Ahad, 25 Ogos 2019

TEMPAHAN PELANGGAN















Tempahan pelanggan yang sudah siap Dan akan Di Hantar Kan. Terima kasih



GELANG SELISIH PELURU



































GSLURU  13819 3A




Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semuanya

Alhamdulillah tok sambungkan dengan Halaman gelang Selisih..bukan selusuh tau, selusuh tu orang nak beranak hahaha, biasalah pakai hp selalu typo

Gelang ini tok perolehi dari guru tok yang masih hidup namun sudah terlalu tua , dan kesemuanya ini dia siapkan dalam masa bertahun lamanya, dan ini saja yang masih ada.



Hanya ini sahaja tinggal khuatir jika masih ada saudara , murid atau kenalannya yang berhajat dan masih belum memiliki


Tapi atas 1 dasar sahaja... 1 sahaja yakni tok berkata kepadanya In Sha Allah permaharannya tidak akan di permudahkan dan ia tidak akan boleh di miliki oleh mereka yang sekadar nak mencuba, mereka yang nak buat demo kemudian nak jual bagi keuntungan diri sendiri sahaja, ia akan cuba di usahakan di jalan Fisabilillah Atau pun perjuangan mempertahankan negara dari musuh musuh negara , ugama dan bangsa 

KEGUNAAN


Kegunaannya terdiri dari 2 kelebihan :

Selisih dari peluru musuh, Selisih dari senjata tajam musuh

Melupuskan ilmu kebal musuh


Untuk selisih peluru dan senjata tajam semestinya di dalam keadaan yang benar memerlukan

Untuk Melupuskan Ilmu Kebal atau kekebalan perlu memegang dengan tangan yang di pakai gelang atau cincin ini ketika memerlukan

Pemilik tidak di benarkan memegang barangan kebal umum atau darurat jika tidak ia akan melupuskan kelebihan itu , jadi jika anda ingin memegang barang kebal, sila buka dahulu gelang ini barulah memegangnya, jika pemilik ingin memiliki barangan kebal umum atau darurat, sila pakai dulu barangan kebal ini dalam tempoh 21 hari sebelum boleh memakai gelang selisih ini di jari yang lain atau di jari yang sama, menurut ilmu hikmah ia sudah menjadi serasi dengan pemilik, khodam sudah suai kenal kih kih kih, namun mengikut metafizik barangan kebal ini sudah bersebati dengan aura pemilik dan aura ini sama dengan aura yang ada pada gelang selisih peluru juga, maka ia tidak menjadi masalah. 

PANTANGAN


Tiada pantangan di kenakan, tiada syarat di kenakan... barang Tok Guru ini hangpa nak langkah ka, bawak p kuburan ka, letak tepi mayat ka, tadak masalah, nahu nak lalu bawah penyidai pun tidak menjadi masalah

PEMBUATAN


Pembuatan gelang ini adalah dari 2 jenis metal

Tembaga Merah ( Tidak Berkilat )

Tembaga Peluru  ( Berkilat )


Namun keduanya selepas di pakai seberapa lama ia akan berkilat dengan sendirinya, berbeza dengan jenis metal emas dan perak atau titanium, makin lama di pakai, makin kusam.. tembaga tak kusam bro.. in sha Allah. 


Kata Tok Guru, beliau menunggu peluang untuk berjuang sudah terlalu lama semenjak zaman mudanya, dan sehingga kini negara masih aman Alhamdulillah, kini dia sudah uzur dan berusia, dan ini sahaja sumbangan tok guru untuk generasi muda yang cekal dan berani dan tok guru berharap ia dapat membantu di dalam perjuangan

Katanya lagi, usah pakai barang kebal, kerana kebal adalah Hak Allah yang Mutlak, mati itu sudah pasti , semua yang hidup PASTI akan mati, cuma kematian kita itu adakah biasa atau mati di dalam syahid dunia dan akhirat. 

