MEMBER TOK MAT

Selasa, 30 April 2013

LEKLAI SPECIMEN




MAHAR FIX




===========================================

Mahar Berdasarkan kepada Gred, Saiz, Warna ...Setiapnya membezakan kekuatan AURA Leklai ini, Omputeh dan org siam panggil Leklai ni sebagai Batu AURA.... 

Ia Menguatkan Tenaga, ketahanan badan, Menguatkan organ, urat saraf, janin dan rahim, menyembuhkan gangguan dan saka, menghalang Terjadinya histeria

Jika anda ada benda tak elok dalam badan , anda akan rasa ia mulai menangkap hujung jari, bawa sampai ke urat belakang, tangan separuh sejuk dan menggigil.

BAGI PEMBELIAN SPECIMEN INI , anda boleh meminta pihak kami untuk memotongnya bagi di jadikan permata cincin atau kalung, UPAH Potong Ialah RM 20.00 , sebab kita hanya akan minta tukang potong untuk anda sahaja tanpa buat kerja lain , jadi tempahan anda akan cepat siaplah.

Saranan Tok, cukup di simpan begini sahaja dalam beg atau apa sahaja yang terdekat dengan anda, dalam bilik, atas dash bod kete, atas meja pejabat , jika ada benda tidak elok anda akan merasainya, jika ada org bawak benda tak elok ( pembawaan ilmu hitam ), dia tak boleh duduk lama dan akan gelisah.

Ini BUKAN BARANG TARIK. Ini Kuantan Mari......Dari Thailand sudah Tok call org tok di sana. mereka akan membawakan Leklai EMAS Terbaik dari Kuil GUA PRA KAY . Leklai ini adalah buatan dan permohonan seorang Sami Siam yang mashyur     di Seluruh Thailand, Sami ini juga amat digeruni kerana beliau mempunyai kekuatan sihir yang boleh mengakibatkan seseorang MATI mengejut dan keras membeku seperti membeku ( Dengan Izin Allah Juga ni, walau dia pakai Iblis Tahap Otromen Pun ).... 

Leklai yag ingin dikeluarkan ini menjadi rebutan para artis, sami sami muda dan peminat item mistik, cuma ia di tangguhkan. Tok menyuruh sahabat Tok di sana bernama THANJTR dari Bangkok untuk membuat permohonan , tapi kena pakai helah juga nak dapatkan benda ni, ada helahnya ... berkaitan alam dalam juga lah... arghhhhh... renyahnya.... SEBAB TOK DOK CUBA NAK KELUARKAN ITEM NI DAH LEBIH 2 BULAN, masih dalam pertimbangan Sami ni.... setiap kali dia scan sure Tok akan migrain , sakit sebelah badan dan berubah ubah personaliti. 

Sami tu.... boleh dikatakan antara yang terhandal di dalam Thailand.... Tok pernah bawa kawan Tok dulu nak berubat Katanya, rupanya dia nak kenakan bekas tunangnya.... awak tahu...sami tu baru je Pegang gambar , belum jampi lagi... x tunang dia kat Kl dah ngelupur macam ayam nak kena sembelih... yang infonya pakai sms adik sendiri yg berkawan baik dgn x tunangnya.... Tok tahu dia nak buat pedajal org dan bukan nak berubat... Kat situ jugak Tok penyepak Jepun ... Tok cakap.. aku yang bawak ko ke sini, kalau aku nak tinggal jadi korban sami kat sini, petik jari je aku boleh buat... 

Tapi sampai balik malaysia jugak lah , sampai hari ni dia x nak jumpa tok lagi...malu atau marah..mana la tok tau .... Tok ada kenal ramai kaki bunuh org jarak jauh, tapi .....x pernah buat ....errr... bohong pulak kan... erm..dala hayat pernah la 4x tok kerat org guna handal neh hehehe.... skrg tak mau lagi... kalau tak tahan sangat...kot.. mungkin ada lagi yang kena kerat jarak jauh .... 

