Rabu, 31 Oktober 2018

AKAR MANI GAJAH HIJAU KING HYPER RARE!!!







































































































Alhamdulillah, ini ialah akar mani gajah, cuma agak pelik ia ada warna kehijauan, tok nak kelaskan apa pun tak tau dah, ia dari raw mani gajah, hijau melambangkan kerezekian, jadi kiranya umpama 2 dalam 1 ... 

Antara item yang hyper rare juga kerana ia sangat2 susah dapat. Seingat tok baru ada 3 biji termasuk yang ini dalam blog GB ni, so pepaham je la ya.. Barang ada 1 ni saja..tak pasti la bila lagi boleh dapat..Silakan...

Insya Allah amat ampuh dalam:

Pengasehan tinggi

Penunduk

Disayangi dan disukai ramai

Kerezekian




Kod Produk : MGAJAHHIJAU 271018
Bentuk : Akar Mani Gajah
MAHAR : 450
RM 300


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

KALUNG NAGA BANGKOK GANGSTAR



























































































































































Ha , nin dia kalung naga, actualluy kalung naga ni bukan di sini tempatnya, ia sebenarnya di pesan oleh sekumpulan gang taiko taiko , entah la kumpulan bintang ke, super star ke apa ke.. suka sungguh depa dengan naga. Item ini tok dpaatkan dari member tok di Bangkok. Ni hari ni masa post ni keluar, tok dah sampai Pattani dah sekarang. Selepas ke Pattani tok akan ke Hatyai... ada urusan walimatulurus... tok ni pakej menikah di siam pun tok buatkan.. boleh la sikit sikit rezeki sampingan membantu org bina masjid neh. Kekadnag 1 minggu ada 3 pasangan, kekadnag 2 pasangan, pernah 1 kali tu sampai kena sewa 2 van untuk bawak sekumpulan pasangan menikah di Thailand sana. 

Kalung ini di perbuat dari batu asli, bukan sintetik, bukan kaca.., yang pertama memesan pun bukan calang calang org jugak lah... taiko taiko Chow Kit, B.Star dan beberapa tempat lagi. apa simbolik naga bagi depa mana la tok tau..kita tau dapatkan saja barang.. ad alagi yang mereka order dalam bentuk Ying Yang, entah lah, depa ni ada belajar shaolin kot noh. kita bukan tau. 

Apabila ada lebihan kalung ini tok ingin memaharkan ke dalam blog dan mengisikan ia dengan kekuatan penggerun In Sha Allah. 

Depa yang pesan awal tui tak tau tok ada blog ni, tok juai ke depa 1 Set RM 320. Tapi dalam blog ni harga lain lah. 

Silakan


Kod Produk : KNAGA 271018
Bentuk : Kalung Naga
MAHAR : RM 99


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

Selasa, 30 Oktober 2018

PIL PENGISIAN DAN KEILMUAN

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera


Alhamdulillah setelah melalui pelbagai urusan yang menyibukkan akhirnya tok ada masa sekitar 3 hari 3 malam bagi menyediakan pil pil pengisian dan keilmuan dengan setiapnya berjumlah 100 biji.

Pil pil Ini hanya perlu anda kosumsi sahaja seperti ubatan lain yang mana ia di masukkan di dalam kapsul yang tok perolehi dari farmasi ( maksudnya halal le pil tu )

Ada pil yang memerlukan amalan dan ada yang tak perlu amalan










1. Pil Tenaga dalam bagi yang tidak pernah memilikinya : 100 biji ( ADA DESKRIPSI )
( Fidyah RM 120.25/biji )

- Tanpa Perlu amalan

- Hanya Senaman Pembangkitan Kundalini




=============================





2. Pil Menguatkan Tenaga Dalam bagi yang pernah ambil tapi tak pernah amal ( amalan lemah ) : 100 Biji 
( Fidyah : RM 50.60/biji )

- Tanpa Perlu amalan Hanya kosumsi pil ini 1 bulan 1 biji sahaja




=============================






3. Pil Khodam Harimau Putih : 100 Biji ( WATIKAH TOPENG JIN )
( Fidyah : RM 340/biji )

- Berupa Seekor harimau putih , matanya mata manusia, di dahinya ada kalimah ( Allah Jawi ) 

- Untuk Jaga diri dan perisai sihir

- Pertempuran

- Boleh di hantar membasmi musuh menggunakan makrifat sahaja

- Di suruh menjaga rumah semasa bepergian

- Boleh masuk dalam tubuh SEPARUH sahaja ketika kita memerlukan semasa rawatan dan pertarungan , maksudnya kita sedar, kita nampak, kita boleh fikir tapi tubuh tidak dapat di kawal, suara keluar suara harimau menderu dan mengaum 

- Boleh di Suruh menjaga anak anak yang pergi ke kem dalam hutan 



=============================







4. Pil Khodam Garuda : 100 Biji  ( WATIKAH TOPENG JIN )
( Fidyah : RM 200/biji )

- Berupa seekor burung yang besar seperti kapal terbang saiznya, bewarna coklat belang hitam berkepala helang

- Untuk Jaga diri dan perisai sihir

- Pertempuran

- Menghadirkan Silat Gerak

- Boleh di hantar membasmi musuh menggunakan makrifat sahaja

- Di suruh menjaga rumah semasa bepergian

- Boleh di suruh menjaga anak anak yang ke kem dalam Hutan dan isteri di rumah





=============================









IBU GERAK SILAT Bagi mendapatkan silat tanpa belajar : 100 Biji ( ADA DESKRIPSI )
( Fidyah : RM 30.20/biji )

- Mendapatkan gerak silat pelbagai 

- Mendapatkan ilham mewujudkan gerak silat baharu

- Sesuai bagi mereka yang ingin CREATE silat baharu

- Tidak Sesuai untuk pertempuran dan Peperangan Tapi Boleh jika di campurkan dengan Pil kehebatan lainnya ( Cthnya : tangan besi, halimunan , Penimbul dll )





=============================





KHODAM NAGA EMAS : 100 Biji ( WATIKAH TOPENG JIN )
( Fidyah : RM 8000/biji )

- Khodam ini bukan untuk di miliki kepada semua orang kecuali mereka yang sudah Profesional di bidang Ghoib

- Boleh Hadir Di sesebuah kawasan contohnya di Tengah bandar dengan di lihat oleh kebanyakan orang di sebalik bayangan dan biasan kilat dan guruh ( tok pernah lakukan ia di tengah kotaraya JB dulu di malam hari ) 

- Boleh di Hantar Untuk Berperang Alam Nyata @ alam Manusia , di alam manusia ia membantu muslimin dan muslimat dengan cara di tembak tapi tidak kena ( kalis melalui sisiknya ) 

- Hantar Berubat orang?... org profesional takkan hantar yang emas untuk hal remeh temeh, masih banyak pilihan lain

- Penjaga diri dan keluarga 

- Boleh di hantar untuk mengetuai dan mengepalai khodam lainnya di medan perang atau menangani bomoh sihir hitam

- Wibawa diri

- Di senangi dan manusia tunduk

- Penumbal automatik kepada musuh , tak perlu tahu, tak perlu buat.. Sang Naga Buat sendiri semuanya, tau tau musuh terlentang jumpa batu 2 tanah merah

- Boleh untuk semua ahli spiritual 1 dunia , tidak kira bangsa dan ugama

- Dan banyak lagi boleh di lakukan, sebab tu perlu yang profesional, mereka tahu nak buat apa 





=============================







KHODAM NAGA MERAH : 100 Biji ( WATIKAH TOPENG JIN )
( Fidyah : RM 6000/biji )

- Peperangan nyata dan Ghoib

- Boleh di Hantar Untuk Berperang Alam Nyata @ alam Manusia , di alam manusia ia membantu muslimin dan muslimat dengan cara di tembak tapi tidak kena ( kalis melalui sisiknya ) 

- Penjaga diri dan keluarga 

- Di senangi dan manusia tunduk

- Penumbal automatik kepada musuh , tak perlu tahu, tak perlu buat.. Sang Naga Buat sendiri semuanya, tau tau musuh terlentang jumpa batu 2 tanah merah

- Boleh untuk semua ahli spiritual 1 dunia , tidak kira bangsa dan ugama

- Berguna untuk semua perawat

- Walau tidak kasyaf boleh memilikinya, kasyaf ni kalau nak tengok... just nak tengok..bukan boleh pegang macam pegang kuda. 

- Dan lain lain yang akan di ketahui pemilik kelak ( Ada Broucher )





=============================






KEKUATAN BADAN PUKUL TAK SAKIT : 100 Biji ( ADA DESKRIPSI )
( Fidyah : RM 60/biji )

- Di pukul tidak sakit

- Ada Amalan perlu buat selepas maghrib

- Kekuatan Pukulan 

- Semangat Harimau tapi tidak berkhodam

- Boleh tahu perkara buruk yang akan berlaku ( gerak hati )





=============================





SUSUK AIR : 100 Botol ( ADA DESKRIPSI )
( Fidyah : RM 150 /biji/ botol)


- Kelihatan muda dan anggun

- Mudah beristeri ramai

- Mudah mendapat calon isteri dan teman, skandal tak mau lah na

- Salah 1 Produk yang tok sendiri pakai




=============================


ILMU SELISIH MUSUH VERSI MAT KOMANDO : 100 Botol ( ADA DESKRIPSI )
( Fidyah : RM 220/biji )

- Selisih Musuh sebagaimana yang Mat Komando Pakai

- Bersalasilah Ilmu Tok Janggut 

- Amalan Ringkas yang perlu di baca selepas solat atau pada bila bila masa sekalipun ( hanya 1 ayat )

- Hanya Perlu Ritual Booster Setahun 1x yakni membaca ayat tersebut sebanyak 333x untuk mempertingkatkan kekuatannya







Ini Sahaja yang mampu tok tawarkan buat masa ini, selebihnya jika ada akan di tambah. Atau atas permintaan


Pil Pil Akan di hantarkan bersama Broucher amalan / langkah langkah yang perlu di lakukan, Botol air @ sepekat garam untuk di kosumsi  /  Batu Kunci amalan 

===============================

AMALAN 

Semua amalan sudah di tulis di dalam sebuah kertas dan akan di hantarkan sekali, kecuali khodam , semua khodam ialah bersifat alami. Sekiranya anda ingin menggunakannya untuk suruhan anda perlu mendapatkan TOPENG JIN dari tok melalui Whatsapp , sila Snap Gambar Kertas kosong yang akan tok berikan kepada pembeli khodam , di dalamnya ada tanda istimewa... tiada tanda ini tok tidak akan mengajarkan TOPENG JIN. 

Topeng jin adalah gerak yang menjadi senjata bagi GURU MUDA memerintah Jin dan sekiranya tiada topeng ini anda memerlukan amalan yang amat panjang dan masa yang lama untuk menguasainya, namun dengan topeng ini anda akan dapat menakhluknya sepantas 3 saat