Inilah bantuan terakhir yang mampu beliau sumbangkan kepada kita semua di sini , dan dia berharap ia di miliki oleh orang yang tidak mementingkan diri, penakut, dayus dan lari di medan perang jika di perlukan, tok guru amat berharap ia di miliki mereka yang mempunyai semangat juang yang tinggi

Gelang ini di siapkan lebih dari 3 tahun dan ia sudah di cipta semenjak tahun tahun arwah ayahnya di zaman Jepun dan komunis lagi dan ia hanya di perbuat pada ketika zaman memerlukan, bukan di buat suka suka atau di buat setiap masa



Kod Produk : GSLURU  13819
Bentuk : Gelang
MAHAR : RM 1500

PROMO MERDEKA
RM 499



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

GELIGA ULAR TEDUNG SELAR KEMBOJA













Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera


Alhamdulillah perjalanan tok tak sia sia dan kali ni tok dapat apa yang tok maksudkan selepas tok di berikan video di atas oleh salah 1 customer, customer tu pun lari dah bila tok cakap dan tjuk dekat dia tok dapatkan benda ni... hehehe, alah rileks la, tak suruh beli pun. tok datang cari pun atas kerelaan tok, bukan paksaan sesiapa .

So barang pun ada 1 sahaja, nak tau mana dapat ni?.. ni datang dari Kemboja dan hanya satu satunya geliga ular tedung selar yang di dapatkan sama seperti video di atas. Iaitu dengan cara di ambil hidup hidup dari kepalanya, Geliga Otak ular ini tak boleh ambil masa dia mati, kerana geliga juga akan turut hilang. Kena ambil hidup hidup. 

Jika anda nak lagi, boleh pesan saja la, tapi tolong jangan mengharapkan tok mendapatkannya. 

Apa kegunaannya?.... jenis ni kalau ikut pada warnanya 

Perisai Sihir

Kalau ikut pada asal muasalnya 

Penunduk makhluk

Penggerun

Raja Bagi masyarakat/sekampung

Wibawa

Di gentari



Kod Produk : GUTEDUNG 7419
Bentuk : Geliga Ular Tedung
MAHAR : RM 2000

PROMO MERDEKA DAY 
RM 777.25





( Berita terbaru 9.5.2019 Tok mendapat item ini sebanyak Se-Mangkuk... tatau nak juai genaaaa.. nak buat gena ni...tok rasa sapa beli item ni tok akan bagi FREE 3 Biji... Ya..3 biji tok akan hadiahkan untuk 1 pembelian )



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231








BONDA SHA : 0178259540







MUNTAH BESI









































SOLD OUT


























































































Sedang Sibuk Gunung berapi memuntahkan laharnya, ada beberapa makhluk yang di utuskan untuk mengutip barang barang terbaik dari muntahnya. Antaranya ialah Muntah besi, Teras Gunung dan Juga Teras Bukit.

Yang ini ialah Muntah besi, bonda silap Kod la tu tuan tuan, sebab semalam Tok bawah balik 3 barang ni dan semuanya nampak sama sahaj bagi dia haha.. 

Muntah Besi ini di datangkan satu persatu sahaja, Tok belum menguji apa apa pun termasuk lah magnet ke atasnya , memang x sempat , semalam tok baru balik ke kedah sat, lepas selesai semak stock silver, yok terus balik ke Perlis, dan pagi tadi jam 7.am tepat pintu sempadan di buka tok terus  balik ke Sini Satun. Tu yang update lewat sejam tu, maaf lah ya. 

Taik besi ni ada banyak kelebihan, dan selalu orang pakai adalah untuk tujuan :

kekebalan di medan perang

Perisai sihir dan juga Guna guna

Dan Pak Guru menyatakan ia boleh di gunakan di dalam Penganyer ikan juga wallahualam


Item seperti ini orang kata ada banyak di siam.... Owh .. banyak Ya?... kalau banyak.. kita masuk aja siam, di sempadan mesti ada yang meniagakannya kan?... atau paling kita naik atas sikit ke Chiang mai yang selalu ada banyak batu permata, mesti ada jual kan?.... benda pelik dan banyak mesti selalu kita akan jumpa di Malaysia kan?.. lalu di mana... banyak nya tu di mana?.. nyatakan di mana dari kita cuma pandai cakap , benda ni banyak?... kalau banyak di mana? betul ga?

Sila rujuk Video Youtube di mana Muntah besi ini mempunyai kelebihan Kebal Umum, Kebal HIRIS. item di atas tidak tok uji, maaf jika anda lihat suapan halaman pada hari ini amat banyak sekali , dan keduanya kalau tok test, sudah pasti anda tidak akan berpeluang memilikinya pada nilai di bawah. 

Selain itu juga jika di berikan pegang kepada mangsa gangguan, saka, jin , mereka akan melatah dan merasakan benda ini amat panas sekali. 


Tok cuma ada 8 UNIT sahaja, siapa cepat dia dapat.


Kod Produk : TBUKIT 26619
Bentuk : Muntah Besi
MAHAR : RM 450

PROMO MERDEKA DAY 
 RM 150





Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231