MEMBER TOK MAT

Sabtu, 19 April 2014

RMG






Macam malas nak cakap lagi... dengan mahar promo ni.... sure terlingkup.... bagi peluang last dalam promosi Penarikan Sungai Jerang, Lepas ni rega akan ikut label 

Kod Produk : RMG 1804-350
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 350

PROMO : RM 250

KJ EMAS JERANG


Kecubung jrum emas Sungai Jerang ini berkhasiat di dalam :

Pelarisan diri dan cepatkan Jodoh

Pendinding dari sihir

Kekayaan dan kemakmuran
( kena la usaha gak )

Penaik aura wajah

Mempunyai isian khadam berbentuk Ular di dalamnya


Kod Produk : KJEMAS 1804-60
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 60

Jumaat, 18 April 2014

BATU KURSANI JERANG, JELEBU








Alhamdulillah ini ialah perolehan semalam, lebih cantik, berkualiti,anggun , bergaya dan memikat .... haicehhhhhh....

Sama dengan Kursani Panti, alhamdulillah khasiatnya sama tara namun keindahannya lebih luar biasa....

Kod Produk : KURSANI JERANG 1804-100
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 100

Jenis ini ialah jenis batu 

Ada ni sahaja, no request ikut dapoq

QUEEN MANI GAJAH





Dah lama x keluar jenis ini, tuan tuan, Mani gajah tergolong di dalam kumpulan Batu akik kerana ia terdiri dari bahan organik di dalam Bumi.. jika dalam gua kita panggil kristal... keluarga akik ada 12000 jenis dan setiapnya ada kategori dan grade masing masing.

QMG ialah di bawah Grade RMG dan pada kekerasan terbaik dari GMG..... Item Ni ada 3 sahaja, no request anymore okay


Kod Produk : QMG 1804-250
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 250

PROMO : RM 100


NEXT : 9.30PM

PERMATA GELIGA RAJA SULAIMAN



Kesemuanya 7 Biji dan dalam 1 nilai... alhamdulillah berjaya di asingkn mengikut gred masing masing dan jenis perolehan atas meja semalam... Syukran 

7 Permata ini mempunyai 7 khasiat berbeza antaranya ialah :

Pelaris
Perubatan tradisional
Menaikkan seri wajah
Pendinding 
Pemagar dari shir
Penumbal balik hasad dan fitnah 
Kekuatan Tenaga Bathin

Malangnya Setiap khasiat ini tidak diberitahu di manakah tempat permatanya, jadi lebih bagus kesemuanya di buat gelang sahaja atau boleh disimpan sekali di dalam bag

Raja Sulaiman ialah Ketua adat di kawasan Jelebu di alam Ghoib, kesemua raja raja yang menjaga Adat dan undang di kawasan Jelebu, Bahau, K.Pilah ialah seramai 11 kesemuanya.

Insyallah baru dapt bermesra dengan seorang ini sahaja dulu....

Kod produk : 7PR SULAIMAN 1804-250
Bentuk : 7 Permata Hebat
MAHAR : RM 250 ( Fix ) 


LOGO REKOMEN


Wordle: RECOMMEND


Kecuali Blog Induk ini dan blog EZ


Semua Blog Blog Kumpulan permaharan.jika ada page item nya mempunyai logo ini, maka ia adalah item yang direkomen sendiri oleh TMGB untuk pelanggan mereka..

Antara sebab musababnya ialah :

a) item rare
b) item pelik
c) Susah nak dapat
d) high Qualiti
e) Low Quantity

Maka pelaburan ke atas permata / item ini adalah pasti amat amat berbaloi dengan nilainya 

* antara di atas...... 

* Ada beberapa blog kumpulan belum sempat di QC kan itemnya dalam page page berkaitan kerana Tok perlu ke Luar kawasan segera..akan di kemaskini semula selepas kembali ahad ini




UPDATE 18.4.2014

























Akan masuk mulai mlam ini jam 9.00malam

Ada rega promosi tu ....

PEROLEHAN PERTAMA KAWASAN KE-2 JERANG

SOLD OUT FOR RM 800


SOLD OUT FOR RM 400


Berikutan Perolehan di Page :

http://www.geligabunian.blogspot.com/2014/04/perolehan-1742014.html

Tok telah memaharkan secara Pukal sahaja kedua item di atas , bukan apa ni.... banyak sangat .. nak kodkan jenuh jugak... semua item akan di hantar hari ini melalui pos laju Bahau.

Bagi yang memperolehi item di atas, tahniah....item di atas masih panas dan HOT lagi kerana baru diperolehi semalam dengan di hantar terus ke atas meja kerja TMGB. Alhamdulillah.... dapat duit sikit bua beli makan jadik la....

Bagi yang tak dapat tu, jangan marah... tu la.. len kali standby je kat blog GB 24 Hours tau...hahaha.. baru dapat tawaran yang tak selalu ada ini