MEMBER TOK MAT

Jumaat, 19 September 2014

TRACKING KOD POS LAJU 18.9.2014



Di atas ialah Tracking kod penghantaran pada hari khamis..

Alhamdulillah terima kasih dan semoga kita berurusan lagi di masa akan datang. 

Stok dana ummah masih banyak dalam simpanan

Stok batu dan geliga amat amat banyak, banyak sebab di holdkan akibat menunggu streamyx masuk ke kediaman baharu.

Sistem perniagaan , upload dan permaharan kami akan berjalan dengan sempurna kurang dalam masa 1 minggu sahaja. 

Penghantaran seterusnya ialah pada hari :

Ahad...

Terengganu cuti Jumaat dan sabtu tau

Rabu, 17 September 2014

TRACKING KOD POS LAJU








Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Di atas ialah Tracking Kod Item tempahan anda. Terima kasih kerana berurusan dengan pihak kami, Semoga urusan kita dapat di panjangkan lagi di masa akan datang. Terima kasih 

Selasa, 16 September 2014

UPDATE

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Mesej ini Pendek sahaja, ssemua update tok holdkan dulu kerana menguruskan hal perpindahan tok ke Terengganu, tok berpindah ke wakaf tapai kawasan perumahan di belakang pasaraya Xiri.

Item terlalu banyak ada dalam simpanan skrg, tukang hari hari canai batu, Barang landing time pula berlambak lambak sampai.

Tok perlu setting streamyx di rumah baru sebelum boleh memulakan semula update terkini.

Sekarang pihak kami memantau aktiviti blog sepenuh masa namun tidak dapat melakukan upload berikutan Internet slow. Insyallah masalah ini akan diselesaikan kurang dalam 2 minggu minima.

Dana ummah masih available, namun ibu Dana ummah Hanya tinggal 1 sahaja yakni note rm 10. Not rm 100 dan rm 50 sudah termahar sementara not rm 20 disedekahkan kepada yg amat memerlukan mengikut firasat hati dengan izin Allah.

Rabu, 10 September 2014

TRACKING KOD 9.9.2014



Alamak terbalik pulak, maaf tuan tuan, ni tok upload pakai tab sahaja, Tok x bawak kelengkapan penuh utk upload gambar seperti lappy atay desktop.

Minta maaf bebanyak

Alhamdulillah di atas ialah Tracking kod pos laju bagi item tempahan anda. Hari ini ada juga di hantar. Tun  Teja belum update lagi dalam bukunya

WANG DANA UMMAH

Assalamualaikum wbt dan salam Bahagia.

Alhamdulillah wang dana ummah kini keluar seperti yang di janjikan. Dana Ummah ini hanya di keluarkan 1x bagi 2 tahun sahaja, dan ia tiada peruntukan khusus dan umum untuk di keluarkan sepanjang tahun.

Syarat yang dikenakan masih juga sama dan faedah yang diperolehi pemiliknya juga tetap sama.

Bagi yang ingin memiliki sila kan terus membuat bayaran ke :

Maybank 5510 1669 1626 My gemstone

Untuk makluman semua, bagi yang ingin memaharkan / akad atas nama, sila nyatakan nama ibu ye. sebagai contoh:

ALI BIN MOHD. NAMA IBU FATIMAH.
JADI = ALI BIN FATIMAH.. faham ye tuan2..

Item ini tidak boleh di LOCK kerana ia tidak mempunyai kod. selagi ada stok selagi itu lah ianya ada di dalam simpanan kami, Item ini di datangkan Dengan jumlah yang sama iaitu 200,000 keping bernot :

RM 10
RM 20
RM 50
RM 100

Di dalam gandaan :

2x Ganda
3x Ganda 
6x Ganda

Nilai menentukan berapa besar sumber dan peluang anda , manakala GANDAAN pula ialah gandaan sumber dan peluang bakal anda perolehi, In syaa Allah

Tempoh Perjanjian antara Anda dan Alam Bunian iaitu Di Bank Dana Ummah ( Rawang Temple Park ) Ialah selama 1 TAHUN 6 BULAN SAHAJA. 

