Khamis, 5 Mei 2016

GELIGA BURUNG RAJA UDANG

























Heeeeerrr... alhamdulillah ... tengok molek ok... item ini pemberian Tok Puteh sebagai medium 

Kegunaan untuk menuetralkan suasana, macam mana nak habaq na... kalau masuk ke kawasan yang tegang , dalam kawasan org gaduh gaduh, insyallah aman

Pelarisan kedai dan niaga... 

Item ni kalau tok juai di Kedah... pergh, kaya aku... 

Orang kedah lama lama cukup kenai barang ni... tu hari pun ayah tok mai sini, kalut dia nak 1.. tok bagi la 1.. dah ayah kita kot... bukan main suka dia, dia kata .. " Ni kalau hang juai kat pasar malam Rm 1000 pun org sanggup p bank jolok duit "... .. huish.. masalahnya tok ni nak balik Perlis nu tambang minyak semua lebih Rm 1000.. hahaha


Tak palah....

Item sudah habis di dalam simpanan buat masa sekarang ( ada la sikit stok dapor tok suruh Baz hold sebab sayang ) 

KIta menilai di atas keberadaannya, uratnya yang unik dan tersembunyi.. barang macam ni... jangan harap lah ada di kedai Gems cina , biarlah kedainya mega besar macam mana pun...tidak adaaaaaaa


Kod Produk : GTputih 2516
Bentuk : G. Raja Udang 
MAHAR : RM 600

RM 500

CENDERAWASEH








Amacam?

Nampak tak kepala burung macam kepala bangau tu?....

Item ini tok simpankan tu hari ..ingat nak buat cincin sendiri.. dah... harrrr... Mr BAz amik dari Loker tok. Grrrrr...... Benda dah masuk sini, tak apa .. tok maharkan sahaja

Orang Melayu Panggil Ia sebagai Batu Cenderawaseh... cuba perati baik baik.... ada gambar burung, ada yang sekor ada dua ekor, ada yang sednag bergaduh, ada yang kepala sahaja, ada siap ekor... Mahal tak mahal bergantung kepada jelasnya imej Burung Cenderawaseh pada permata ini. 

Sudah tentu tok memilih yang terbaik bagi di maharkan di sini... Ada lagi ke?... ada sebiji, tok simpan, yang tok paling terbaik.. dan tok nak buyat cincin tok sendiri kot kalau org tak bertanya. 

Batu Cenderawaseh banyak kelebihannya..... ah banyak lah... 

Pengasehan

Daya Tarikan makhluk ke atas kita terutama kanak kanak dan wanita / lelaki

Boleh di kuatkan fungsinya dan kadar upah sama dengan kadar isian dan ia tanpa pantangan... boleh pakai mcm pakai brg alami. 

Penunduk manusia 

Penakhluk Jiwa 


Kod Produk : CENDERAWASEH 2516
Bentuk : Cenderawaseh
MAHAR : RM 350

Kos Menguatkan "Unsur " RM 50 Tambahan


ZAMRUD ZAMBIAN





RM 350


















RM 300


Zamrud Zambia di dalam kelas sedang sederhana.... jangan marah na, tok nak bagi mahar special saja utk item yang 1 ni... beratnya 3.Carat ke atas.... dan jenis Zambia... Tak habis lagi kegilaan zamrud...?...ok kita bagi lah.,... 


Kelebihan sudah tentu di dalam penarikan kerezekian dengan izin Allah SWT

Tok isikan dengan penunduk Pengasehan . Tadak amalan lah, amalan apa , kalau pakai amalan, pakai amalan saja tadak barang, kalau barang pakai barang.. kalau barang ada amalan, tu kisahnya tak sampai hati nak jual amalan jadi batu menjadi item mengalis tak sampai hati tu .. haa. paham kan?....


Kod Produk : Z.ZAMBIAN 27416
Bentuk : Ikut Gambar
MAHAR : Ikut Gambar

LOKET KECUBUNG AIR















































Anak anda baran

Isteri anda baran

Atau..... Awek anda baran kih kih kih.... 

Apa kata , hadiahkan benda ni padanya, insyallah menurunkan baran , emosi tak teratur itu dengan serta merta atas izin Allah.. Ubat pun kita pakai ayat ni kan.. " Atas izin Allah Swt "... ini ubat pakai batu..kenapa badan badan dan jabatan terlibat tak mengiktiraf batu sebagai ubatan... Jahanam dan melingkuplah ubatan ubatan di pasaran, baik ubatan vitamani, herba atau ubat spital... bagi yang faham... nak beli ubat mahal.. beli saja batu, sekali beli pakainya sampai di warisi.... itulah kelebihannya,,. bayangkan di dalam dunia ni ubatan takda, semua pakai batu dan herba sahaja... how to business kan... org org bijak pandai pun takda minat nak cipta dan kaji ubatan baru untuk penyakit. 