Bomo sini sampai borneo buat amik masa nak OUT kan.. sana.... time tu.. time tu jugak la.... tapi jangan buat lah kalau dosanya tidak setimpal...kalau setimpal...kat SANA kita mampu jawab ...tak pa jugak.... 

LEKLAI EMAS..... kalau dapat.... tengok lah dulu, samada nak di maharkan atau tidak.... jika di lihat kepada penantian dan pengorbanan sahabat Tok tu.... rasanya tidak berbaloi ia DI MAHARKAN. 


MAHAR FIX



RM 56





LELAI BUIH EMAS HITAM 

RM 46





RM 70





LEKLAI BUIH EMAS SILVER

RM 56






LEKLAI BUIH EMAS 

RM 66






LEKLAI BUIH EMAS

RM 120






LEKLAI HIJAU

RM 70




LEKLAI EMAS BIRU

SPECIAL RM 56






LEKLAI EMAS 

RM 80




LEKLAI EMAS BIRU

RM 160






LEKLAI BUIH HITAM

RM 46






RM 46





LEKLAI BUIH BIRU

RM 86





LEKLAI RAINBOW

RM 50



RM 36





LEKLAI BUIH EMAS

RM 150






LEKLAI BIRU

RM 70





LEKLAI RAINBOW 

RM 80





LEKLAI MERAH

RM 76




LEKLAI RAINBOW

SPECIAL RM 66





LEKLAI EMAS 

RM 100







LEKLAI GETAH 

RM 46




LEKLAI RAINBOW

RM 130





LEKLAI SILVER 

SPECIAL RM 36





RM 56





LEKLAI EMAS

RM 110







LEKLAI HIJAU

RM 86





RM 80





RM 56






RM 46






RM 16





MAHAR FIX


==============================================


Specimen Terbaik

RM 560

===========================================
Tuan Tuan Takkan dapat Nilai Specimen Pada kadar ini, tak cayo boleh semak 



Mahar Berdasarkan kepada Gred, Saiz, Warna ...Setiapnya membezakan kekuatan AURA Leklai ini, Omputeh dan org siam panggil Leklai ni sebagai Batu AURA.... 

Ia Menguatkan Tenaga, ketahanan badan, Menguatkan organ, urat saraf, janin dan rahim, menyembuhkan gangguan dan saka, menghalang Terjadinya histeria

Jika anda ada benda tak elok dalam badan , anda akan rasa ia mulai menangkap hujung jari, bawa sampai ke urat belakang, tangan separuh sejuk dan menggigil.

BAGI PEMBELIAN SPECIMEN INI , anda boleh meminta pihak kami untuk memotongnya bagi di jadikan permata cincin atau kalung, UPAH Potong Ialah RM 20.00 , sebab kita hanya akan minta tukang potong untuk anda sahaja tanpa buat kerja lain , jadi tempahan anda akan cepat siaplah.

Saranan Tok, cukup di simpan begini sahaja dalam beg atau apa sahaja yang terdekat dengan anda, dalam bilik, atas dash bod kete, atas meja pejabat , jika ada benda tidak elok anda akan merasainya, jika ada org bawak benda tak elok ( pembawaan ilmu hitam ), dia tak boleh duduk lama dan akan gelisah.

MAHAR FIX

Jika anda nak canai free...lebihan kita ambil.... kalau anda bayar upahnya, lebihan canai kita bagi semula


125 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. dsbbkn tempoh lock tuan MYAR dh tamat dan xda apa2 update, sy FAST GRAB leklai specimen 24A.. mcmana Tok sah x?

