Selasa, 12 Disember 2017

GADING GAJAH MINA RARE!!!



























Gading Gajah Mina, Insyallah Pengakuan asli tu dari tok dan sahabat Alam Ghoib di sana. 

Gading gajah Mina ni agak popular di alam mistik melayu.. Tok tak berani nak meletakkan atau memandai mandai di dalam kelebihannya kerana pengetahuan tok agak sedikit mengenainya

Item ini berguna terutamanya sebagai :

Penawar santau

Penunduk Makhluk Manusia dan Jin dengan izin Allah SWT

Penarik Kekayaan segenap penjuru dengan izin Allah SWT

Penggerun Jin dan Syaitan

Di pandang Tinggi


Kod Produk : GGM 91217
Bentuk : Gading Gajah Mina
MAHAR : RM 250

Promo : RM 150

Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540


GELIGA PUTERI MANJA WOW!! MANJANYA...










Lama dok simpan.. akhirnya bertukar warna. dari biru ke merah macam ni.. Jenis kategori batu dewa dewi bagi Kami di sini, mampu bertukar warna jika kena air , lembab atau haba... tapi jenis ni amik masa la.. koman pun setahun. Alhamdulillah. Buat masa sekarang semua batu Tok Muda maharkan hidup belaka.. rahsianya?... jangan guna asid, alkohol semasa polish dan cuci batu permata. berkilat memang kilat, tapi cepat reput. 


Deskripsi lepas

Alhamdulillah item perolehan Kawasan Chador, lama tak pergi kawasan tu, semalam tok pegi lagi selepas pulang dari Pantai Kelulut.. La ni asyik ke arah arah sana pula.. 

Jenis di atas mempunyai kelebihan :

Pelembut

Sesuai di pakai oleh mereka yang di pandang lekeh walau dah pakai smart smart

Mereka yang tiada perhatian dari orang lain

Memudahkan mengawal anak buah dan pekerja

Kata di terima 

Penunduk


Kod Produk : GPMANJA 91217
Bentuk : Geliga Puteri Manja
MAHAR : RM 70
Promo Cuti Sekolah : RM 50

Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540






MAHAR
 



Isnin, 11 Disember 2017

GELIGA CEMPAKA KUNING SERAI KAMPUNG GORGEOUS!!!

























Ini ialah batu serai original, bukan sintetik atau kaca, ia di buat dari batu asli dan perolehan Tok melalui gerbang Sabara. Alhamdulillah 

Asbab akan energynya mampu menyebabkan pemiliknya menjadi kaya dengan izin Allah.. ingat .."menyebabkan".. kalau 1 ketika anda senang.. janganlah anda lupa terutama kepada mereka yang memerlukan . Insyallah anda pelihara mereka, Allah akan pelihara anda. Mudah mudahan . 

Mempunyai energy penuh di dalam asbabnya , kalau bahasa mudahnya ialah penarik kekayaan 6 penjuru

Kemakmuran dan kemasyuran Tinggi 


Kod Produk : GCKGS 91217
Bentuk : G. Cempaka Kuning Serai kampung
MAHAR : RM 80
Borong Semua : RM 150

Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540



GELIGA PUTERI DAYANGKU MELATI RARE!!!





















Ini ialah pemberian kedua beliau, pemberian terakhir beliau ialah pada : 25 . dec 2016


Alhamdulillah.. perolehan Timah Tasoh. Pemberian Puteri Dayangku Melati. Tiba-tiba tok teringat pulak lagu "putih2 melati" hehe.. Puteri ni memang putih melepak...
InsyaAllah ia adalah sejenis akik yang termasuk dalam golongan rare jugak coz ia warna putih tapi bila di suluh berwarna kuning dan hijau. Cantik kan? haha.. 

InsyaAllah ampuh  dalam:

Menjaga pemiliknya dari sihir dan ain dengan izin Allah SWT

Penunduk musuh

Meningkatkan rasa positif dalam diri

Pembalikan sihir dan fitnah kepada yang buat fitnah tu, siap la kalau kena

Pesanan Tuan Puteri buat pemiliknya adalah banyakkan zikrullah setiap masa dan jauhi maksiat, insyaAllah semua kelebihan di atas akan dimiliki..


Kod Produk: GB03 91217
Bentuk: Geliga Puteri Dayangku Melati

MAHAR : RM 177.77
Promo Cuti Sekolah : RM 120

Borong SEMUA RM 200

Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540