Tapi macam biasa.. bukan lah semua penyakit sesuatu perkara itu mampu mengubati ... Ya lah. dah tentu lah dengan izin Allah SWT..ini blog org Islam.. dan kita tidak akan berhenti menyebutnya akan " Insyallah ". 

Menstabilkan aura diri dan barangan lain di dalam simpanan

Menaikkan aura pengasehan diri

Menyejukkan baran


Item ni , kalau sekarang... g lah kedai gems .... mahai juga harganya... dalam Rm 100-220 sebiji... Tapi patutlah kan, depa sewa kedai kat Komtar penang tu sebulan dah 8000 kot kedai saja.. belum masuk staff dll.... jadi kerana keperluan kedai mereka tinggi , kena lah juai mahai sikit..kita sebagai pelanggan ni janganlah marah ke depa kata juai mahai dan kata tok juai murah.. kedai depa tu bukan free bang oii... hahaha


Tok ni pula x lah sewa kedai sampai mcm tu punya mahai... tapi tok ni makan nasik sama macam anda makan, makan lauk sama macam anda makan.. bayar kete, bayar staff.... tok x bagi gaji level kg memandangkan kita nak staff keje lama dengan kita... so kita bagi gaji level duduk bandor dan kotaraya. Penat juga kalau staff asyik berhenti ... masuk baru nak kena latih lagi dan lagi..sampai bila??... so... GB ni sumber gaji mereka lah... kalau kurang belian.. maka aniaya lah anak bangsa yang duduk berpayung di sini.... tok terpaksa pecat mereka.... apa lagi tok boleh buat....lainlah kalau tok ni billionaire..boleh la amik bela gitu saja tanpa mereka bekerja.. sebulan hulur ke mereka yang susah dan payah ni RM 1500 sebulan utk mereka makan dan minum... gaji tok sendiri dari kedai butik semata mata...ada..ada lah. kalau takda hanya Tuhan yang tau mana tok mukat, mana tok memburu.... sapa lagi nak bela anak bangsa??? , bagi gaji dan elakkan mereka di kulikan macam bangla?... kalau anda mampu buat... Alhamdulillah..sekurangnya tok tidak sendirian di dalam perjuangan ini



Kod produk : LOKET 2516
Bentuk : Kecubung air
MAHAR : RM 80

GELIGA ULUNG








 Maybe ada yang bertanya akannya beberapa minggu lepas... alhamduliillah... mungkin rezeki yang bertanya itu 


Item ini dulunya hanya keluar di blog ekslusif sahaja 
=====================

Ini bukan G. NAGA tuan tuan, hampir sama bukan, ia bukan sapphire... ia bukan jenis cat eyes.... namun ia gabungan ketiganya sekali di dalam 1, alhamdulilah

Ia mempunyai reaksi dengan cahaya ibarat Cat eyes, ia Bereaksi keras umpama Sapphire dan ia bewarna corak ibarat Geliga Naga

Namun ia adalah geliga Ulung dan memang namanya begitu, bukan di ambil kerana bersempenakan ,dan bukan rekaan Tok di sini ...

Ia berkemampuan menarik hasil kemakmuran dan kekayaan kepada pemiliknya dari segenap penjuru dan melancarkan usaha pelarisan bisnes, kerezekian, jodoh, pengaruh, wibawa, kekuasaan

===============================

Tok ingin mengucapkan tahniah kepada mereka yang sudah memilikinya dan kini di berikan kemakmuran oleh Allah SWT ke atas mereka .. Alhamdulillah... yang tok kenal dan tok pernah Jumpa ialah Tuan Lykan... Alhamdulillah.. MJoga Rezekinya di limpahkan lebih banyak., dan doa ini juga di tujukan kepada mereka yang lainnya yang sudah berjaya dengan asbab memiliki Geliga Ulung ini..mudah mudahan anda di rahmati Allah SWT

==============================


Kod Produk : G.ULUNG 2516
Bentuk : Geliga Ulung Asli
MAHAR : RM 1200


Buat mereka yang serius untuk menjadi kaya raya sahaja... yang masih dok pikir dan pikir.. jauhkan .. kerana ia hanya untuk mereka yang mempunyai keyakinan dan motivasi untuk berjaya