Sabtu, 22 September 2018

KECUBUNG JARUM MAS


























Jangan terliur.. ya Tok muda tahu ada di antara anda yang melihatnya jadi terliur. 

Ini ialah KECUBUNG JARUM MAS GRADE Terbaik, air kaca halus, jarumnya indah dan kemas. Alhamdulillah. 


Pernah di maharkan di blog ini Pada nilai RM 200.. ya.. harga batu permata adalah atas peniaganya kerana ia tiada HARGA KAWALAN. ia base on luster, inclusion... 

Inclusion nya seperti jarumkah, seperti kaca kah, seperti bulu kah, seperti silica kah... bukan beerti dalamnya ada bulu, bukan beberti dalamnya ada jrum atau silica, tapi kelihatannya itu.. itu yang selalu di tulis di dalam sijil ketulenan batu permata..nampak uratnya tu macam apa, kalau nampak macam burung dia akan tulis ..Bird. 

Kecubung jarum emas ini mempunyai kekuatan yang amat ampuh dengan izin Allah sebagai : 

Penarik kekayaan

Perisai dari sihir 

Penaik aura 

Sedikit pengasehan



Kod Produk : KJMAS 25818
Bentuk : Kecubung Jarum Mas
MAHAR : RM 60


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

7 ulasan:

  1. Assalam tok.nk minta pendapat tok.ptg td sy tertidur.ms awal nk tidur tu.dlm keadaan mamai,sy macam niat nk menerawang.then sy boleh rs jasad sy tinggal tok.roh sy pergi.tp lps tu xjelas dah kemana sy pergi.sy cuma dpt rs roh sy pergi dr jasad sy tok.apakah maknanya ikut pengamatan tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.slaam wbt tuan Jebat. itu ialah pengalaman terawangan yang Allah izinkan tanpa percaturan, melalui hambaNya yang lain yang bernama bunian atau Jin, apatah jika tuan ada ambil khodam atau ilmu dalaman.

      Terawangan itu ialah KUNCI untuk tuan menerawang di lain waktu..kuncinya apa?

      Suasana semasa keluar itu

      Keadaan Diri dalam keadaan bagaimana

      Perasaan


      Maka semasa nak melakukan terawangan itu, kesemua di atas perlu ada.

      Padam
  2. Alhamdulillah.syukur pd Allah.terima kasih juga pd penjelasan yg sgt sy perlukan dr tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama sama tuan Jebat. sila lihat halaman jam 9malam iaitu botol energy ( Daun Pohon Dewa Dewi ). dan ulasan paling bawah

      Padam
    2. Terima kasih tok kerana MENYAMPAIKAN ia kepada sy.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami