Khamis, 28 Julai 2016

GELIGA DEWA A'SAD







Sohih Mr Baz penin lagi ni... Geliga Tok Galer belum keluar lagi.. ada tok berikan kepada dia tapi belum untuk di maharkan.. silap boh nama dah dia ni

Geliga dewa A'sad dari kalangan Panglima bunian ini mempunyai energi pembalikan sihir , kandungan organiknya berupaya menyembuhkan keresahan akibat kadar hormon yang tidak menentu di dalam badan manusia. 

Sesuai bagi mereka yang merawat pesakit namun mempunyai kitaran haid.. maklum.. ketika haid, nak meradang tu mudah, kerana itulah khususnya salah 1 sebab kenapa perawat wanita tidak di benarkan merawat ketika datang haid.. selain dalam keadaan tidak suci


Kod Produk : GTGALER 26716
Bentuk : Geliga Perubatan
MAHAR : RM 99.25


2 Alam







Geliga 2 alam ini Tok isikan dengan kelebihan :

Penguat semangat bagi mereka yang lemah, insyallah dengan izin Allah bagi mereka yang lemah semangat akan lebih berani dan berkeyakinan, tak kiralah depan hantu atau depan audience, ia diisikan dengan bacaan ringkas namun mampat yang memang khusus menguatkan semangat dan daya keyakinan diri

Sesuai bagi mereka yang mudah lemah , dan berputus asa, kurang bersemangat, melakukan kerja sekerat jalan dan mudah berserah


Kod Produk : GDA 26716
Bentuk : Dua alam
MAHAR : RM 70


GELIGA SARANG ULAR & TAAT WALI

Assalamualaikum Wbt dan salam sejahtera

Alhamdulillah semalam tok mendapat sebuah tawaran dari seorang Peniaga batu permata terkemuka di Kuala Terengganu. Berkenaan Batu sarang Ular beliau singgah ke rumah tok dan memperjelaskan menjejaknya dari seorang sahabat yang juga pelanggan di blog ini. 

Kata beliau, batu sarang ular tidak boleh di jual pada nilai seperti yang tok maharkan, ia mampu dimaharkan RM 5000 sebiji dan beliau ingin memajukan ia di dalam pasarannya sendiri, ia termasuk juga lah batu taat wali / tok wali yang bewarna hijau itu. 

Bagi Stock sarang ular insyallah selepas ini hanya yang di dalam blog sahaj di maharkan, tiada stok dapur bagi memberikan ruang kepadanya untuk memajukan item tersebut di dalam pasaran perniagaannya sendiri. 

Geliga Sarang Ular






Taat wali Hijau

PERMATA GELIGA AIR ISTIMEWA








































































































Maka tok kosongkan semula khadam minyak ini kepad apermata biasa, tok rasa ramai yang tertawan dengan rupa alaminya berbanding kegunaannya sebagai khodam minyak dan tok juga faham keadaan sekarang agak merumitkan bagi nilai 200 sekalipun.. Namun percayalah...kita sebenarnya rakyat Malaysia kaya.. kita sahaja tidak sedar. 

Item ini di kosongkan kembali dan kembali kepada asalnya iaitu kelebihan :

Penyejuk dan penstabil Mood

Penawar demam panas

Ia bukan kecubung biasa... anda boleh tanya kedai dan insyallah kedai akan cakap batu ni mahal

Isian lain boleh di lakukan jika anda berkehendak termasuklah Khodam minyak


Kod Produk : KM 24716
Bentuk : Khodam Minyak 
MAHAR : RM 80.25