      Padam
    3. Open 3rd Party Transfer
      Status: Successful
      Reference number: 1801483041
      status : succesful
      Transaction date: 03 May 2013 15:05:13
      Amount: RM36.00
      To Open 3rd Party Account : 551016691626
      Account Holder Name : MY GEMSTONE
      Description : LEKLAI SPECIMEN 24A

      (Tok, Klu item diatas sbenarnya dh dmaharkan namun xdiupdate, xpalah gantikan dgn kulit kijang putih saja ea Tok)

      Padam
    4. Sila berikan respon Tuan MYAR , dalam tempoh 3 hari dari hari ini :

      11.25Pm /6.5.2013

      Hingga

      11.25Pm / 9.5.2013

      Jika tuan tiada respon, pihak kami akan anggap id anda adalah palsu dan akan disenarai hitamkan, semua lock anda selepas ini tidak akan di hiraukan. T.kaseh

      Padam
  2. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Askum ini ref no sya:20131212236096550001
      150(leklai17a dan 18a) + 92(g tupai jantan 2a dan 6a) + 26(arked linggiu 9a)=268.
      268x0.9=242
      Terima kasih tok mat dan pn alisya

      Padam
    3. Lock jgn tak lock tn Adi...Lama tak dengar cerita sahabat sorang lagi tu,tn Zack...

      Padam
  3. Balasan
    1. Salam Tok.
      payment da transfer via 3rd party to mygemstone..msg dr cimbcliks da sy fowardkan ke tok.terima kasih.

      Padam
    2. Terima kaseh tuan.alhamdulillah...

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. adeh.... tuan nizam dah lock pula

      Padam
  6. Balasan
    1. tahniah kepada diri ku.. kerana berjaya mengelock 22A... tahniah semua... jom kita mengundi... =))

      Padam
    2. Akhirnye.. tahniah tuan.. hahaha

      Padam
    3. Description : Lelaki 2A (RM46) + Leklai 22A (RM46) + Besi hidup (RM250) = RM342.00
      Status: Successful
      Reference number: 1799803702
      Transaction date: 30 Apr 2013 20:44:56
      Amount: RM342.00
      From Account: 160072447710
      To Open 3rd Party Account : 551016691626 MY GEMSTONE
      3rd Party Email Address : geligabunian@yahoo.com
      Account Holder Name : MY GEMSTONE

      Padam
  7. Balasan
    1. nape...berminat gak ke yg 13a nie..hehehe...tahniah kpda driku ini..hehhe

      Padam
  8. Balasan
    1. sekali lagi tuan nizam yg dulu lock... haish...

      Padam
  9. Balasan
    1. yes dapat lagi.. tahniah kepada diriku lagi.. =))

      Padam
    2. Description : Lelaki 2A (RM46) + Leklai 22A (RM46) + Besi hidup (RM250) = RM342.00
      Status: Successful
      Reference number: 1799803702
      Transaction date: 30 Apr 2013 20:44:56
      Amount: RM342.00
      From Account: 160072447710
      To Open 3rd Party Account : 551016691626 MY GEMSTONE
      3rd Party Email Address : geligabunian@yahoo.com
      Account Holder Name : MY GEMSTONE

      Padam
  10. Salam tok,sy lock leklai 7A (leklai hijau)

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. Amount: RM46.00 Status: Successful
      Reference number: 1799545424
      Transaction date: 30 Apr 2013
      Transaction time: 15:11:51
      To Favourite 3rd Party Account: 551016691626 MY GEMSTONE
      Account Holder Name: MY GEMSTONE
      Effective date: Today
      Description of transaction: leklai 11a

      Padam
  12. Nk tanya tok klo canai jdi pemata cincin,warna dia akan brubh x??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan nak plain atau atasnya berbuih mcm ni...selalunya org kekalkan atas tu bentuk asalnya tuan

      Padam
    2. kalau plain , ya warnanya tak menarik tuan..... better tuan kekalkan atasnya, unik.,..org tgk pun pelik... yg pelik la org mintak beli mahal tuan

      Padam
    3. Wah,yeke tok??
      Nti sy pkir2'n..
      Sbb sy nk hadiah kat adk,klo leklai 7A bpe blh dpt klo d canai??

      Padam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. lock LEKLAI RAINBOW 20A - RM66

    BalasPadam
  15. Balasan
    1. Maaf tok.. Salah lock saya unlock 27a. Sebenarnya nak lock 29a
      Maaf banak2

      Padam
    2. maybank to mbank dah transfer sebanyak rm92 untuk leklai 29a & minyak penawar 1001 khasiat tmt lokasi bandar perda, bkt mertajam, 30/4/2013, masa 6:30pm
      ke akaun tn.. dh whatapp pd tok alisya

      Padam
  16. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  17. lock 1 A.... dah ada orang lom

    BalasPadam
    Balasan
    1. Reference Number : PAY+RIBMBB20130430717
      Transaction Status : Successful
      From Account : HL Basic Savings Account
      Beneficiary Details
      Beneficiary Account Number : 551016691626
      Beneficiary Name : MY GEMSTONE
      Receiving Bank : MAYBANK BERHAD
      Account Type : Current/ Savings Account
      Payment Details
      Amount (RM) : 56.00
      Service Charge (RM) : 1.00
      Transaction Date, Time : 30-Apr-2013 16:19:04 PM

      Padam
  18. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Amount: RM387.00
      Status: Successful
      Reference number: 1801125057
      Transaction date: 02 May 2013
      Transaction time: 23:16:04
      From Account: 15202296****
      To Favourite 3rd Party Account: 551016691626 mygemstone
      Account Holder Name: MY GEMSTONE
      Recipient email: geligabunian@yahoo.com
      Effective date: Today
      Description of transaction: Leklai 5a,6a dan 12a,Loket Leklai ,GTJ 8a dan 9a( RM 66 + RM 120 + Rm46 + RM 86 + RM 46 + RM 46 =RM 410 x diskaun = RM 287) dan upah canai RM100 untuk 5 kalung)Semua sekali Rm387

      Padam
  19. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  20. Salam Tok, lock 4A-Leklai Buih Emas Silver

    BalasPadam
  21. Lock 7A ,ptg nanti sy bankin duit kat akaun Tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan...mohd da lock dulu atas.... item kita bagi kat dia tuan

      Padam
    2. Mekasih tok,maap tuan mohd fadzilah..

      Padam
    3. Maaflah,tak perasan Tuan,camner ni Tok,sy dah bankin duit dlm akaun Tok dah semalam, n Tok pun dah bls sms sy smlm Tuan.....

      Padam
    4. Kita dah gangikan yg lain dgn persetujuan tuan ya

      Padam
    5. Klu camtu takpalah,sy setuju ganti yg lain....... Leklai ada lg ke Tok? Klu ada sy nak satu Tok.

      Padam
  22. Balasan
    1. Payment Sent (Unique Transaction ID27J4163947882864B)

      Padam
  23. Tinggal lagi 3a, 21a,23a,26a dan 27a yang masih belum dilock

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg sy lock dah kne lock ker
      klu gitu lock 27a dan 26a

      Padam
    2. Payment done

      rm270
      ref : 1799874637
      date : 30/04/13
      time : 22:41:25pm
      item : leklai loket, leklai 26a dan 27a
      maybank

      Padam
  24. Balasan
    1. tok mat sy dh trnsfer sbntr td.
      To : my gemstone | 551016691626
      Recipient's Bank : MAYBANK
      Payment Type : Fund Transfer
      amount : rm152 gb no.ahli 0027

      Description :
      loket leklai -1pc
      leklai rainbow 23a

      Alert Recipient by : SMS: 60177409490
      Reference No. : 92467131
      Transaction Date, Time :
      01-May-2013 18:03:26 PM

      Padam
    2. T.kaseh tuan.moga dipermudahkan urusan tuan dgn item ini atas izinNya ya

      Padam
  25. lock Leklai Specimen terbaik RM560.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang cantik...Tahniah tuan

      Padam
    2. From Account: 15402656****
      Amount: bayaran kad ahli kem 04-5115
      Status: Successful
      Reference number: 1799721635
      Transaction date: 30 Apr 2013
      Transaction time: 18:22:16

      Padam
    3. Terima kasih tn2..alhamdulillah rezki hujung bulan,insyaAllah bermanfaat.

      Padam
    4. barang tok mmg terbaik!Alhamdulillah.

      Padam
  26. tok..barang saya dtg ambil sndri kat umah tok ea.sbb kte sekampung tok..hehehhe...

    BalasPadam
  27. Balasan
    1. alamak..kat luaq td tak dpt kesan 21a ni, klu aku tau siap loq 3a & 21a dah...melapas 21a.

      Padam
  28. Balasan
    1. Status: Successful
      Reference number: 1799745493
      Transaction date: 30 Apr 2013 19:02:18
      Amount: RM100.00
      To Open 3rd Party Account : 551016691626
      Account Holder Name : MY GEMSTONE
      TransactionType : Open 3rd Party Transfer

      Padam
  29. Wah bagai goreng pisang panas, ngat nak sambar 1lagi tadi..
    Saya dah bank in pukul 4.57 pm, untuk 10a dan16a..

    BalasPadam
  30. alhamdulillah semuanya dilock dan termahar..barang hyper rare.

    BalasPadam
  31. perhhhhhhhhhhhh....trbaik tn2..pantas..tahniah2 smua..

    BalasPadam
  32. Wow semuanya murah2 belaka...Cayalah tok.

    BalasPadam
  33. Jika ada rezeki...akan datang lg Leklai ni.

    BalasPadam
  34. Adeh dah abih la pulak. x sempat saya. Ade sesap yang nak unlock ke? hehehe

    BalasPadam
  35. Abeh dah, adoiyai..balik dri sambut besday anak kat luar, sampai rumah je tgk blog tok skali dah clear lah, adushhh..

    BalasPadam
  36. Capa2 yg unlock leklai ni sila la bisik2 kat e-mail hamba. Bisik-bisik ke e-mail hamba:
    langbuana72@gmail.com
    Jgn open unlock dlm ni, nnt depa sapu..sy masuk angin kluaq asap la..huhuuu...

    BalasPadam
  37. ke depan ada lg tu..yg habuk pon ok gak..hak3..

    BalasPadam
  38. STOK DAH HABIS... TUNGGU TMT CANAI LAGI, HABUKNYA KITA BUAT LAGI OK

    BalasPadam
    Balasan
    1. tok... tak bleh dibuat keychain ke tok?

      Padam
    2. Boleh,seeloknya dekat pada bdn atau kawasan 10kaki

      Padam
    3. nanti minta buatkan ring untuk digantung macam yg tok punya tu.. kalau boleh..

      Padam
    4. Tok punya tu dah berubah tuan,tn Ae salno..hehehehehe..Terima kasih,tok....

      Padam
    5. Mak ai..jgn kata dlm ni hangpa loq..skli yg Tok Mat dok pakai kat badan dia pun hangpa loq ka???
      Cian sama kat Tok Mat..lama2 Tok Mat x dak apa lagi nak pakai kan naya!!?
      (huhuuu...tu dia, baghu haghu bighu..heheee..usik Tok Mat)

      Padam
    6. =)) leklai yg tok punya tu.. nak ngn org yg hensem mcm tok je.. hehe

      Padam
  39. Fast grab leklai tok mat (bila tok mat nak maharkan nanti hehe..)

    BalasPadam
  40. Sqlam Tok....bayaran umtk item LOCK-RM 60.00
    Item: Leklai Buih Emas Silver
    Maybank acc-MY Gemstone at 12.51pm 3.5.2013

    Thx Tok

    BalasPadam
  41. tok mat lock 1 leklai special rm66

    BalasPadam
  42. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam