Sabtu, 7 Julai 2018

GELIGA MATAHARI NAKAWAN










Alhamdulillah , Ini ialah Geliga Matahari... nama org sana bagi.. ada sesetengah barang nama depa telly dengan nama kita.. dalam bahasa sains manusia , batu ini bernama SUNSTONE.... sama kan..?

Ini ialah item pemberian banjaran Nakawan dan Tok ingin maharkan sebelum ke Jerai dan KL tempohari , tapi terlupa nak ambil ianya dalam mangkuk beras .. mangkuk tu memang tok isikan batu geliga sebelum di kodkan dan di maharkan.. ada rahsia di mangkuk tu. Anda simpan dalam kotak kayu kan?... tok simpan di dalam mangkuk kecil, ya lah kita nak simpan dalam kotak kayu pun lama mana boleh simpan, last last di pinang orang juga. 

Owh ya.. in sha Allah tak lama lagi tok akan pulang ke Ganu, nak ambil barang rare dalam simpanan di sana. Bubu Perangkap Jin tu dah lama org bayar dah, tok bukan boleh duduk senang selagi tak ambil balik untuk di hantar kepada pembeli, maaf la ya kepada pembelinya, lama menunggu, biasa lah Perlis-Ganu bukan dekat juga, nak naik flight selalu tok bukan org berduit.. sekali dah naik bergambar macam org baru keluar hutan naik flight semalam hahaha..

Geliga matahari ini cuma ada 1 sahaja... xda stok dapor, mata kucing jam 9 pagi tadi pun sama juga, ada 1 sahaja. 

Jenis ini di berikan kerajaan Nakawan mempunyai kelebihan terbaik di dalam :

Kedudukan dan kuasa, tapi jangan gila kuasa ya

Kewibawaan

Owh.. lupa.. jika anda ada kelulusan, susah nak naik pangkat sebab bos tak pandang, maka silakan mencuba. anda berusaha dah macam macam, dah ribuan habis jumpa perawat, beli kasut mahal mahal, tie leher mahal mahal, seluar slack mahal mahal, boss still tak nampak, kerja tungkus lumus macam buruh kasar, tapi buruh tak nampak... semua org nampak matahari, di lihat menyilaukan mata, tak di lihat habanya menusuk ke kulit. umpamanya lah geliga matahari ini, insha Allah




Kod Produk : GTHARIN 3718
Bentuk : Geliga Matahari Nakawan
MAHAR : RM 90



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami