pilihan itu adalah yang muktamad di antara batu batu popular lainnya yang menjadi pilihan pasangan pengantin baharu seperti delima dan zamrud, Apa Klasss dah ramai org buat dan pakai kikikih. Kita buat benda yang org tak buat lah. 

Alhamdulillah selepas perkahwinan tok menempah 1 lagi cincin batu yang sama saiz yang lebih besar , lebih panjang dan jenis tu ada 2 bentuk, kemudian pada 3 tahun lepas seorang Hamba Allah dari Klang yang datang ke rumah tok di Ganu hanya dengan Motorsikal EX5 ingin memaharkannya pada nilai RM 2000 dan kerana melihatkan kesungguhan beliau datang dari jauh, maka tok maharkan juga walau berasa sayang kepada cincin tersebut.

Kelebihannya amat banyak sekali setelah lama tok memiliki, sekitar 5 tahun genap antaranya :

Kerezekian yang tampak jelas

Kewibawaan yang tampak jelas di mana tok di berikan tanggungjawab dan pangkat yang lebih besar untuk di pikul oleh org org yang memberi kepercayaan 

Penunduk semua manusia di mana apa kita kata mereka menurut tapi pastikan yang kita kata tu betullah, bukan benda salah

Mulut masin, tiap kata kita menjadi dan sudah ramai yang selalu memesan kepada tok jangan mudah menyumpah orang sesuka hati

Penakhluk hati manusia... ya semenjak 5 tahun ini sudah 3 orang tok kahwini , iaitu selepas Bonda JJ. yang mana berjodoh ia kekal, yang mana tidak berjodoh lama ia berpisah, semua Allah punya kerja jua. 

Penglimunan dari musuh dengan izin Allah SWT, Tok bebas membawa senjata di dalam kereta di mana sahaja, walau pernah kenderaan tok di kepung 5 peronda SUV kerana di sangka ketua kongsi gelap di Bukit Bintang . Masa tu tok membawa kawan tok dari Siam, dan memang tok tak sangka dia ada membawa pak bongkok dan di sembunyikan di dalam Boot kereta tok tanpa tok ketahui, terkejut juga di buatnya. Namun pasukan peronda tu sebenarnya dah pun  buka boot dan menggeledahnya namun tak jumpa.. lihat, kuasa Allah. 

Sarang cincin ni tok bg free saja na, ia bkn perak. Tok kira mahar permatanya saja na. Barang ada 1 ni saja. Stok ada lg tapi kena canai la klau mau. Boleh whatapp bonda JJ 0178259540 untuk canai dan tempah cincin.


Kod Produk : CGSU S9 241219
Bentuk : Cincin Geliga Sarang Ular
Saiz : 9
MAHAR : RM 250

========================

CARA PAYMENT BARU

Jika anda menggunakan MAYBANK APPS anda boleh terus scan QR code di bawah dan terus melakukan pembayaran dengan mudah sekali

Klik QR Scan Di bawah Apps dan lakukan verifikasi

Kini Anda Boleh Melakukan Pembayaran Melalui TnG E-Wallet Dengan Scan QR di Bawah


========================


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam, kemudian buat Ulasan PAYMENT DONE atau PD atau sudah bayar di bawah ulasan GRAB anda itu tadi. Langkah ini sangat penting kerana ia akan memudahkan semua pihak. Harap maklum.

Setiap permaharan atau bayaran hendaklah dimasukkan ke: 


MAYBANK E-WALLET




Maybank 551016691626 My Gemstone
ATAU
RHB : 2012 9160 00660 3
ATAU
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Touch N Go EWallet



Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







PUAN EKA : 0127845231

JED PERMAISURI PEDU



































Alhamdulillah, Jed dari Bonda Permaisuri juga, Siti Nur Fatimah Zakiah. Sudah di test dengan Presidium Duotester, memang benar ianya mencapai tahap JED, alhamdulillah..

Harga jade boleh mencecah sehingga ratusan ribu ringgit jika tuan2 buat research. Yang ni tok bagi mahar mampu milik untuk semua, in sya Allah...

