Isnin, 16 September 2019

CINCIN - CINCIN





SAIZ 17
Menggelapkan hati pesaing di dalam perniagaan
















SAIZ 19
Membutakan hati musuh

















SAIZ 20
Pengasehan


















SAIZ 13
Janin Jin , Untuk menerbalikkan kandungan dan mengakibatkan kematian


















SAIZ 17
Pengasehan


















SAIZ 17
Menterbalikkan kecantikan orang lain kepada kita


















SAIZ 19
Pengaseh dan pemisah



















SAIZ 17
Ahli Sihir


















SAIZ 20
Ahli Sihir


 Di atas ialah Geliga perolehan alam Jin, cincinnya tok berikan sebagai hadiah dan ia murah murah sahaja, Jika anda menginginkannya, sila PM bonda JJ 0178259540

Semua ini ialah item bersifat gelap namun jika di gunakan untuk kebaikan sebagai contoh menggelapkan hati pesaing perniagaan, sudah lah dia tu pesaing anda, malah dia menzalimi orang dengan hartanya. atau menerbalikkan janin yang anda tidak kehendaki di dalam keluarga anda contohnya anak gadis anda hamil anak luar nikah namun belum di masuki roh. Kata sebahagian ahli ugama ( bukan tok kata ) anak luar nikah ialah anak iblis kerana mereka akan mengulangi perbuatan ini lagi sebanyak 7 keturunan, wallahualam. Bagi yang marah ayat ini kerana ia tidak berlaku di dalam keluarga mereka, tapi ingat.. kalau kita mengutuk mereka yang mengalaminya, kalau kita bersuara jengkel menghukum mereka, tak lama, adalah nanti ujian yang sama akan berlaku di dalam keluarga anda. maka sebab tu di akhir zaman ini orang banyak tahu Allah bayar cash , x macam zaman pertengahan org jahat berleluasa dan terus menzalimi, zaman sekarang di bayar cash.

Bagi tok yang salah, yang hitam, yang gelap adalah hati manusia

Komen tok disable bagi menjaga privasi yang GRAB item item ini. Sila PM bonda JJ terus ya





Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

GELIGA CENDERAWASEH IRIAN JAYA











































































Semasa mendapatkannya ia di panggil dan di sangka sebagai Geliga Cenderawaseh, maklumlah suasana tak cukup lampu, setelah tok amati ia bersama teman master lain rupanya ia adalah Mata rimau dan dari jenis terbaik sinarnya. bukan macam biasa biasa . 

Mata Rimau ini di gunakan di dalam hal hal :

Penggerun musuh

Penunduk musuh

Pembungkam musuh

Untuk item ini ia tidak punya kekuatan tagih hutang ya, jadi jika buyer anda bertanya adakah ia mampu untuk tagih hutang?.. maka jawapannya adalah tidak. untuk tagih hutang sila tunggu 1 item lagi dan tok sudha meminta KHJ Sholeh menyediakannya pada lawatan tok akan datang, lawatan tok akan datang tok akan Menggunakan Feri sepenuhnya dan kami kawan kawan se master dah berpakat nak merantau, cuma belum tahu lagi perjalanan itu adakah dari Jakarta ke Medan atau dari Medan ke Jakarta, ia bukan direct , Medan, Batam, Jakarta, Medan ke Jakarta sahaja dah 3 hari tak silap tok dalam kapal laut tu. Tambang sekitar RM 320 atau lebih. 

Untuk item tagih hutang ini ada beberapa ritual anda perlu lakukan , persiapan KHJ mungkin bukan barang, tapi adalah ritual pembuka jalan. kerana org nak bayar hutang kalau xda duit nak bayar dengan apa juga kan?.. jadi pembukaan jalan di lakukan dan pembukaan jalan ni umpamanya membuka pintu rezeki dan hati bagi peminjam dan yang di pinjam. 


Baik, Silakan


Kod Produk : CSEHIRYA 14919
Bentuk : Mata Rimau Irian Jaya
MAHAR : RM 40




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231