MEMBER TOK MAT

Sabtu, 2 Jun 2012

JADUAL TERBARU TOK MAT

JADUAL TERBARU TOK MAT



2.6.2012 ( Tengahari ) 

  1.  Ke Jengka Pahang


3.6.2012 ( Petang )   

  1. Dari Jengka ke Kuala Lumpur ( Berehat dulu semalaman  di sana )


4.6.2012 ( Pagi )  

  1. Mulai berjumpa pelanggan bermula dari Bangi ( Yus satay kajang )
  2. Bergerak ke sekitar S.Alam-Subang-K.Jaya-Selayang-Damansara ( Cust Appt )
  3. Check In sekitar Selangor


5.6.2012 ( Pagi - Tengahari )

  1.  Reserve time untuk pelanggan pelanggan yang memaklumkan appt last minit
  2.  Bertolak ke Melaka Negri Bersejarah ( Petang ) dan berehat 1 malam


6.6.2012 ( pagi - Tengahari ) 

  1. Berjumpa Pelanggan di Melaka



Pada 5.hb Kemungkinan kecil akan berlaku perubahan di mana Saya ( jika terpaksa ) akan berpatah balik menuju ke utara dan akan spend di kawasan tersebut buat 3 hari. Kemudian baru jadual akan kembali normal. Jika ada Pelanggan dari kawasan utara ingin berjumpa saya dan ingin membeli dalam kuantiti yang berpatutan, saya akan ke sana.... Yes of course dah lajak saya akan buat permohonan di puncak jerai..... Namun Keberangkalian ini akan saya cuba elakkan berikutan Appt yang sudah sedia ada di kawasan Melaka.


STOK YANG DI BAWA:

- Stok yang biasa di pamerkan
- Stok Rare ( sanggul dan buntat embun )
- Geliga super Rare yang belum pernah ditayangkan ( Geliga Mangkubumi , Geliga Panca Sari panchar Alam 2 Biji , Kecubung lumut 3 biji ).
- Stok lain lain yang anda pernah lihat


Untuk Cincin tuan puan perlu menunggu sehingga saya pulang ke JB untuk melakukan tempahan di Kedai Unkle. Jika ada item item Yang dikehendaki habis di tengah jalan, Tuan Puan Boleh meletakkan Tempahan dan akan dihantar selepas saya pulang ke Johor.


Ini bukan jalan jalan tau, macam yang lepas lepas... mana sempat honey moon, semata mata jumpa pelanggan yang saya hargai, tak tidor malam borak sampai jam 4 pagi.... its ok lah... saya tak kisah pun, bukan selalu kan.




Ini jadual TETAP, baju pun dah pack dah tu.....

23 ulasan:

  1. Smoge kite pn di temukn juge ye disua
    mase nti tok mat... insyallah.. tkecare tok mat :-)

    BalasPadam
  2. Jauhnya sampai ke jengka tok mat? Apa urusannya tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. htr cincin nikah.... hadiah perkahwinan tu.. tp nampaknya jumpa faizzi kat rawang sajalah ,senin dia dah kat rawang... x sampai juga ke jengka aiii

      Padam
  3. Balasan
    1. Borneo?... huhu... insyaallah kalau ke sana pun tok teringin nak ke sabah pulak... sarawak dah habis pusing dah ..dulu2 la..masa muda2 dulu

      Padam
    2. Boleh la betapa di Gunung Kinabalu pula

      Padam
    3. kalau kt gunung kinabalu sy kesejukan dan mati xboleh bernafas sbb kkurangan oksigen..xkn sy smbil bertapa nk pakai tong gas oksigen kn???hehehe..just joke

      Padam
  4. silvermaddness2 Jun 2012 10:27 PTG

    wah...ke gunung jerai ea tok mat...nk ikut boleh..dekat dah nie..huhu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. aik... yus... ko pon cust tok mat... huhu...
      dh lama tak bercakap dgn ko....

      Padam
    2. owh..kenalan rupanya.... sy nampaknya x jadi la ke jerai.... tapi minggu depan, insyaallah jadi kot... selasa saya dah bertolak ke satun..masa balik maybe singgah jap la

      Padam
    3. silvermaddness3 Jun 2012 8:49 PG

      hihi...effies...lama tak on skype..dok lepak YM ja..dlm CG aku ada jee... ya ka tok mat..ala..kalau mai jerai gtau la..sy dok gurun ja nie..hehe..leh belajar dgn tok mat sama...

      Padam
  5. Tok kat melaka sekarang ( 3.6.2012 / 1.17am ) di hotel sri Malaysia Melaka... Tadi petang jumpa Tuan Idzham, alhamdulillah jumpa jugak saya dengan dia... esok ngahari bertolak ke bangi ( Satay Yus ), standby bagi yang dok cheras, sebab tok x leh nak tgu lama, Tok rush masa la pulak, nak patah balik ke JB dan patah balik ke utara sana ... penat la tok...

    BalasPadam
  6. Minyak Minyak , Berlian Bunian, GUP dah habis....kalau ada yang nak , kena order la, selasa tok poskan dalam kekalutan tu hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Berlian bunian..lawaaaa...... ada lagi kat Jhr tak bawak sekali, barang mahai...tok takot kena rampok nanti naya naya... kalau pencuri tu cerdik maybe tak kena rampok... kalau sebaliknya...habis la...tu hari keluar tjuk kat unkle kat kedai pun dah kena kerumun ngan cina singaporean, semua muka pelik pelik ty mana dapat.... wah.. tok sampai kena kira takut hilang , semua ada 13 butir, berbaki lagi 12 butir.... buntatb embun tok alhamdulillah... beranak pinak... yg berjumpa nanti blh tgk anak anak dia lekat tepi mak buntat.... comei2

      Padam
    2. silvermaddness3 Jun 2012 8:51 PG

      fuh..tak juai kat cina singaporean ka tok...lumayan tu..suh bayar dlm SGD..hihi

      Padam
    3. dia pn xtnye..mcne nk juai???klu dia tnya msti sy juai..

      Padam
  7. keramat ketam ada bawak sekali... yg nak tu... boleh la menengoknya nanti... nampak biasa sahaja...didatangkan dengan kemenyan hutan.... hehhee.... tok x campor urusan ni...maharkan saja.... ni kan utk ehem ehem.... pandai2 la...

    Sanggul bunian ada semua jenis termasuk sanggul kapas yang amat rare.... ada bawak sekali.... buat tayang saja... sayang nak jual..kita kongsi2 tengok....

    BalasPadam
  8. mana tok mat,,rindu meroyan dh ni hahaha

    BalasPadam
  9. silvermaddness12 Jun 2012 11:00 PTG

    tok mat dah blik ke...senyap je...sunyi plak kat sini...huhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah balik dah....tp mamai lagi lah ni... balik sampai semalam jam 4.00am... dr siam nu, nak ke belah belah timur, x jadi la pulak..penatt... pastu tadi wat tarik laghi..maklum la barang da;am box dah habis..kena lah isi sikit2 buat penambah bekalan rezeki erm

      Padam
  10. silvermaddness13 Jun 2012 1:18 PTG

    huhu..ada barang baru ka tokmat...? buh gambaq mai...hehe

    BalasPadam

Setiap komen anda di rekodkan di dalam sebuah sistem langganan kami beserta Peta GEO. Harap Maklum