MEMBER TOK MAT

Isnin, 3 Ogos 2015

PRE-ORDER CINCIN ALIFF







Ada Pepatah Sufi berbunyi :

" Tegaknya diriku umpama tegaknya alif, tegak ugamaku umpama tegaknya alif "

Ada aliff dan wau, tok lebih suka akan perkataan aliff dan Tok tahu ramai di kalangan anda di sini sifat diri alif, tegak ... 

Kenapa Cincin cincin seperti ini ada kalimah kalimah?...

1. Untuk mengingatkan diri setiap kali kita melihatnya. Cincin sebegini biasa di pakai Kalangan Sufi yang belajar tentang diri di dalam diri, tegaknya di dalam Ugama ibarat tegaknya alif, tidak berbengkok seperti Ba dan seterusnya. 

Maka setiap kali mereka melihat cincin ini, mereka akan ingat, siapakah diri mereka dan apakah tanggungjawab mereka kepada Agama dan Para Guru mereka. Individu yang memiliki cincin seperti ini selalunya jarang berbuat jahat... bayangkan semasa nak berzina, tangan dok merayap.. sekali nampak cincin ini di jari... timbul perasaan malu kepada Allah dan diri sendiri. Jika nak memukul isteri, baru di angkat tangan, kelihatan di mata perkataan aliff ini, tidak jadi memukul... kerana sifat peribadi sufi bukanlah begitu.

Cincin juga terkadang mempunyai kalimah, ini melambangkan apa amalan yang di bawa, ayat apakah yang di jadikan amalan kita di dalam hidup..ingat .. ayat yang kita pegang mampu menjamin kita di sana kelak. Malah setiap kali kita melihat cincin itu, kita pasti akan membacanya... itu yang di panggil zikir melalui bahasa arab iaitu membawa maksud kepada INGAT..... Zikrullah beerti Ingat Allah.

Cincin ini tok hanya mampu sediakan secara Pre-order sahaja... ya lah jika nak tgu tok dapatkan , nak sampai di ganu ni dulu... pastu nak pos semula ke pemiliknya, kan dah jadi lambat... jadi kita buat pre-order sahaja ... Selepas di maharkan, ia akan terus di poskan ke depan rumah anda .

Mahar yang di tetapkan sudah meliputi semua kos.. kalau rasa mahal.. beli sendiri je la ye.. tapi nanti dah uruskan , tahu la itu ini, convert mata wang dan sebagainya, itu belum masuk kastam cek dan dia panggil suruh kita bayar lagi.. Macam tok..kita memang dah ada Ajen di KLIA. Jadi kalau ada apa apa masalah KLEA semua... tapi kalau kena cukai tinggi, tok biarkan je la... cukai barang letrik 30% beb... belum GST.... Aduh


Item di atas hanya ada 1 sahaja buat masa ini..... 



Kod produk : R-3817ALIFF
Bentuk : Cincin
SAIZ : 16
MAHAR : RM 500

Saiz Boleh ubah sebab ia Perak asli

PRE-ORDER CINCIN SULAIMAN AKIK YAMAN









KOD PRODUK : R3817MON
Saiz : 22















KOD PRODUK : R-3817KAL
Saiz : 17













KOD PRODUK : R-3817KAL
Saiz : 22

Setiapnya hanya ada 1 sahaja, hand made bukan mesin atau laser.

Di perbuat dari Turki dan dari jenis akik Yaman


Bentuk : Cincin
MAHAR : RM 500


*Siap Semua sampai depan rumah


LAPIS LAZULI


















Lapis lazuli .... yang tu hari kecik sikit kan, yang ni besar lagi dari tu hari punya... err. korang paham ke ayat tok ni hahaha.

Jenis Lapis lazuli di gunakan di dalam keupayaan :

Menaikkan wibawa

Menarik toksin di dalam Badan pemakai

Menundukkan musuh

Well.... item jenis ni tok tak banyak dah... nak perabih stok cepat sikit sebab nak masukkan perolehan 2 hari lepas yang bertimbun timbun tu..... 

Kod Produk : LLAZULI 2815
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 80

MINYAK RAJA ISTERI







Maiiiiiiiiiii dah.... ui lama dok tunggu kinyak Raja Isteri, sampaikan Customer yang return bertanya pun tatau dah la ni dok mana... kerap di tanya minyak ini .... namun macam tok dok kata la, susah nak dapat... kalau time dia ada, banyak, kalau takda... bertahun mau tunggu.....

Alhamdulillah kegunaan minyak ini adalah untuk:

Meramai dan memperbanyakkan isteri


Serious?....... Yes... Seriously...sebab tu la jadi permintaan sejak setahun ni beb... Tengok tok... ramai tak hahahha

Kekuatan minyak ini ialah ALAMI, bukan isian, bukan Jin punya


Kod Produk : Minyak Raja Isteri
Bentuk : Cecair / Minyak
MAHAR : RM 86.25

OMPUTEH MAIN JIN

Item di atas ialah dari peniaga lain , bukan dari peniaga Hexagram okay.

Di sini tok nak bukakan mata sesetengah orang yang masih buta dan pekak bahawa omputeh pun main benda ni dah lama dah.... 

Kawan Tok yang pernah keje di mesir cakap, kalau di sana, tok tok arab main jin lagi Gila dia punya dasyat. Kalah Melayu...

Mungkin tidak mustahil kerana banyak sudah ilmu melayu di pupuskan kerana di salah guna, di pendamkan bersama pengamal sehingga ke liang lahad.... 

Item di atas diisi dengan 711 ribu Jin Ifrit.... tak ke gila namanya tu?.... 

Tapi paling tak pun, dorang tau nama MARID tu , kita panggil Ifrit...... Barang macam ni la kita nak elak dari memasuki GB, mana tau ke depan tok terlepas pandang, tegur la ya

PRE-ORDER ALL IN ONE HEXAGRAM


Semua dalam 1:

Mendapatkan cinta ( Pengaseh )

Pengaruh dan kedudukan ( Wibawa )

Perisai penghadang dari sihir ( Witch )

Kekuatan Dalaman ( Rohani )

Penunduk makhluk ( Menundukkan )

Mengimbangkan kesihatan dan minda ( Saraf )

Memudahkan mendapat kekayaan dan kemakmuran dunia

Membuka Dimensi Untuk pemilik ( Gerbang Ghoib ) Melalui terawangan di dalam tidur 


Kod produk : HEXBRONZALL 3817
Bentuk : Hexagram ORI
Kuantiti : 10 
MAHAR : RM 500

* Mahar siap semua.... 




GELIGA ULAR TEDUNG SELAR (GUTS)





















Apa Macam , ada Bran?

Semalam ada sorang member call, dia cakap ada 1 cina jual geliga jenis ni kat kedai dia RM 6000.... Tok cakap... wa caya sama lu la, sebab dulu Cina di Danga Bay ( Masa tu mall danga masih ada ) pun jual dalam Rm 4000.... Kalo ikut hati yang tamak, mau mau RM 2000 paling kurang nak jual.. tapi takleh buat macam tu... saluran kena jaga... sekarang bukan senang nak dapat batu luar negara dengan convert duit 4.2 ( info kawan kastam ).... fokus sepenuhnya pada penarikan je la... Hexagram pun kalau takde pre-order, tok x order dah la.... sebab matawang kian menurun .. adowhhhhh..... GST dah kutip pun boleh jatuh ka?....

BAik.. di atas bukanlah Amethyst... jangan sangka amethyst ok... ia adalah asli geliga Ular Tedung Selar yang di perolehi di Betong sebelom Tuan Faisal TEmerloh datang sini, la ni sampai lagi 5 hari dia sedang bertapa di sana nak dapatkan Puteri Saiba... alhamdulillah malam pertama dia buat dah dapat sign dengan senyuman... doakan dia berjaya la

Kelebihan Geliga Ular Tedung ini khusus sebagai :

Menundukkan Sekalian manusia dan Binatang serta Jin

Kewibawaan yang besar dan dasyat sekali

Penolak sihir dan gangguan Jin

Awas bagi pemakai mereka akan selalu di jeling manja awek awek di luar sana, Tok dah kena dah ...... dah kena jeling pastu siap kena cubit ngan wife ... apa pulak kan.. org lain jeling manja, kita yang kena cubit... tak patottttttt

Kod Produk : GUTS 2815
Bentuk : Geliga
Kuantiti : banyak ni je
MAHAR : RM 450