MEMBER TOK MAT

Isnin, 27 Ogos 2012

KAYU BERTAM ISITMEWA


Huruf APA Tu ???

---------------------------------------------------------------------------



*Tuan Fariz PGudang * LOCK
27.8.2012

------------------------------------------------------------------------


* Tuan Kyrul S.Alam * LOCK
28.8.2012

------------------------------------------------------------------------


* Tuan Masdi *LOCK
27.8.2012

------------------------------------------------------------------------


* Tuan Syukri Larkin * LOCK
27.8.2012

---------------------------------------------------


*Terima Kaseh Tuan Zamry Cheras

Sapa yang tak kenal dengan khasiat PEMBISA Kayu BERTAM.... Hanya dipakai bila keadaan memerlukan...

Beberapa pengalaman dari kekawan Tok, semua menceritakan AKIBAT yang sama.........Sesiapa yang terkena penumbuk atau penampar pemakai Kayu ini di MUKA.....insyallah KOMA.....

Wallahualam bissawab.... semuanya Kehendak Allah Juga...Namun memang dari zaman atok nenek Tok dulu dulu, memang inlah kehebatan yang disebutkan...

Barang pemberian ni ada special sikit... ada Kalimah... Mungkin kebetulan... Ya..orang kita selalu mengaitkan dengan KEBETULAN.....

Wallahualam....

Kod Produk : BERTAM
Bentuk : Permata cincin
MAHAR : RM 56

Borong 5 ke atas : RM 30 Sebiji sahaja 

25 ulasan:

  1. bukan hawau tok, tapi HUWA .. subhanallah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saja ja tuan seloroh sikit.... Kalimah kalimah bukan sahaja menyerupai kalimah Allah dan muhammad. Ayah tok di perlis pernah satu ketika dulu bawak balik dahan kayu berbelit jadi HA simpui.... dia buat penangkal pagar rumah...alhamdulillah..berkesan la jugak

      Padam
    2. ya betul.. kekadang sekadar huruf pon sudah mempunyai maksud yg besar.. macam rahsia dianggota badan.. padahal huruf ja pon... dalam bahasa arab nahu, huruf yg bermakna disebut huruf ma'ani .. huruf yg dengan sendirinya mempunyai makna.. ..apatah lagi kalo HUWA... bersifat Dhomir yg biasanya dlm al-Quran merujuk kepada Allah Taala..

      Padam
    3. Anak sedara unkle meminta kita kaji "wahu" dengan pengertiannya...... mendalam ni hehehe

      Padam
  2. saya lock 2A .. terima kasih

    BalasPadam
  3. Kalu ada kayu ni sepanjang dalam 3 atau 4 kaki baguih ni. Simpan tepi katil, buat tengkalong pencuri.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada tuan.... tok ada 2 batang lagi panjang mcm yang tuan maksudkan.... Maharnya RM 356 sebatang panjang tongkat

      Padam
    2. salam tok ,
      ada laie ke?
      kalau ada sy nak satu..

      Padam
    3. Salam tok..ada lagi ke yg panjang mcm tongkat tu..wahh2..leh jadi mcm panglima melayu dulu kala..mcm panglima mat kilau..tongkat sulur bertam..

      Padam
  4. Salam tok..yg pnjg mcm tongkat tu ada lagi ke...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada lagi tuan...hubungis egera sebelum habis

      Padam
    2. Tu La..hampa kena tanya Tok apa jua barang yang terlintas dihati...banyak lagi item yang Tok tak letakkan kat blog ni....serba mak nenek ada bawah katil tu....Tongkat Nabi Musa atau cincin nabi sulaiman ada ke Tok ?

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. nak 5a tok ptg ni pergi atm boleh ka?

    BalasPadam
  8. salam tok mat...kayu bertam petak ble x tok sya mahar..ambl 5 biji tok

    KK

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. as salam tok brg ni ada lg x??law ada nak 5a...

    BalasPadam
  11. sy ada kayu bertam dr muar..dah buat cincin..dah diisi oleh guru silat sendeng sealiran kiai salleh selendang merah khas pukul org ghaib..

    BalasPadam
  12. salam tn, bertam diatas tu ade ge Ke?

    BalasPadam
  13. salam tn, bertam diatas tu ade ge Ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. brtam kalimah di atas dah habis terus tuan tgl yang biasa sahaja

      Padam
  14. TOK SAYA ADA ORDER KAYU BERTAM HARI TU 5 BIJI

    BalasPadam
  15. Salam.boleh tak emails pada saya nombor tracking hari saya ada buat tempahan kayu bertam.

    BalasPadam

Setiap komen anda di rekodkan di dalam sebuah sistem langganan kami beserta Peta GEO. Harap Maklum