Isnin, 27 Ogos 2018

GELIGA DEWA KENCHANA

















Masih lagi sehingga ke hari ini ( 27 Ogos 2018 )

 Kategorikan sebagai UNCLASSIFIED


Bukan Nilam

Bukan Petir

Bukan Cat eyes

Bukan Sapphire


Item ini pemberian Dewa Kencana Alam Kerajaan Kenyir bersama puteri Seri di sana. Sampai hari ini tok belum mengetahui nama kerajaan mereka; amat perahsia sungguh. 

Batu ini ada Cermin 3D di permukaannya. Jika anda amati betul betul anda akan lihat permukaannya kelihatan bersinar dan mempunyai imbasan Cahaya, Yang memaharkannya akan melihat sendiri nanti.. Kalau tok yang handle Kamera, tok akan buat 1 Gambar Format GiF. 


Kelebihan di dalam :

Penundukan Mustajab dengan izin Allah SWT

Penembus hati manusia .... benda baru di dalam blog GB.. penembus bermaksud anda mudah mengagak apakah yang ada di dalam hati seseorang. Agakan itu anda jangan ambil remeh.

Penggelak sihir dan menumbal semula kepada sang penghantar

Penunduk dan penggerun makhluk halus 



Ingin Tok tekankan sekali lagi bahawa pemakaian batu permata alami tidak memerlukan sebarang amalan kecuali penyerahan sepenuhnya kepada Allah Bagi Islam dan Tuhan bagi yang bukan islam, Item ini ciptaan yang Maha Esa dan semestinya ia hanya terkabul bagi mereka yang beriman dan berserah diri kepada yang Maha Esa setelah semua usaha di lakukan. 

Pemakaian item item seperti ini adalah sebuah usaha, bukan beerti ia punya kuasa melebihi Yang maha Kuasa atau menggantikan Yang Maha Esa, oleh demikian pemakaian item item mistik mestilah di bawah bimbingan orang orang yang berilmu dan insyallah di GB kita bukan sekadar memahar, namun juga cuba membimbing pelanggan pelanggan di sini agar sentiasa di jalan yang lurus di samping berusaha. 

Usaha ada banyak jenis usaha, dan usaha ada 2 jalan 2 arah, arah kanan  atau arah kiri... bergantung kepada niat kita masing masing.

Contohnya untuk ke tempat kerja... jika tiada kereta anda akan naik bas, atau LRT, jika tiada LRT anda akan tumpang kawan, Jika kawan tiada anda akan naik basikal jika anda tiada basikal atau dalam dunia ini tidak wujud semua ini... dan yang wujud ialah batu yang boleh membuatkan manusia ke sana ke sini, maka manusia akan menggunakan batu untuk sampai ke pejabat. Ia adalah atas pilihan dan jalan usaha. Jika dunia ini bergantung kepada batu semata mata.. dan bila hadirnya teknologi kenderaan..mungkin pada ketika itu orang yang memakai kenderaan akan di anggap syirik... ia antara kebiasaan dan penerimaan masyarakat serta keperluan menggunakannya. 



Kod Produk : GDK 25818
Bentuk : Geliga Dewa Kencana Alam
MAHAR : RM 500
RM 250


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

11 ulasan:

  1. Assalam tok.maaf bertanya.ada tak ilmu atau amalan untuk menuntut hutang pd orang yg liat nk bayar.selain dr cara kekerasan.huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , ada

      tu hari tok ada bagi di komen, cuba cari tengok, atau ada sesiapa kat sini boleh drive tuan Jebat ke halaman tersebut

      Padam
    2. Terima kasih tok.minta jasa baik rakan blog GB klu dpt bantu sy.

      Padam
    3. Sekiranya barangan anda di curi dan mahu ia di pulangkan

      Bacalah Ayat ini sebanyak 119x

      "Bismillah Hirroh manirrohim "

      Ya Bunai Yainnaha In Taqhu miss qa laqabbatin min hardalil fatakum fish sharatin aufissama watiwal ar wahuwal latiful khobir..baca selepas solat

      Padam
    4. Terima kasih tuan Saiful.ini ayat tok pernah bg dulu.xtau lak blh guna utk org liat byr hutang.nk kena goreng pasir juga ke tok?

      Padam
    5. Boleh guna juga tuan.ya kena goreng pasir .kasi panas dia rajin sikit cari duit bayar hutang

      Padam
    6. Haha.ok tok.ilmu ni blh sy bg pd abang sy tok?maksud sy,sy beri kpd dia sahaja utk diamalkan.moga yg liat tu byr hutang dia.dia berniaga,org bg mcm2 alasan xnk byr hutang.

      Padam
    7. boleh tuan, ilmu ni bukan untuk 2 tujuan sahaja.

      1. Anak lari umah
      2. Org kacau bini kita
      3. Jiran selalu buat bising
      4. Melapangkan kawasan maksiat
      5. Nak kasi tutup kedai org pun boleh tapi jangan buat lerrr, sian dia

      6. Bakor bomo jahat


      Olahkan sahaja mana sesuai.. jadi tuan..ni namanya kefahaman.. sebab tu tok cakap kalau ada 1 ilmu, pakai la 1 ilmu tu utk 1 tujuan, tapi kalau ada 1 kefahaman. 1 ilmu tu boleh buat macam macam tuan :)

      Padam
    8. Alhamdulillah.terima kasih banyak tok.

      Padam
    9. Untuk orang mengaku kesilapan dia blh tk tok ? dah ckp selalu tk mengaku suka wat orang len jadi kmbg hitam..

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami