MEMBER TOK MAT

Khamis, 23 Oktober 2014

UPATE AKAN KEMBALI

Assalamualaikum wbt dan salam bahagia...

Alhamdulillah tok akan berangkat pulang ke ganu esok dah. Nak singgah di kuantan amik adik yg study di sana dan lajak terus ke permaisuri amik anak anak di sana.

Blog akan ada update insyallah lusa tu kita mula lah macam biasa. Penghantaran memang berjalan mcm biasa walaupun tracking kodnya x masuk ke blog.yang penting barang anda sampai dengan selamat..untuk info tracking kod anda .boleh lah menghubungi saudara Baz kerana beliau mengendalikan kedua tablet tok 01117775251 / 0178259540 sepanjang tok berada di Melaka 6 hari 5 malam. 

Bagi yang belum mendapat item mereka cepat sms / wassup ke nombor di atas ya.

Nombor peribadi tok akan ditutup mulai sebentar lagi hingga esok sebab nak rehat utk drive pada esok hari. Sementara 1 hp lagi standby bagi memantau aktiviti blog ( no ni x semua tahu nonya )

Selasa, 21 Oktober 2014

SUBANG ISIAN PERMATA ASLI


























Landing Time, yeahhh bebeh hehehehe.....

Lawa lawa belaka, alhamdulillah... item ini mempunyai permata asli di dalamnya dan diisikan dengan penaik aura, pengasehan dan daya tarikan bagi tujuan pelarisan. insyallah.

Bayangkan isteri anda pakai haaaa.... Wife tok pakai 1 , comey gak.....

Jadikannya sebagai hadiah untuk si dia.......

Kod Produk : APK ( LT ) 161014-60
Bentuk : Anting2
MAHAR : RM 60





Isnin, 20 Oktober 2014

BID MINGGUAN 18.10.2014



Dana Ummah final di atas Adalah Khusus BAGI TUJUAN

 Kelancaran kerezekian , pekerjaan, memudahkan urusan, menumbal balik Sihir dan guna guna ke atas pemilik dan keluarga. Meredam dan menjauhkan kemiskinan, hinaan, kejian dan mengundang rezeki yang tidak terduga

Insyallah dengan izin Allah azimat dana Ummah final ini di ritualkan oleh Kiyai kiyai di alam Ghoib dan ia adalah kunci bagi penutupnya dana ummah pada kali ini.

Antara lain kehebatannya ialah :

1. Tiada tamat tempoh, pakai selamanya

2. Mampu di jadikan azimat Kekebalan dengan memasukkan ke dalam gulungan bekas azimat dan di pakaikan di pinggang, malah ia mampu dengan izin Allah menghilangkan pemilik dari penglihatan musuh

3. Medium perubatan dengan menekapkan di mana mana kawasan pesakit yang mempunyai Saka, Gangguan, Kerasukan dan histeria sambil di bacakan ayat kuncinya :

" Ya Allah , Ya Allah , Ya Allah , Tawakkal Alallah ......niat......"
( Jangan anda terkejut dengan reaksinya, insyallah )

4. Penglimunan untuk kenderaan jika di letakkan ke dalamnya

5. Boleh di gunakan di mana mana negara tidak hanya pemilik dari dalam negara kerana kesannya tetap ada walau di mana sahaja di dalam dunia yang menggunakan wang

Semua khasiatnya adalah dari Allah swt dan di kurniakan kepadanya akan kelebihan kelebihan ini bagi 1 orang dari 27 Rakyat Malaysia




MAHAR BIASA : RM 4000

QUICK GRAB : RM 3000

================================================

MULA BID : RM 1.00

MULA BID : 18.OCT 2014 / 12.00 PM
TAMAT BID : 20.OCT 2014 12.00 PM



PERATURAN

Boleh Quick GRAB

Pengguna Baru GB kurang dan Belum pernah Membeli dengan Kami hendaklah meletakkan nama tanpa bin dan lokasi tempat tinggal mereka ( Cth Azman.Shah Alam )

Bid suka suka Tidak Dibenarkan Dan Id anda akan di Senarai Hitamkan di dalam semua sistem Bid Dan Permaharan Kami

Kenaikan Tidak dibenarkan dalam sen sen

Di dalam Pembidaan 48 Jam ini Pelanggan Tidak dibenarkan berbual bual

Pembayaran Dalam Masa 5 Hari Sahaja


KELEBIHAN BIDAAN INI 






PERCUMA 

1 BIJI G.SARANG ULAR SAIZ KECIL 

Ia mampu menghasilkan 2 biji permata cincin saiz tok , kalau kecil kecil padi tu memang puluhan biji lah


So.... fikirkan... bukankah ia 1 peluang yang hanya Tok di sini mampu berikan kepada anda dengan izin Allah swt. Insyallah 

Mampu di potong 2 lagi sebagai permata cincin saiz tok kalau nak jual dan untung la 


========================

TAWARAN BERKAITAN 


klik sini !!!!