Di dalam tempoh ini anda akan di hampiri atau di dekati dengan peluang peluang di dalam hidup anda yang bakal merubah hidup anda dengan izin Allah, Pemilik wang dana Ummah ini akan di bukakan laluan kerezekian dengan izin Allah , sebagai contoh mudah mendapat pekerjaan, mudah mendapat diskaun luar biasa di dalam perbelanjaan, mudah mendapat peluang keemasan dan promosi kenaikan pangkat dan perkara perkara yang tidak terduga.

Pemegang wang dana ummah ini dan yang lepas boleh di katakan 98% berjaya di dalam kehidupan mereka berasbabkan wang dana ummah ini dan izin dari Allah swt. Berusaha di jalan Allah ini banyak caranya dan banyak laluannya, pilihan kita menentukan samada ingin berusaha di jalan biasa atau juga berusaha di jalan luar biasa yang hanya datangnya 2 tahun 1x ini.

Jika Tok ingin bolot duit... hari hari ada awang weiii.... benda ni mai 2 tahun sekali. 

Bagi yang masih dok berfikir, silakan dulu berfikir, tunggu lagi 2 tahun lah kalau nak memilikinya lagi.

Rebutlah peluang ini sementara masih ada. Tok mengikut mahar yang di tetapkan, kalau pokcik nak kaya, pokcik boleh jual sekeping ni RM4000 la awang weyyy....

Jadi semasa ingin memaharkannya, silakan letak kos pos kawasan anda.. di dalam berurusan niaga mistik, biarlah kedua pihak ada keikhlasan, baru ada berkahnya. jika semenanjung Rm 6.00, Jika Borneo Rm 10.00, Jika Singapura RM 50, Jika Brunei RM 60, Jika Luar dari sini RM 110-160 untuk sekali penghantaran. 

Ingat lah satu perkara . In syaa Allah selagi kita bertawakal kepada Allah, berikhtiar menggunakan apa sahaja medium yang Allah keruniakan, Insyallah Berjaya.

Dana Ummah Kali ini Diperolehi Melalui gerbang Sekayu. Alhamdulillah... bermulanya gerbang di buka, hujan turun di kawasan sini... Syukran.. mungkin kebetulan, namun nampaknya pengeluaran wang dana ummah ini mendapat rahmat dan petunjuk dari Allah swt yang maha besar.


UNTUK PERMAHARAN

Jangan Lock..... 

Terus buat pembayaran ke akaun di atas atau Pay Pal.... Tolonglah anda jangan membayar menggunakan Western Union.....


Sila Whatsup Ke 0111-777-5251 / 017-825-9540

Nama, alamat, Nama Item

Jika ingin di akadkan kepada nama anda :
Sila Berikan Nama, alamat, Tarikh lahir, Nama Item

Barang yang di akadkan dengan nama dengan kami tidak boleh di maharkan semula kepada org lain


1 Keluarga hanya dibenarkan seorang sahaja memilikinya, jika aku nak buat tamak duit, satu kuarga boleh beli..... ingat 1 org sahaja dalam 1 sesi rumah

Boleh membeli 1 set dana Ummah ini sebagai contoh:

RM 10 Ganda 6 : RM60
RM 20 Ganda 6 : RM 120
RM 50 Ganda 6 : RM 300
RM 100 Ganda 6 : RM 600

TOTAL : RM 1080 + KOS POS : ???( Ikut Kawasan anda )


Jika ganda 2 dan 3 utk 1 set sama juga kos posnya.

Nak ambil sekeping pun boleh. nanti nak lagi tunggu lah lagi 2 tahun ya


========================

Dengan itu... diumumkan....

Permaharan WANG DANA UMMAH KINI DI BUKA SEHINGGA IA HABIS !!!!!


