Rabu, 18 Julai 2018

YAKUK BIRU NAKAWAN

















































Apa dia yang KBS tatau lah tok, bonda yang coding haha. 


Ini ialah Yakuk Biru Nakawan lagi. Kegunaan ialah wibawa...

Hari ni tok nak ke Satun Thailand bawa sahabat ke sana jumpa tok menakan dan dia nak shopping, kita tukang bawak saja la.,. ada sapa sapa nak kirim tembakau putih?... bagitau bonda nanti ya



Sila lihat item di atas , energynya jelas terpancar di dalam batu ini dan ia tampak jelas di dalam kewibawaan sampaikan batu ni sendiri nampak wibawanya itu, eh dasyat , jangan buat main main akan ciptaan Allah Taala, jangan pandang sebelah mata sekalipun tau... apa special batu?.... org kita kata.. eleh apa sangat batu, takde harga... ilmu takda di dada jadi lah lagu tu.. 

Yang nak ikut nabi naik Israk Mikraj Batu apa ?.....




Dan apakah yang di rebutkan di Kaabah untuk di cium jutaan manusia setahun?



Raja Segala batu , batu apa bang, ehhh jangan buat main main... ko kat Malaysia hanggek ekkk cakap itu ini pasal batu ye, kat sana baru nak ternganga kenapa semuanya berkaitan batu saja bab bab sejarah islam ni?.. huiiih., jangan buat main bro.. xda la lagi bab kayu ni kecuali tongkat Nabi Musa dan Kapal Nabi Noh, tapi belum la ada lagi sampai kena pergi cium kayu tu semua. 


Manusia mudah lupa, di sana berebut rebutan nak mencium makhluk bernama BATU, balik sini, syirik la,khurafat la.. sedangkan yang kita pakai ni apa dia?... alien?... aduhai Saleha... 


Tiap apa pun kejadian Yang Allah cipta itu ada kegunaan, ada fungsi, ada kelebihan, ada SEBAB... cuma kita sahaja tak nak kaji. 

Agen Agen Ilmuniti , freemason cuba nak alihkan perhatian kita kepada BATU, kelebihan  batu... sedangkan mereka ambil iktibar dari 2 kisah ini dan menjadikan ia sebagai petunjuk bahawa batu permata mempunyai kekuatan yang Allah berikan tersendiri, Special beb. Speciallllll..... hanya bagio orang orang yang berfikir. 


Tambah pulak datang dari ritual zikrullah yang Allah izinkan di datangkan batu, mustika, geliga dll.. Belum special lagi ke?... Perghh., kalau belum special lagi , tok tak tau nak kata apa lagi dah... rasanya alien la kot haha. 


Pakai buat cincin, Allah tak pernah la nak menyusahkan para HambaNya , malah dia nak senangkan lagi hidup kita, tapi sebenarnya kita sendiri yang buat hidup kita jadi susah... Ya diri kita sendiri , apabila kita menolak segala ciptaan Allah yang berguna ini dan menganggapnya sia sia... 

Kalau anggap semua batu permata di dunia ini sia sia bro... nanti ke Mekah tak payah la sibuk nak mencium Hajarul Aswad beb.. buat apa. basicly yang ada di negara sendiri pun kita anggap Khurafat, bidaah dll... so.. sebab tu lah dalam Islam ni Nabi suruh kita kaji. Bukan hanya Sekadar pandai Menjatuhkan HUKUM. Kerana islam itu Indah, bukan paksaan, bukan kekejaman... kenapa nak sebut Bab Hukum sampai org takut nak masuk Islam?..... 



Kod Produk : KBS 5718
Bentuk : Yakuk Biru Nakawan
MAHAR : 80


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540







Selasa, 17 Julai 2018

SERI WADAH







Nak seiras dengan Akik Madu , nak seiras dengan RMG tapi bukan.. Alhamdulillah ia adalah Akik Seri wadah 

Kelebihan terbaik di dalam meleraikan permusuhan yang terbina sejak lama dahulu, itu pun jika anda kes semacam itu, maksudnya di permudahkan urusan silaturrahim yang sekian lama terputus.. ya, ini ialah item isian yang diisikan dengan amalan rohaniah dan doa doa rohaniah yang di bawa sejak zaman berzaman, terima kasih kepada Allahyarham Hj Ismail Hj Zakaria , Al-Fatehah

PANTANGAN

Tak boleh di langkah

Boleh masuk dalam tandas

Boleh ke tanah perkuburan

Kod Produk : A.SERIW 5718
Bentuk : Akik Wadah/wardah
MAHAR : RM 77.25


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






MAINI GAJAH TERUNA RAJA CINTA







































Akik mani gajah teruna... 

Amacam , lawa kan inclusionnya, Alhamdulillah

Maaf lambat masuk update, tok baru sampai dari Perlis Jam 4am tadi.. 

Mani Gajah teruna adalah item asbab pengasehan peringkat paling tinggi di dalam keluarga Mani Gajah, Spotnya berada di kawasan paling atas dan hanya tertumpu di sesebuah spot sahaja.. Jika spot tu besar penumbuk, dapat lah dalam 20 biji, lihat kepada saiz Raw utamanya pula, kalau besar, maka spot kemerahan besar juga.

Di pakaikan sebagai batu cincin , kena tak kena kulit tak kisah memandangkan ia tembus cahaya.. tapi ada juga sebilangan kecil dan rare batu permata yang tembus cahaya tapi kena kulit atau tak boleh langsung kena pada kulit... 



Kod Produk : MGT 5718
Bentuk : Mani Gajah teruna
MAHAR : RM 450

RM 300



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






GMSARI 5718







Batu Ni very keras dan lagenda di dalam blog kita, hampir nak di lupakan kerana dah lama tak di perolehi geliga jenis ini. 

Ada pelanggan kita di Kuantan sampai nampak Puteri Mayang Sari ini.............Bukan Bas Mayang Sari tau bhahahhaa, alhamdulillah... tapi kena beringat.. akidah tu , jaga. Tak jaga, aku puuk juga kepala kang.. haha... bukan apa, salah guna, tok pun kena tanya kat masyar kelak.

Ia berguna sebagai medium perisai diri dan mesti di pakai, jenis ini hanya cover diri sendiri atau siapa sahaja yang memakainya. Bukan macam perisai kayangan yang mampu cover 1 sesi rumah insyallah. 

Namun kesannya agak " Keras" tidak seperti perisai kayangan yang sikit melantun lantun, ya lah banyak nak kena cover, kalau jenis ni 1 orang sahaja dia cover, setiap batu permata ada kelebihan masing masing, tiada yang sempurna,. sementelah kita sendiri manusia pun tidak sempurna apatah sebutir permata?. benar?

Selain dari itu ia juga di gunakan di dalam 

=====================

Tajuk di atas tu direct kepada penggunaannya, Istilah " Seru" Ni bahasa lama... maksud di zaman kini ialah "Panggil"... jangan ingat bila sebut "seru" ja, haa dia mai jembalang la, setan la, Saka la, iblis ka... kena ingat "seru"ni bahasa lama kepada Panggil.

Batu Ini dengan asbabnya insyallah mampu menyeru atau memanggil Puteri Mayang sari Bagi melakukan rawatan., sesuai bagi mereka dalam bidang perubatan menggunakan kaedah menurun bagai.,. hah bab menurun ni tok malas la nak cerita banyak, kang gelak tergolek kang hahha,.... so kalau nak tau ramai perawat menggunakan teknik menurun, tok pun tatau la depa sedaq ka tak, tapi rasanya tok tau... so sapa sapa boleh menurun jangan dok buat depan Tok.. tau tau ja sat g bara api mai temu ke pipi..kita tengok dia mengaduh ke dok hahaha.,..tu la yang lawaknya... cucuk jarum sebilah kat betis ka.. sebab kalau menurun betul.. takkan merasa sakit kerana seluruh tubuh sudah kebas... ahh..itu bab kena masuk kem la baru tok kupas satu satu na.... ya la.. kupas ni berbual la.. habis kalau x berbual lagu mana kita nak menerangkan... 

So bagi yang pandai menggunakan maka di alu alukan,. kalau masih 0 dan tak tahu permainan Mistik, jangan beli, sat g dok Wassup tok pulakkk , macam mana nak seru bagai... ni barang bukan boleh ajar dalam wassup. kang salah paham silap buat x jadi, dah x jadi kata kita mohong , payah lagu tu.... ni untuk beginner dan amatur insyallah boleh guna


Kod Produk : GMSARI 5718
Bentuk : Geliga Mayang sari
MAHAR : RM 111.25


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540