BATU KURSANI KEKEBALAN



















Batu kursani mempunyai kelebihan sama dnegan besi kursani, namun tidak sekuat sifat besi kursani yang keras dan terdiri dari besi yang mampat. Batu kursani tidak melekat magnet dan tidak segagah besi kursani, namun sesuai bagi yang BAJET dan tidak berkemampuan memiliki besinya, maka memilik batu pun sudah mencukupi , namun perlu diingatkan bahawa batu ni... pepaham je la, kalau pakai kat jari musuh tembak x lut.. dia akan tembak cincin anda dan membuatkan ia mudah pecah..

Jika besi insyallah selamat lagi item anda di jari. insyallah 

Kekebalan darurat
Penjauh sihir dan gangguan jin
Penyah aura negatif dalam badan ( sama dengan besinya )

Kod Produk : BTKURSANI 171014-86
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 86

K.KECUBUNG KARANG AIR




Kecubung akarang air ni lawo beb, cuma dalam pict nampak x lawo maybe sebab penataan cahayanya, takpa. sebab x lama lagi tok akan order lighting box untuk amik gambar dengan penataan yang jelas dan terbaik, tatau la resultnya bagaimana, sebab made in china kan huhuhu... tgk la nanti 

Alhamdulillah kecubung ini berguna di dalam ikhtiar :

Penaik aura ( Tinggi ) 
Pengasehan ( Sederhana )
Penyejuk ( Tinggi ) 
Buat Panas baran ( kalau boleh tolong slowkan haha)

Kod Produk : KKKA 161014-130
Bentuk : Loket
MAHAR : RM 130




Ahad, 19 Oktober 2014

TAWARAN MENARIK BESI KURSANI



















Ini bukan besi kursani RM 30. maaf, tiada besi kursani semurah itu di GB kerana G.Bunian tidak pernah meniagakan Besi Kursani yang diperbuat dari besi Pemegang Tangga Kapal Dan Besi Hidrolik JCB kerana semua ini ialah palsu...ia sama dengan cincin Yang di katakAn diperbuat dari Syiling 1 ringgit yang sebenarnya di perbuat dari mangga rumah...nah ..sekali lagi anda terkena.. tak apalah... kerana pembelian itu sah.


Besi kursani yang sebenarnya di panggil Iron Meteorite.... ia termaktub di dalam sebuah ayat Al-Quran bahawa :

"Dan kami telah menurunkan besi dengan keadaannya mengandungi kekuatan yang handal serta berbagai faedah bagi manusia" (surah al-Hadid,57 : ayat 25)


Mengikut kajian sains , bumi tidak mampu menghasilkan besi dan besi besi yang ada dan di gunakan di zaman ini ialah besi yang turun semasa hujan meteor pada zaman Dinosour dulu lagi. Makanya anda perlu mengetahui bahawa semua unsur besi adalah datangnya dari Angkasa atau bahasa Al-Qurannya sebagai " Langit "

Meteor yang turun membawa pelbagai bahan termasuklah besi dan apa sahaja yang berkaitan dengan besi serta kekerasannya. Namun di dalam sifat yang bernama Kursani...bukan semuanya bernama kursani, Kursani yang sebenar, mat saleh pun jual 1 slice is about Usd 500.++

Kalau yang murah macam yang jatuh di arab saudi dan di panggil gebel Kamil ( tak silap tok ). kandungan besinya banyak, namun tidak sekeras dan setumpat kursani.

Kursani Popular dengan kekebalan ...tidak dapat di sangkal lagi.... 

Semenjak berzaman... makanya sesiapa yang menyangkalnya kena lah jumpa M.Nasir dulu untuk beliau memperbetulkan lagunya kah kah kah !!!!!!!!!!!!........



" Berani Mara??.... gua sekeh lu punya kepala atas sama bawah...mau mau "
( Lawak je M.Nasir... penghias blog gua )


Video semerah Padi 


Nyata ampuh dan berbisa bagi :


KEKEBALAN

PEPERANGAN

PAKAIAN DIRI YANG WAJIB DI DALAM PEPERANGAN DAN...PERJUANGAN !!!!



Kod Produk : BSKURSANI 171014-500
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 500

PROMO : RM 300

DISKAUN RM 100 

G. HARIMAU ( POK BELANG AUUUMM AUMMMM!!! )















Alhamdulillah di atas ialah Geliga Harimau.. perolehan melalui penarikan dan diberikan di alam nyata di Ulu betong , Ganu kite.

Ia di gunakan sebagai pembangkit aura Penggerun, keberanian, semangat tinggi dan penawar lemah semangat bagi yang lemah semangat

Juga mampu di jadikan medium perubatan tradisional mengikut naluri anda. insyallah Allah akan makbolkan.


Kod Produk : GHARIMAU 171014-250
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 250

PROMO : RM 200

JIMAT RM 50