========================


SOALAN SOALAN 

1. Boleh tak belikan utk org lain?
- Boleh 

2. Saya dah memiliki yang lepas dana not 50, boleh tak memilikinya lagi kali ini ?
- Boleh , kerana tempoh 1 tahun 6 bulan lepas sudah tamat bagi dana ummah yang pertama dulu

3. Boleh tak saya beli 1 set untuk saya dan isteri?
- Tak Boleh, salah seorang sahaja

4. 1 rumah ada 4 keluarga, adakah 4 keluarga ini boleh?
- Tidak.. 1 rumah hanya 1 keluarga sahaja

5. Boleh di akadkan nama?...apa kelebihan akad nama dan tidak akad nama?
- Boleh ..... keduanya ada kebaikan dan kelemahan....

Akad Nama : Item jika hilang, tetap masih boleh menerima faedahnya sehingga tamat perjanjian 1 tahun 6 bulan

Tanpa akad nama: Barang boleh mahar pada org lain sesuka hati namun jika dalam simpanan barang hilang, maka faedah juga terputus dan akan diperolehi kepada si pencuri

6. Boleh tak guna KAD DISKAUN?
- Tak boleh tuan, sebab tok memaharkan pada kadar minimum, jika tidak dana ini hanya akan memberi musibah kepada tuan dengan izin Allah swt
Setiap not mempunyai ibunya dipanggil ibu dana ummah, alhamdulillah ibu dana ummah sudah di maharkan RM 3000 bagi not 100... Not lain sama nilainya. rajah di dalamnya berbentuk 3 segi dan ia wajib di akadkan nama

=============================

BAGI YANG BELUM PAHAM LAGI .....

1. Di atas cuma contoh sahaja, anda boleh membeli sekeping pun, di atas gandaan yang anda mampu.

ganda 2 maka kalikan 2, ganda 3 kalikan 3, ganda 6 kalikan 6... itu caranya ya.

1 org terhad 1 kpg not sama jenis sahaja, tak boleh sama jenis not nak amik 2 kecuali atas nama org lain

Jika nak amik 1 SET tak sama gandaan juga boleh, Rm 10 ganda 2, Rm 20 Ganda 3, RM 50 Ganda 6 dan RM 100 Ganda 2...tiada masalah, jumlahnya anda kirakan sendiri.... 

Di atas cuma cth sahaja , senang tok kira 


===============================

GAMBAR GAMBAR 

1. Dana ummah biasa sama seperti tahun lepas,, sebijik

2. Ibu Dana Ummah hanya ada 4 sahaja salah satu sudah di Grab oleh seorang pelanggan  



INI IBUNYA DANA UMMAH








Untuk Ibu ini hanya ada 4 sahaja

Tiada tempoh perjanjian, sebelum membeli bawakkan jumpa guru anda, tanyakan dulu apa boleh dia buat untuk anda 



Selasa, 9 September 2014

DELIMA CINDAI


























Fuiyooooooooooo

Delima cindai Combo 3 beb..... amacam.....?....

Ni orii arr , bukan kaca atau omputeh panggei Glass syntetic heheheh....

Alhamdulillah... rasanya tak sempat kome baca akan khasiatnya , dah kena lock kot

Insyallah 

Penaik aura 

Perubatan ( Lebih dri delima lepas )

Baik buat aliran darah

Namun bukan untuk didik jadi merah air, yang lepas tu insyallah mampu

Mempunyai RAYS..... 4-6 x silap tok, tak sempat kira la pulak, banyak sangat ..... ni hak last insyallah 


Kod Produk : 3D5 CINDAI 4914-150
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 150

MANI GAJAH TERUNA










Ada 2 Sahaja utk kali ini, jika nak rawnya, RM 400 sahaja...kalau nak sila request di wassup 0178259540 ya, insyallah.

Khasiatnya sudah pasti pengasehan ampuh dengan izin Allah swt 


Kod Produk : MGT 7914-300
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 300