In sya Allah, ia amat ampuh dalam :

Kerezekian tinggi

Kekayaan

Tuah

Keamanan

Kesihatan

Penunduk umat

Penakhluk Jiwa

Kekuatan Darjat

Pemudah cara bagi setiap urusan


Sangat cantik dijadikan cincin ataupun loket. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Barang ada 2 ni saja, ini pun yang dalam simpanan bonda. Silakan.


Kod Item : JEDSURI 241219

Bentuk :  Permata Jed Permaisuri

MAHAR : RM 199


========================

CARA PAYMENT BARU

Jika anda menggunakan MAYBANK APPS anda boleh terus scan QR code di bawah dan terus melakukan pembayaran dengan mudah sekali

Klik QR Scan Di bawah Apps dan lakukan verifikasi

Kini Anda Boleh Melakukan Pembayaran Melalui TnG E-Wallet Dengan Scan QR di Bawah


========================


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam, kemudian buat Ulasan PAYMENT DONE atau PD atau sudah bayar di bawah ulasan GRAB anda itu tadi. Langkah ini sangat penting kerana ia akan memudahkan semua pihak. Harap maklum.

Setiap permaharan atau bayaran hendaklah dimasukkan ke: 


MAYBANK E-WALLET



Maybank 551016691626 My Gemstone
ATAU
RHB : 2012 9160 00660 3
ATAU
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Touch N Go EWallet



Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







PUAN EKA : 0127845231

MANI GAJAH SPOT SUPER WOW!!!




MGSPOTSUPER 301219


Ini ialah Mani Gajah Spot , spot ni maksudnya dari spot buih buih di tepi sebongkah raw mani gajah yang besar.. ia bewarna coklat kekuningan dan siranya kelihatan sedikit kemerahan. ini termasuk dalam golongan SUPER di GB kerana urat dan coraknya yang cantik.

Di gunakan di dalam hal hal pengasehan.. pakai buat cincin dan kena pada kulit. Kenapa kena pakai kena kulit?... sebenarnya benda berbisa sahaja kalau boleh jangan kena kulit... dan ada jenis jenis yang wajib kena kulit... macam mani gajah ni sebenarnya tak wajib pun.. tapi kita sebagai peniaga, tak mau la pening pening, kena tak kena kulit sama sahaja efeknya.. jadi tok ni kalau orang tanya, mani gajah kena pakai kena kulit?... tok jawab ya..kalau dia tanya tak kena kulit takpa ka, tok jawab takpa.. ada juga yang tok jawab mesti kena kulit... asalkan xda efek negatif benda kena tak kena ni x menjadi masalah.. kenapa sat jawab lagu tu sat jawab macam ni... cer p keje kat kaunter dulu la baru tau macam mana hahahah... Ada kan blog mistik awai awai dah tulis siap.. Saya bukan kaunter pertanyaan.... tediaaaa.. pandai dia meniaga... tok x pandai meniaga, sebab tu banyak habiskan kredit nak jawab pertanyaan orang yang belum tentu akan beli barangan tok... tu pun 1 hal juga... jadi tolong ya.. tolong belajar menghargai kepada manusia jenis ni huhuhu... tapi tak pa la kan sekarang ada whatsapp... so takda alasan dah kredit bagai kan. 

In sya Allah, Mani gajah spot super ni kegunaan adalah dalam :

Pengasehan

Penunduk

Disukai ramai



Kod Produk : MGSPOTSUPER 301219
Bentuk : Mani Gajah Spot
MAHAR : RM 350
RM 200



========================

CARA PAYMENT BARU

Jika anda menggunakan MAYBANK APPS anda boleh terus scan QR code di bawah dan terus melakukan pembayaran dengan mudah sekali

Klik QR Scan Di bawah Apps dan lakukan verifikasi

Kini Anda Boleh Melakukan Pembayaran Melalui TnG E-Wallet Dengan Scan QR di Bawah


========================


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam, kemudian buat Ulasan PAYMENT DONE atau PD atau sudah bayar di bawah ulasan GRAB anda itu tadi. Langkah ini sangat penting kerana ia akan memudahkan semua pihak. Harap maklum.

Setiap permaharan atau bayaran hendaklah dimasukkan ke: 


MAYBANK E-WALLET



Maybank 551016691626 My Gemstone
ATAU
RHB : 2012 9160 00660 3
ATAU
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Touch N Go EWallet



Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







PUAN EKA : 0127845231

GELIGA REZEKI TOK DAENG








GRTDAENG 301219 1A














GRTDAENG 301219 2A


















GRTDAENG 301219 3A



Alhamdulillah Geliga Rezeki Tok Daeng dari Kerajaan Jerung, khusus untuk anda sebagai penarik kerezekian yang tinggi, in sya Allah..

Kegunaannya adalah asbab sebagai permudahkan segala urusan kerezekian, di samping Penaik seri wajah dan aura seseorang yang membuatkan orang disekeliling suka dan hormat, in sya Allah.

 Alhamdulillah di pakaikan sebagai cincin atau di buat sebagai loket tiada masalah. 

Berwarna Hijau namun bercahaya kuning dari bawah.. Unik kan..
Barang ada banyak ni saja, silakan.


Kod Produk : GRTDAENG 301219
Bentuk : Geliga Permudah Kerezekian
MAHAR : RM 80
Grab Semua RM 200 saja




MANI GAJAH SPOT



MGSPOT 301219






MGSPOT 301219


Ini ialah Mani Gajah Spot , spot ni maksudnya dari spot buih buih di tepi sebongkah raw mani gajah yang besar.. ia bewarna coklat kekuningan dan siranya kelihatan sedikit kemerahan

Di gunakan di dalam hal hal pengasehan.. pakai buat cincin dan kena pada kulit. Kenapa kena pakai kena kulit?... sebenarnya benda berbisa sahaja kalau boleh jangan kena kulit... dan ada jenis jenis yang wajib kena kulit... macam mani gajah ni sebenarnya tak wajib pun.. tapi kita sebagai peniaga, tak mau la pening pening, kena tak kena kulit sama sahaja efeknya.. jadi tok ni kalau orang tanya, mani gajah kena pakai kena kulit?... tok jawab ya..kalau dia tanya tak kena kulit takpa ka, tok jawab takpa.. ada juga yang tok jawab mesti kena kulit... asalkan xda efek negatif benda kena tak kena ni x menjadi masalah.. kenapa sat jawab lagu tu sat jawab macam ni... cer p keje kat kaunter dulu la baru tau macam mana hahahah... Ada kan blog mistik awai awai dah tulis siap.. Saya bukan kaunter pertanyaan.... tediaaaa.. pandai dia meniaga... tok x pandai meniaga, sebab tu banyak habiskan kredit nak jawab pertanyaan orang yang belum tentu akan beli barangan tok... tu pun 1 hal juga... jadi tolong ya.. tolong belajar menghargai kepada manusia jenis ni huhuhu... tapi tak pa la kan sekarang ada whatsapp... so takda alasan dah kredit bagai kan. 

Mani gajah spot ni kegunaan pengasehan, alhamdulillah orang kata boleh buat kira . Barang ada 1 ni saja. Silakan.



Kod Produk : MGSPOT 301219
Bentuk : Mani Gajah Spot
MAHAR : RM 90


========================

CARA PAYMENT BARU

Jika anda menggunakan MAYBANK APPS anda boleh terus scan QR code di bawah dan terus melakukan pembayaran dengan mudah sekali

Klik QR Scan Di bawah Apps dan lakukan verifikasi

Kini Anda Boleh Melakukan Pembayaran Melalui TnG E-Wallet Dengan Scan QR di Bawah


========================


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam, kemudian buat Ulasan PAYMENT DONE atau PD atau sudah bayar di bawah ulasan GRAB anda itu tadi. Langkah ini sangat penting kerana ia akan memudahkan semua pihak. Harap maklum.

Setiap permaharan atau bayaran hendaklah dimasukkan ke: 


MAYBANK E-WALLET



Maybank 551016691626 My Gemstone
ATAU
RHB : 2012 9160 00660 3
ATAU
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Touch N Go EWallet



Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







PUAN EKA : 0127845231