MEMBER TOK MAT

Ahad, 15 Julai 2012

SISIK ULAR CINTA MANI

SISIK ULAR GHOIB CINTA MANI


Sisik RAJA Ular Cinta Mani 10x ganda Kehebatannya



Kod Produk : RAJASUCMani
Bentuk : Sisik
MAHAR : RM 506

( 1 Sahaja, Tidak ada lagi )

* Terima kaseh Tuan Othman Puteh.Manjung Perak



----------------------------------------------




Kod Produk : SUCMani 1-10
Bentuk : Sisik
MAHAR : RM 206

* Tuan Effies.PJ.LOCK
15/7/2012
------------------------------------------------------


Kod Produk : SUCMani 2-10
Bentuk : Sisik
MAHAR : RM 206
*Terima kaseh Tuan Aleehaney.Brunei

------------------------------------------------------



Kod Produk : SUCMani 3-10
Bentuk : Sisik
MAHAR : RM 206
*Terima Kasih Tuan Kyirul, Ganu
------------------------------------------------------



Kod Produk : SUCMani 4-10
Bentuk : Sisik
MAHAR : RM 206

* Terima Kaseh Tuan Jivoh ,sandakan 

------------------------------------------------------



Kod Produk : SUCMani 5-10
Bentuk : Sisik
MAHAR : RM 206

* Terima kaseh Tuan H.Azhar.Tapah
------------------------------------------------------



Kod Produk : SUCMani 6-10
Bentuk : Sisik
MAHAR : RM 206

* Terima kaseh Tuan Aza.Bangsar
------------------------------------------------------



Kod Produk : SUCMani 7-10
Bentuk : Sisik
MAHAR : RM 206

*Terima kaseh Tuan Aleehaney.Brunei
------------------------------------------------------



Kod Produk : SUCMani 8-10
Bentuk : Sisik
MAHAR : RM 206

* Terima kasih Tuan A.Halim.Manjung
------------------------------------------------------



Kod Produk : SUCMani 9-10
Bentuk : Sisik
MAHAR : RM 206

* Terima kaseh Tuan Zaidi.P.Gudang.

------------------------------------------------------



Kod Produk : SUCMani 10-10
Bentuk : Sisik
MAHAR : RM 206

*Terima kaseh Tuan Basir.Ganu 



Video Sisik Ular Cinta Mani biasa 1-10 --- 10-10 ( wakil )

------------------------------------------------------

Assalamualaikum wbt Tuan tuan /Puan Puan

Mempersembahkan......... Sisik Ular Cinta mani.

Insyallah Amat amat berkhasiat:

- Pelarisan Ampuh
- Pengasehan Ampuh
- Pendinding Badan 

Tok perolehi bersama seorang pelanggan yang juga kini sahabat Tok semasa kami sama sama berTapa semalam di Gunung Berlumut, Kluang... Walaupun begitu banyak dugaan telinga, mata dan mental kami hadapi...

Sisik ini boleh juga dijadikan sebagai :

Ibu Duit 

Dengan cara menggulungkannya ke dalam wang kertas RM atau mana mana not Negara Asing... Kemudian diletakkan minyak atar yang wangi bagi menghidupkan Aura Ibu duitnya ini. Insyallah

Ianya mampu juga bergulung di atas tapak tangan seperti uang sukarno, namun lebih dari itu, ianya mampu bergerak gerak di atas telapak tangan seperti ianya hidup... insyallah memang ianya hidup kerana ia juga hamba Kepada Allah SWT juga.

Gambar paling atas ialah RAJA SISIK Ular cinta mani ini, hanya ada 1 sahaja. beraura kuat sekali.. 

Harga Pasaran sekitar ribuan juga ( anggaran Tok lah )

Dapat kan sekarang, hanya ada 10 sahaja

5 Dah Book

2 Dah Bayar penuh

Anda Bila Lagi

Cepat!!!!

Kerana ia hanya ada 3 tahun sekali .... 

-------------------------------------------------------------

CARA PENJAGAAN

Di zikirkan Ya Khobir 100x Apabila merasa perlu untuk melakukannya.

