MEMBER TOK MAT

Khamis, 26 Mac 2015

ITEM SANGKUT ( WAYAR KASET PUTUIH )

Assalamualaikum wbt semua dan alhamdulillah...

Item yang tok bawak dari terengganu kebanyakan darinya sudah habis , yang tinggal cuma beberapa biji lagi saki baki batu batu Beryl dan Kristal Mani Gajah Bunian , Urusan tok akan siap pada petang ini dan tok di jangka akan pulang ke Terengganu pada Malam ini, insyallah. 

Jadi item item akan Tersekat sebentar untuk 1-2 hari untuk memberi ruang kepada diri tok berehat selepas memandu dari Jb-Ganu. Mungkin juga tok takkan berehat kerana jadual seterusnya tok harus ke Golok dan Pattani bagi menguruskan keluar masuk Item item dari Thailand, Vietnam dan China. Orang Johor cakap ..." memang barai habis la engko " hahaha

Ok nanti jumpa lagi ya, selak selak la barang di page lepas ada yang x di grab lagi tu....

Rabu, 25 Mac 2015

AKIK GARUT

















Setanding dengan Akik Macan yang glamour di indon tu, lihat..akik pun boleh glamour beb.. sebab peniaga bersatu.. ni tak.. tengok trend je banyak. tgk org jual MG laku, pahtu sibuk la jual gak sampai bersepah , aduii laa.. mcm kes pisang goreng la... Indon ni lain, drg memang sebangsa dengan kita, tapi Kepala Otak dorang Bijak sikit walaupun negara drg tak maju.

Akik Garut ni pernah glamour dulu, yang glamourkan ialah orang Indon Jugak la. Orang kita pun terikut.... It's about apa tau?..... Larisss Lajakkkkk...... Di sebut dan disebut dan akhirnya kita menerima.... ia sama dengan isu " Mana ada beban, Lain kali tanya la duluuuuuuu "...... disebut berkali kali dan Ramai yang boleh menerima. Ini di panggil Didik Minda bawah sedar, Ahh... sudah la.. tok bukan pakar psikologi dan x layak membincangkannya, cukup ada utk tok guna dah la kan hahhaa...

Ok insyallah akik ni berkeupayaan di dalam :

Kerezekian

Jenis Rare Habis. Ini u All g cari di kedai Gems... Tobat takda aih... 

Perubatan Tradisional ampuh dengan izin Allah Swt


Kod Produk : AGARUT 19315
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 450

AMIK KAW : RM 150

MINYAK CENDANA






Guru Tok memaklumkan bahawa minyak cendana di pakai bagi di dampingi Kalangan Bunian yang baik dan alim, manakala Gaharu pula untuk di dampingi dari kalangan Jin Yang Tinggi pangkatnya dan alim, wallahualam.. tapi sampai sekarang pun tok tetap ikut instruction Arwah. 

Ini ialah pati minyak cendana yang KAW KAW amik KAW punya. Gaharu pun Kita Ada KAW KAW punya pati... ni Pak Tua Laut dah tengok depan mata la ( Gaharu ) tapi dia x berani angkat, pasal pati gaharu.... sendiri mau ingat harga dia k hehehe... 

Pengalaman Tok, Hak Tok pakai 2 tahun lepas pun belum lagi cecah separuh... ni pakai sikit, bau dia...perghh.. memang mengancam jiwa, pekat nya tu macam Susu Cap Junjung masuk peti la. Ini barang ada 4 lagi baki. Insyallah Tok akan cuba dapatkan, namun ia bukan sesukar AMG semalam tau. IA LEBIH SUKAR lagi. Hanya Pokok mengenal Minyaknya, Hanya Yang Ahli tahu yang mana Aslinya.


Boleh di olahkan sebagai minyak pengaseh alami. Baca Ayat Yusof... bilangan Ganjil , bagi yang amik ijazahnya tu hari boleh lah buat, kalau x amik, nak buat pun boleh , tapi kalau cust drg mengigau waktu malam, jangan kang nak cari tok pulak..itu memang akibat amik ilmu tanpa COP HALAL hahaha.... ini Cop Halal Bukan JAKIM punya tau, Ini Cop Halal Alam Ghoib punya. So, kalau nak ilmu lagi bagi yang belum amik, Amik la secara Halal..Baru berkat na.


Kod Produk : MINYAKCENDANA
Bentuk : Minyak 5ML
MAHAR : RM 200

================================
GRAB ITEM INI dan dapatkan 1 barang percuma di bawah nilai Rm 150 Di Blog GB dalam masa 3 hari.

===============================

Tawaran di atas selalu di berikan kepada pelanggan dari IBAY Sana. Namun macam apek tu cakap la, lupa password, so kita tumpang barang IBAY ni ke dalam sini dulu na...Lepas ni takda dah, semua akan ke ibay balik... ni sementara Tok ada di Johor boleh la 


Selasa, 24 Mac 2015

GELIGA NAGA HITAM

















Amacam.....

Ini barang arrr, wa mau masuk itu Ibay... tapi pasal ini lappy arrr... tade itu simpan dia punya password... so wa pun lupa apa lia punya password , mau cek sama pc sana, sikalang manyak jauh , wa sikalang arr ala li Johor mau ulus itu SSM sama Swap kelete, tukar suke sama suke dengan kawan la, mau beli balu arr tale wang aarrr, tukar saje, wa senang ati lia pun senang hati wooo...Habis celite.

Ini balang ale dua saje... tale tige atau lebih punye... 

Aduh sakit lidah , terbelit macam ni, sekali dengan urat perut jadi sembelit kang. Ok.. insyallah khasiatnya amat bagus di dalam :

PENGARUH 

KEWIBAWAAN PEJABAR DAN JABATAN

PENUNDUK MUSUH DAN LAWAN

KALO BUAT ROADBLOK, INSYALLAH PESALAH BOLEH TERKENCING DALM SELUAQ

ARAHAN DI PATUHI

Kod Produk : GNAGAHITAM 19315
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 600


====================================
TAWARAN GRAB ITEM INI 

Grab Item ini dan dapatkan 3 barang di bawah nilai RM 540 dalam masa 3 hari di blog utama
====================================

AKIK MANI GAJAH







Huyooooooooooooooooooooo..................

Tengok warna dalam... Pekat?

Ni kita panggul Akik Mani Gajah.. namun bukan seperti akik akik mani gajah biasa yang lepas... Perolehan lepas tu memang mengancam habis

Warnanya DWI COLOUR, Coklat dan keputihan. Major n minor lah kan. 

Mercedes AMG eh?... ke BM?, haha mana la tok tau, tok tau naik je ... haha... So ingat AMG , ingat Akik Mani Gajah ni tersemat di minda setiap yang membacanya, Toinnkkkk....

Apa khasiatnya?... heeeeee.... ni barang... kalo cakap senang, x juga senang nak dapat.. ia bermusim, tapi sekali datang memang banyak, kalau habis ...bertahun tunggu....

Kita bagi harga kekawan la ok

Kod Produk : AMG 19315
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 200

RM 110

UPDATE YANG TERTINGGAL..HUHU




























Assalamualaikum wbt...Alhamdulillah..ini item yang sepatutnya masuk ke blog sebelum2 ni lagi, tapi tok tertinggal pulak..maklum la dah tuan mcm ni la..lupa aje..nasib baik bini xlupa..hahaha.. tq tuan Nazir coz ingatkan tok... InsyaAllah item2 ni akan naik bermula jam 9 malam pada 24/3/15..

GELIGA ULAR SAWA BETONG


















Ini ialah fosil ular sawa jadi batu. mungkin sang kelembai sesat mai sini gamaknya. Geliga ular sawa ini insyallah mampu di jadikan ikhtiar sebagai:

 penunduk manusia
penunduk jin
 penawar gangguan jin 
dan kes kes kerasukan histeria

Kod Produk : GUSAWA BETONG 22315
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 130