MEMBER TOK MAT

Khamis, 24 Julai 2014

TEMPAHAN PELANGGAN ........ANDA BOLEH MARAH TOK JIKA NAK

Assalamualaikum wbt dan alam bahagia


Dukacitanya di maklumkan ... walau sudah bersungguh sungguh kami cuba melakukan yang terbaik buat pelanggan semua... namun kami gagal berikutan masalah tukang di dalam menyiapkan semua tempahan anda....

Anda boleh marah tok sebab tok pun dah meluahkan semuanya pada tukang..... Tok tak tau nak cakap apa dah.... sorang dua cust sure and of course maki hamun tok punya...

Tai 1 ja tok nak cakap.... ini la masalahnya kenapa dari dulu kami tanak amik sebarang tempahan cincin walau buatan cantik dan unik..... masalah kekurangan tukang dan tempahan yang terlalu banyak mereka terima dari pelanggan luar ( bukan pelanggan tok ).

Marh lah tok.,... maki lah.... Tak pa la, tok redha menerimanya makian ada..


Baca Perbualan di bawah dan TOLONG baca :









Rabu, 23 Julai 2014

CINCIN DELIMA CINDAI SAIZ 18








Kod Produk : CINCIN DELIMA CINDAI SAIZ 18 26714-250
Bentuk : Cincin
Saiz : 18
MAHAR : RM 250 ( Fix )


Ada 1 sahaja tau... dan ini ialah cincin milikan Hj Maarof sendiri tok kenen kenen dengan dia di jarinya Tok kata " sempena raya takkan takda jajan best untuk pelanggan kita kot ji ?" hehehe.... dia pun membuka cincin ni dan meletakkan depan Tok.... " nah amik la , haji bagi murah murah saja... "

Alhamdulillah syukur nikmat, kepada Tuhan yang memberi rahmat ( lagu nasyid )

Alhamdulillah, kelebihannya sama saja lah dengan delima cindai lepas tuan tuan, tak perlulah tok menyatakannya lagi di sini kowt ..... Uiiiii naik lemak ar dah murah nak descripsi panjang lebor plok hahaha... ( gurau je tuan tuan ye )

Alhamdulillah :

Ni siap cincin, kalau tuan tuan beli kat tok pun rasanya rega batu ni saja dah RM 250 kan.... bhahahahaha..... ingat tau, last penghantaran kita ialah pada hari khamis ni.. pakai nation wide

So...tok nasihatkan hari rabu malam kena call pihak kami untuk mengingatkan semua item anda, manaaaa laaaaa tau kot kot ada yang tercicir..... Nombor yang di buka HOTLINE malam itu ialah :

0111-7775251
01121709939
0196046861

Tok , Mr Baz Al-Hadi danTun Teja akan menjawab panggilan anda ( 9.00pm-5.00am )

5 BERTUAH DARI 27 JUTA RAKYAT MALAYSIA DAPAT DUIT RAYA





Sempena Aidilftri yang bakal berkunjung tiba....

HANYA UNTUK 5 ORG BERTUAH SAHAJA DARI 27JUTA RAKYAT MALAYSIA

Tok akan pulang ke Terengganu pada hari Khamis ini insyallah mulai bertolak pada jam 12.00 dan akan singgah di Cawangan jelebu untuk 1 malam... perjalanan Tok ialah dari :

Johor bahru---> Highway Utara selatan----> Yong Peng Utara-----> Segamat-----> Bahau----> Jelebu / REHAT 1 MALAM / Jelebu -----> Highway Karak----> Jalan Jabor----> Wakaf Tapai / SAMPAI RAYA KE-3 / ----> Kuala Terengganu----> K.Baharu----> Jeli----> Grik----> Kedah----> Perlis----> / SAMPAI RAYA KE-7 / ----> Highway Utara Selatan----> Perak----> Johor Bahru.../END/.

Selama di dalam perjalanan ( dalam perjalanan dan di hentian lebuhraya sahaja ) jika anda terjumpa Konvoi Tok Mat GB bersama staff di mana salah 1 kenderaannya bernombor Plat JMC 7747 ( HITAM ) . Silakan angkat Lampu Tinggi 3x , pihak kami akan memberhentikan kenderaan bagi menyerahkan sekeping cek ini sebagai duit raya anda ( selagi tidak habis 5 cek ini ).... semua penyerahan akan di masukkan gambarnya di dalam Blog dan peluang ini terbuka kepada semua yang mengetahui akan berita ini tidak kira pelanggan GB, bukan pelanggan, dan juga kepada yang tak pernah membeli dengan pihak kami. 

IANYA ADALAH TANDA PENGHARGAAN KAMI BUAT ANDA.... DAN PELUANG KAMI MENGERATKAN SILATURRAHIM BERSAMA ANDA

KECUALI : Staff GB, Ahli Kumpulan GB ( Blog )...... 

Ahli GB dan ahli Kem boleh dan sah 


Tarikh Cek ialah 28.7.2014 iaitu Hari Raya Pertama Insyallah...

TESTIMONI MINYAK DEWA SEMATA


Alhamdulillah, terima kasih atas testimoninya tuan.... testimoni pelanggan amat kami hargai 

ESOK.....LUSA......KITA JAMU MATA DULU......

Ini ialah Banjaran Nakawan dan puncak tertinggi berada di depan rumah Tok sahaja, jalan kaki pun sampai



Ni Abah Tok ....amacam, muka sama tak



Ni tok la


Assalamualaikum..... esok amik barang semua tempahan cincin yang sempat disiapkan....lusa balik kg doh..... 

Selamat Hari Raya Aidilfitri.... Maaf Zahir dan Bathin.... zahir je kot...sebab kita takde touch bathin hahahaha.....

Staff Tok pun nak ucap juga...kita tunggu kot kot esok ada pesanan mereka okay

AUTO SCHEDULE

Assalamualaikum wbt dan salam hormat buat semua pengunjung Blog GB

Alhamdulillah beberapa item sudah di jadualkan untuk diterbitkan secara automatik pada hari hari yang sudah ditetapkan.. Alhamdulillah

Ini Hintnya :

www.geligabunian-ez.blogspot.com



www.geligabunian.blogspot.com


Nama item di rahsiakan, hehhhe , baru supriseeee!!!!

Selain itu juga MUNGKIN akan ada pertambahan item di luar jadual yang Tok perolehi semasa di dalam perjalanan Tok ini



Selasa, 22 Julai 2014

UPDATE 23.7.2014








ESOK JAM 11.00AM


Ada 1 sahaja barang di masukkan, asal ada je la ni haha.....Yang lain akan di masukkan secara berskala dan sampai page akhir kita akan bagitau ya..demi raya