Jika anda main mistik , Boleh juga:

Bismillah
Al-Ikhlas
Selawat 

Dan , asapkan dengan Setanggi, jangan terlalu dekat, ia cuma mahu kewangian sahaja, bukan haba api setanggi.

AWAS!!!
Amalan ini tidak bermaksud mengundang Jin, Roh Kudus, Guru Goib, Tapi ianya ialah amalan Khusus Untuk memperkuatkan Sisik Ini.... 


Jin Makan Asap, Sisa dan tulang tulang makanan org bukan islam

Bunian Makan Mayang sari

Kita Makan Nasi

KALAU SEMUA MAKHLUK MAKAN NASI 

Atau 1 makanan sahaja

Maka dah lama dah kita berperang dengan bunian, jin, dll kerana berebutkan makanan.. tidak perlu eksport import makanan luar negara dan ke luar negara, sebab jiran sebelah ada, seru dan mintak tukar.

Tak Mencabar lah dunia ini jika hidup senang bagaikan syurga

Kerana Kenyataannya

Dunia ini

Tempat Pengujian Kita

Tempat 

Menghadapi dugaan 

Untuk Layak 

Mencapai 

Syurga Kekal Abadi

Wassalam



37 ulasan:

  1. tok saya nak yg 4-10 tu.
    -Jiv

    BalasPadam
  2. Mcm mana nak guna tok?, cuma simpan dalam poket je ke?

    BalasPadam
  3. aura setiap 1 tak sama... jangan ingat rupanya lawa aura kuat arr tuan tuan... haha.. gunakan gerak hati memilihnya bukan mata indera nyata....

    Simpan kalau nak pengasehan, kalau nak buat minyak, cuma campurkan dengan minyak kelapa hijau dan zikirkan :

    Ya Rahman Yarahim 1000x

    Kalau ibu duit, macam Tok cakap di atas tu.....

    PEMBORONG>>>> Mahar tetap sama kerana tok dah fix pun maharnya... murah sangat tu.....

    BalasPadam
  4. Lihat perbezaan aura Raja dan Biasa Punya... Biasa kejap lagi masuk Videonya ya,sedang upload

    BalasPadam
  5. pergh..menari2 atas tapak tangan..rare nie..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeap..tau takpe.... insyalah ke depan kalau RAJA ada lagi.. Tok akan revealkan.... kena masuk hutan lagi lah mcm ni... nyawa jadi taruhan cari benda ni..bukan mudah... kalau mudah tuan tuan sendiri boleh mencarinya... kaki kanan terpeleot dah ..huuuu....

      Kalau ada..insyallah mahar tetap sama... kira dah murah sangat dah....

      Padam
  6. Very rare... Menari2 pulak tu....

    BalasPadam
  7. Tokmat saya tambah SUCMani,saya lock 2-10. Tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh... banyak permintaan sisik ni... Tok dengan Herman dah bincang tadi, insyallah kami akan masuk hutan lagi untuk mencari sisik ini, peralatan pun dah beli tadi seperti buhur dan minyak zafron no 2...

      Susah nak mencari sisik ini... kalau mudah, dah lama ada dalam lain lain blog dah... setau tok ada 1 blog lagi yang jual sisik ni... pun mengetahuinya dari herman juga... hehe..

      Alhamdulillah , yang mana lock lock tu, cepat cepatlah meletak deposit sebelum ada org lain memujuk tok menjualkannya. dah banyak barang orang lock sana sini..ada 1 barang tu dah 3 bulan lebih lock... tak di ambilnya sampai sekarang... ramai yang tanya...mau tak mau, tok kena lepaskan.. nanti yg lock ke mana, yang nak tadi tu pun ke mana... sebab tu tok cakap nak tak nak..tok kena lepaskan juga.. lain jika ada deposit..insyallah, lagipun tok share dengan herman... deposit tu boleh tok bagi herman, tok punya takpa.. tok lebih kepada nak membantu orang apatah lagi jika sudah bersua muka.. tu kelemahan tok...

      Jadi yang dah lock lock beberapa bulan lepas tu... lock tu dah kira sebagai janji, kita manusia hidup berpegang pada janji, janji pada Allah, janji pada Rasul, Janji pada sesama Manusia. Hidup kita ini 100% nya ialah perjanjian, dan Allah juga memberi 2 janji kepada kita , samada surga atau neraka.. Janji itu penting, lain jika ada masalah masalah tertentu yang boleh diberikan excuse. Insyallah Tok ni lembut orangnya... apatah lagi Allah taala itu sendiri, lagilah maha pelembut dan penyayang serta pengampun..

      Wallahualam bissawab

      Padam
  8. Salam Tok Mat. Alhamdulillah SUCM dh sampai. Cuma masih blum bawa kuar dr plastik. Nampak macam fragile sgt. Tkasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena pegang pelan pelan dan lemah lembut... takleh kasaq2... benda tu sisik saja...sisik hidup..simpan dalam 1 plastik dan simpannya dalam 1 bekas ... kalau nak buat minyak... boleh juga..

      keluarkan bila nak tgk dia bergerak atas tangan

      Padam
  9. Sy dh cuba letak atas tapak tangan. Mmg dia bergerak-gerak. Subhanallah.

    BalasPadam
  10. Ingat.. Brg tu bukan jual tepi jalan... Brg ni tak smua orang tau.... Bukan senang nak cari kene ada cara2 br bole jmp... Kalau tak kene dgn cara dia.... Tak kan jumpe.... Insya allah tok mat...'' Brg2 pun da siap tinggal hitung hari yg bagus untk masuk hutan...

    BalasPadam
  11. cepat hncur jika kasar pegangnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. yah...barang pun nama sisik..mana boleh dipegang kasar2... benda mistik peganglah lembut, lemah gemalai..layangnya bagai sahabat.. sayanginya bagai nyawa sendir.. sebab ia takde jual di pasaraya atau mana mana tepi jalan

      Padam
  12. barang saya dah sampai tok mat, 10Q (anuar langkawi)

    klu anda rajin2 lawat lah blog saya, http://langkawi-keretasewa-airport.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pelanggan Tok Mat boleh dapat diskaun special ke Tn Anuar?

      Padam
  13. Balasan
    1. Huhu... insyallah tok gat nak ke langkawai bercuti lepas raya ni kut... boleh kol nanti

      Padam
  14. Makanan bunian mayang sari tok? sejenis makanan ape tu ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nasi kat alam dia, kat alam kita tukar jd mayang pinang, takpa nanti tok cerita pasal orang bunian, alam bunian dan kehidupna bunian kat tokmatlive.blogspot.com ya.... pengalaman tok 2x ke sana ya..insyallah

      Padam
  15. salam tok mat barang dah sampai.memang penghantaran terbaik la..sisik ular cintan mani nie memang luar biasa.
    subhanallah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallah memang itu kelebihan blog GB ni, penghantaran cepat dalam tempoh kurang 24 jam ( Hari bekerja ). Kalau lewat tu kadang2 masalah tercicir, tukang, pos sendiri... faham2 sudahlah, kalau barang tak sampai dalam tempoh dalam 3 hari dan tok pula xda maklumkan apa apa... Tu maksudnya order tuan tuan tercicir... tapi buat masa sekarang baru ada 2 kes macam tu sepanjang blog ini wujud..insyallah... tok pun manusia juga, kadang kadang tu lupa nak masuk note erm

      Padam
  16. sisik ni tinggal 3 lagi untuk tempahan pelanggan akhir bulan.... dah 2x tok p cari, herman pun p cari... tak jumpa lagi sisik ular cinta mani ni.... susah betol lah...

    BalasPadam
  17. tok mat ada lagi ke sisik ucm yang belom bertuan kalau ada bagitau saya.

    rafizi selayang
    0197999925

    BalasPadam
  18. Maaf tak perasan 1-10 dah ada orang lock.mohon lock yang masih ada tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpa tuan, dalam simpanan tok ada banyak lagi yang belum berkod...jangan risau

      Padam
  19. saya memiliki 1 pemberian dari suami saya dan juga sudah ada 1 lagi yang baru,yang datang dengan sendirinya...........

    BalasPadam
  20. tapi,saya tak tau macam mana nak gunakannya

    BalasPadam
  21. salam tok masih ada lg ke?

    khairi banting

    BalasPadam

Setiap komen anda di rekodkan di dalam sebuah sistem langganan kami beserta Peta GEO. Harap Maklum