MEMBER TOK MAT

Sabtu, 5 September 2015

KECUBUNG KARANG KIYAI SALLEH






















Amacam , lawa?.. macam alam semesta di dalamnya.... 

Tuan Tuan di umumkan tidak lama lagi batu permata harganya akan menjadi agak mahal... sikit bulan saja lagi.. jadi jika anda mahu , maka sila beli sekarang.. namun x mahu pun takpa sebab Harga Di GB ini tetap seperti sekarang, Harga barang ka, harga turun ka.... gula mahai ka, beras mahai ka, permata di GB insyallah tetap sama maharnya , apatah lagi time ada promosi. Itu gula...itu beras bang... bukan batu.... bhahahaha, x semestinya harga tu semua naik, permata pun nak naik... kita tidak mengikut trend.. apa ada untuk hidup sudah la.... rezeki Allah bagi apa.. usah mengeluh, semua kerja dia... tu kena ingat tu... Kebulur makan tak apa, jangan kebulur Imam... 

Energi kecubung ini amat alami dan sejuk sekali... Bagus untuk ikhtiar :

Pelarisan 

Sejuk dari baran dan masalah

Pengasehan Umum, Ya kan. kalau dah sejuk, hati girang, muka berseri... orang perempuan pun suka apa...ni muka macam cekodok je, awek yang dok ada duk sebelah pun lari apa... 

Memudahkan urusan rezeki... bila dah sejuk, hati girang.. nak berurusniaga pun mesra.. x la muka masam mencuka...

Antara semua batu level sederhana, maksudnya bukan berhikmah macam batu juta juta tu ... kecubung adalah pilihan paling terbaik sekali, maka tidak hairan ada yang menjualnya RM 1000 sebiji.. adaaaaaaa.... tadi dengar cerita di Bintulu ni, orang indon jual Batu Sintetik Rm 1000 pun orang beli... adaaa.. tapi kalau dah RM 1000 tu kan.. bagi kitak di GB ni batu King Hyper rare boleh dapat kan..

Kecubung ni banyak lagi khasiatnya..jika anda nak selongkar bab kecubung ..x habis 3 hari


Kod Produk : KKARANGKSALLEH 24815
Bentuk : Kecubung Bagus
MAHAR : RM 110

RM 90

KRISTAL MANI GAJAH
























































Kristal Mani Gajah.

Nak di maharkan Murah sahaja Memandangkan Jenis ni pun ada berbilliunn billiun... Orang Bunian derma... bukan rasuah k...ia derma...

Kekuatan Pengasehan Umum

Tanpa bercakap banyak, meh la kita


Kod Produk : MG 26815
Bentuk : Kristal Mani Gajah
MAHAR : RM 110



RAJA KAYU






Purely Raja Kayu Terbaik, Banyak di gunakan di dalam Perubatan Gangguan Jin , sihir, Habuknya di masukkan ke dalam kulit dan menjadikan tangan kuat pukulan, bisa jika terkena musuh, Insyallah tidak akan di hempap pokok sepanjang hayat. Ini ialah basic kepercayaan orang melayu sendiri, Tok tak tahu pula apa kepercayaan bangsa lain ke atasnya. Namun apa pun semua kelebihan ini sudah tentu Allah jadikan kepadanya untuk kegunaan Umat Manusia yang pandai menggunakan Akal.

Spot ini dari spot terbaik

Kod Produk : R.KAYU SPECIAL 
Bentuk : Permata Best
MAHAR : RM 110

CINCIN RAJA MANI GAJAH







Ini lah cincin yang tok cakap nak masukkan dalam Lelong tu.. amacam.. menawan tak RMG ni, clear dari sebarang habuk bukan?....

Saiz 16

Tok pamer dulu ya.... kalau mau, silakan tanya Baz kita... kalau x mau tok nak hehehe.... 

Harga Yang nak di lepaskan ialah RM 650.. di sebabkan blog ini hanya mampu memaharkan barang bawah Rm 500.. maka jika anda mahu silakan Whatsup mr Baz sahaja

Lock dan grab tidak di benarkan di Halaman ini 

BATU KURSANI SISIK NAGA
























Batu Kursani masih dalam bentuk asalnya, kami nak canai, sayang pula rasanya, Amat cantik di dalam bentuknya begini, ini kalau anda kreatif, ambil dawai dan pusing pusing macam kedai gemstone selalu buat ....

Seperti ini :


Amacam?.. kreatif kan... bentuk asal lebih cantik dari di canai... itupun jika saiznya batu itu tidak besar.

Batu kursani di atas amat sesuai di buat seperti ini dan di jadikan sebagai kalung. 

Seperti sedia maklum kelebihannya ialah di dalam :

Kekebalan darurat

Tok cakap 1.. menyesal anda x ambil haaaaaaaaa

Kod Produk : BTKURSANISNAGA 1915
Bentuk : Batu Kursani asli
MAHAR : RM 150