Ahad, 23 September 2018

GELIGA KEBESARAN PANGLIMA























Amacam,,ada bran?...


Ketika tidak di suluh warnanya hitam + purple pekat, selepas di suluh..aik..merah la pulak... malah uratnya amat menawan qolbu .

Alhamdulillah..ia adalah dari sebuah kerajaan Panchur Merah, satu kerajaan yang sangat aman dan makmur tika ini. Pemberian seorang raja di sana yang sangat bijaksana. Namanya tidak dibenarkan untuk disebut di sini ya. Nanti timbul fitnah, tau tau sajalah mulut masyarakat kita ni kan...harap maklum ya.. Puak2 sana dah faham sangat dah perangai manusia macam kita ni.. Malas la nk cakap banyak..haha


Geliga Kebesaran Panglima ini diberikan untuk kelebihan :

Perisai diri dari sihir dengan izin Allah SWT

Penguat tenaga dalaman

Wibawa besar

Penunduk Jin



Kod Produk : GKP5 25818
Bentuk : Geliga Kebesaran Panglima
MAHAR : RM 300
RM 210

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

19 ulasan:

  1. Siap tok.. pastu sy wsp ke bonda yer tok

    BalasPadam
  2. Satu lg tok.. dibentuk cincin nti sentuh kulit atau tak tok.. tatacara pnjagaannye tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. jenis ni sebenarnya tak kisah sangat tuan kena atau tak kena kulit

      Padam
  3. Aslkm tok.. alhmdulillah item dh smpai.. maaf brtaye sikit tok.. bentuk yg smpai ni bujur tok.. dlm gmbr ad bulat sikit tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt. Tok dah maklumkan pa tadi. Depa hantar 1a .. dan sedang semak mesej tuan hantar.mereka akan kendalikan kes ni ya

      Padam
    2. Maaf yee tok..Yer tok sy mmg grab 1a.. tp bntknye bujur tirus gitu.. seakan bntuk gliga hrimau rsila gitu tok.. x sama 1a dlm gmbr gliga kbsrn pnglima tu tok..

      Padam
    3. Takpa tuan. Pembantu tok sedang menyemak kembali pesanan tu. Apa apa mereka akan bertanggungjawab sepenuhnya

      Padam
    4. Aslkm tok.. maaf nk bertaye sikit.. gliga kebesaran pnglima krajaan pnhcur merah dgn gliga krajaan tok dabuk mne lebih brkhasiat.. dua2 gliga tu ad dua pnglima yg iring ke atau hnya dr krjaan tok dabuk

      Padam
    5. w.salam ebt, keduanya bagus tuan, tapi pilihan pelanggan nak jenis batu mana tuan. dua dua ada panglima iring tuan

      Padam
  4. Oo..trme ksh tok .. ad bru ni yg trsilap sent.. nti sy wsp kt bonda.. sy pos balik gliga yg silap ni.. trime ksh tok..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami